Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

valivali

kortit tuli - 16.12.2008 - 14:50

Jouluruikutusta, älä lue jos ei jaksa valivalia.

Mä oon alust asti inhonnut tätä postinlajittelun tehoajattelua, siis kortit laitetaan hyvissä ajoin siihen punaiseen kuoreen ja saa vähän alennusta.

No nyt sitten oli laatikossa tukku kortteja kuminauhalla toisiinsa kiedottuna, ja jouluun on aikaa yli viikko. Tuntuu lähinnä mälsältä. Ei meillä mitään joulua kotona vielä oo laitettu, aikasintaan viikonloppuna tai maanantaina.

Toista se oli silloin joskus kun kortteja tuli 1-2 useana päivänä ennen joulua.... oli jotain mitä odottaa.

Itse en oo edes kirjoittanut kortteja vielä, perjantaina aattelin postittaa.


VASTAUKSET:


Minttu - 16.12.2008 - 15:09

Joo, mieki muistan kuinka oli ennen vanahaan mukava, ku niitä kortteja ripsotteli tulla melkein päivittäin..

Ja herrattunen aika, kyllähän sitä todellakin kerkee sitten viikonloppunakin joulua laitella.

Nou hätä.


E82 - 16.12.2008 - 16:06

Voi ei, ei ne kaikki kortit varmaan ollu siinä. Niitähän voi tulla vielä tipottain Jos teille vaan tuli niin paljon kortteja tällä kertaa, että oli helpompi jakajalle laittaa ne nippuun.

Eikö sulle tullu niistä korteistä yhtään joulumieltä? Meillä on ollu pitkään jo jouluvalot ikkunoissa ja pihalla ja joulumieli kasvaa joka päivä lisää, kun kalenterista aukeaa uus luukku. Haa, mitähän siellä tänään on? Ai, samaa suklaata kuin eilen


Pokušaj - 16.12.2008 - 17:21

Jouluruikutusta...täältäkin lähtee...valivali!!!!!..meille on tullut vasta kolme korttia....jos saan tänäkin vuonna pelkkiä joulutekstareita ni möööööööööÖÖÖ!!!!!

On se nyt kumma kun on niin kiirus ettei kamulle voi napata kassan vierestä korttia ja kirjottaa valmiin tekstin alle "t: ystävä"..

Ja aikuisten tyhmä sopimus ettei osteta lahjoja tänä vuonna..siis mitä....ei paketin pakettia..?!?!...eiks ees se Pandan suklaakoinvehtirasia paketissa..tai muutama itetehtyä piparia..

No ei sit vietetä joulua kun ollaan aikuisia ja kiireisiä.....tylsät kiireiset aikuiset..hö.


histamiini77 - 17.12.2008 - 12:38

Mä oon poku ihan samaa mieltä
Miks joulu ja se ihana lapsuuden tunnelma täytyy unohtaa ku ollaan aikuisia? Eihän se paketti sitä tarkota, et siel täytyy joku iso juttu olla. Ihan pieniki muutaman euron paketti ilahduttaa mieltä ihanasti ja samalla saa vähän kokea sitä ihanaa jännittävää lapsuuden joulua. Samoten en siedä noita tekstiviesti tai sähköposti toivotuksia. Sillon jos ollaan tuttuja niin ovat ihan ookoo, mut ystävien ja sukulaisten kesken...
Taidetaan tosiaan ihan tekemälläkin tekeytyä kiireisiksi aikuisiksi


just jouluna - 19.12.2008 - 17:50

tämä on maailmanloppu! kävin eilen synnyttämässä ja ajattelin että annetaan nimeksi vaikka kauhistus! no oikeastihan se oli yks´ söpöliini mut siihen aikaan just se vauva... ei p..... ;(


just jouluna - 19.12.2008 - 17:50

tämä on maailmanloppu! kävin eilen synnyttämässä ja ajattelin että annetaan nimeksi vaikka kauhistus! no oikeastihan se oli yks´ söpöliini mut siihen aikaan just se vauva... ei p.....

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|