Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Miksi Joulu ahdistaa??

Jopu - 17.12.2008 - 15:49

Mua onkin ruvennu yhtäkkiä Joulu ahdistaa.Siis lähinnä Aaton ja Joulupäivien vierailut.
Yritän miettiä että minne mennään,milloin mennään vai mennäänkö ja tuntuu että joutuu yksin miettimään kaikki.Mies ei menis mihinkään,molempien vanhemmat haluis luokseen kun on vielä tuo pieni ukkeli niin kaikki haluis tietenkin viettää Joulua hänen kanssaan.Pitää miettiä pojan nukkumis aikataulut ja sen mukaan kyläillä,eikä jaksais edes takas ajella!!ÄÄÄÄKKK!!!
Eihän tän nyt tällästä pidä olla,eihän??!


VASTAUKSET:


histamiini77 - 17.12.2008 - 15:56

Mä sain viime vuonna tarpeeks kyläilyistä... oli kanssa tytön ensimmäinen joulu ja kaikki halus tytön nähä. Tänä vuonna päätettiin et kyläilyt ajotetaan muille päiville ku aatolle. Aattona ku muutenkin käydään haudoilla ja saunassa ennen ruokaa ja aamulla on muutenki niin paljon kaikenlaista.
Ne jotka haluavat niin tulkoot sit meillä käymään, mut me ei enää lähetä kiertelemään kyläpaikkoja sillon aattona vaan pyhitetään se kokonaan joulun viettoon
Pienen lapsen kanssa kyläily on aina oma juttunsa ja unien ja ruokailujen ajottamiset...


BadMama - 17.12.2008 - 15:59

Älkää menkö mihinkään ! Halukkaat voivat tulla teille. Ei teidän tarvitse pienen lapsen kanssa kirmailla ympäri kyliä! Kerran se kirpaisee, mutta jos vastapuolella on riittävästi ymmärrystä ja sitä oikeaa joulumieltä, niin ymmärtävät kyllä . Kokemusta asiasta on !

Rauhallista ja stressitöntä joulua perheellesi !


lellu - 17.12.2008 - 16:05

mua ahdistaa joulussa se kamala ihmismäärä ja kaikki niin pirun kiukkusia. (siis kaupoissa ja kaupungilla)
mennään ku viimestäpäivää ja tuupitaan ja äristään hyvä joulumieli


okki - 17.12.2008 - 16:11

Älkää menkö mihkään tai jos meette niin menkää vaan oman perheen kesken johkin mökkeilee. Me mennään tänä vuonna ylläkselle viettään joulua kun eihän tänne pirkanamaalle ole tullut edes sitä lunta! ja eipä tuu kukaan häiritteen siellä meitin joulurauhaa.

Ei oo tapana vietellä joulua kummankaan sukulaisilla. Toki ennen joulua haetaan paketit ja joulun jälkeen joskus käydään kahvittelemassa. Mutta itse jouluaatot ja tommoset vaan omana perheenä.


Joyeux - 17.12.2008 - 20:43

Kyllähän joulusta saa ahdistavan ja kiireisen tiukoilla aikatauluilla ja paikasta toiseen rientämisellä!

Kannattaa varmaan höllätä ja olla joulu ihan kotona vaan. Siihen jokaisella perheellä on mun mielestä oikeus, olipa lapsia tai ei. Joulunpyhinä ehtii sitten kyläillä tai kutsua halukkaat teille


jep - 18.12.2008 - 20:14

Kai nyt aikuiset ihmiset osaa itse tehdä sellaiset päätökset, että aatosta voi nauttiakin? Meillä on 5 kuukauden ikäinen vauva ja ilmoitettiin jo hyvissä ajoin, että isovanhemmat on tervetulleita meille aatonviettoon, mutta me ei aleta suhata ympäriinsä. Niinpä pidetään meillä nyyttärit, joihin jokainen tuo jotain. Loppuilta ollaan sitten kolmisin ja isovanhemmat lähtevät koteihinsa jatkamaan joulun juhlimista. Ihan helppoa ongelmanratkaisua.


Moiks - 19.12.2008 - 09:23

ihan helpointa olisi, kun kutsuisitte isovahemmat teille kylään

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|