Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

ulkovaloGallup

adeline - 15.12.2008 - 21:12

kertokaa millaisia ulkovaloja, minkävärisiä jouluvaloja ja miten laitettu teillä omakotitalossa asuvilla on?

kaipaan vinkkejä.

meillä on vain luonnontuli lyhdyt oven pielessä (2kpl) joissa palaa öljykynttilä koko ajan.

mies meinasi että pitäisi laittaa muitakin valoja jouluksi.

viime vuonna meillä oli heinäseipäitä sidottuna sillain kodan mallisesti ja siinä ympärillä kirkkaita valoja.
olid kiva laittaa jotain muuta tänä vuonna.
hillitysti ja tyylikkäästi


VASTAUKSET:


adeline - 15.12.2008 - 21:14

luonnontuli...nauratti sananmuoto itseänikin , siis oikeat kynttilät


E82 - 15.12.2008 - 21:28

Meillä on aidassa sininen boa ja sitte tuikkuja ja joskus (ei joka ilta) ulkotulia.


äeppä - 15.12.2008 - 21:40

Rivarissa asutaan. Meillä kaksi lyhtyä ulkona, joissa lähes jatkuvasti kynttilä palamassa. Meillä on naapureilla sen verran hienot systeemit ettei omia tarvita! Ikkunassa lumihiutaleita ja enkeleitä tuomassa joulutunnelmaa...


halimato - 15.12.2008 - 22:12

meillä on ulko-oven päältä roikkuu sivuille muovinen havuköynnös jossa kirkkaat pikku lamput!!! taidettiin joku vuosi sitten tilata elloksesta,ollaan tykätty!!! takapihan terassilla meillä roikkuu jääpuikkovalot (hieman sinertävät) L-muotoisesti kahdella rivillä!!!! tosi hyvän ja aidonnäköiset!!!! sekavaa sepostusta tänään... roskis/postilaatikko katoksessa roikkuu lyhty missä poltetaan öljykynttilöitä!!! siinä meidän ulkovalot!!!


halimato - 15.12.2008 - 22:15

terassi siis katettu, "räystään reunasta" roikkuvat!!!! ja lisäys että jouluna ja uutena vuotena pihassa poltamme paljon patoja eri kokoisia!!!!


Rivari-asuja - 16.12.2008 - 03:22

Itsetehty havukranssi, jonka ympärille kieputin "ne tavallisimmat" kirkkaat valot, roikkuu ulko-ovessa. Noita kranssin pohjia löytyy kirppareilta alle eurolla.

Vieressä oven pielessä iso pajukori, jossa myös havuja. Siis oikein isot oksat, joissa käpyjä. Valonauha kiertää myös oksia.

Tallilyhty, johon tungin vanhat ulkovalot, kun oli jo aika usea lamppu palanut eikä jaksa vaihtaa, roikkuu puun oksalla. Ulkoroihuja, tuikkuja ja öljykynttilöitä. Ja lamppuöljyllä toimiva lyhty turvallisella paikalla kaukana seinistä.

Vanhoihin lasipurkkeihin kun laittaa noita valosarjoja, ni kiva tulee. Lasimalja amppelissa valoineen myös ihan nätti.

Lopuksi vielä odottelen lunta, että saisin värkätä ihka oikean lumilyhdyn. Se on ihanin.


maatsi - 16.12.2008 - 07:56

Meillä on "ulkovalot" tuossa vanhassa talossa verannalla ja tuvan ikkunoissa. Ne riittää meidän ulkovaloiksi. Jos meidän leikkimökki ois nätti niin laittasin sen kyllä tontun kodiksi. Ikknoihin valot ja lyhdyt roikkumaan ovenpieleen.


allu - 16.12.2008 - 10:49

Meillä on ulkona rapuilla pari lyhtyä, joissa poltetaan useampaa tuikkua samanaikaisesti. Lisäksi terassin kaiteeseen ollaan kierretty keltainen valosarja (kirkkaat oli loppu...) Ulko-oven yläpuolella roikkuu kanssa yks valosarja.


pimiro - 16.12.2008 - 11:56

etupihan tuijassa on kirkas valosarja, kuisteilla muutamia lyhtyjä ja ulkotulia silloin tällöin! Ne eriväriset neon ym valosarjat on mun mielestä ihan hirveitä! sori, ei ole tarkoitus loukata ketään jos joku niistä tykkää mut mun mielest ne vaa on niiiin yök!


bebe - 16.12.2008 - 12:44

Henk. koht pidän vain ja ainoastaan niitä pieniä ja kirkkaita ulkovaloja kauniina. Kaikki värilliset, vilkkuvat ja sellaiset letkut (mainosvalokaapelit)ovat karmivia...

"Luonnontulen" (kuten ap tällaisen sanan lanseerasi ) lisäksi aidot havukranssit ja "havumatot" ovat kauniita.


PS - 16.12.2008 - 13:23

Meillä kiertää terassin "lippaa" sellaset "lämpimän valkoiset" simppelit led-valot. Lyhtyjä on terassilla muutamia, pari pöydällä ja pari roikkumassa. En tykkää yhtään väri-valoista enkä vilkkuvista valoista, joten simppelit valot täällä.. Rottinkinen joulutähti jossa on valot roikkuu ikkunassa terassilla, se siis vielä tuohon "listaan." Kynttilät ja roihut on kivoimpia mielestäni, aatoksi sitten jätkänkynttilät pihalle, ja kenties kunnon rakovalkeakin..


Nitzku - 16.12.2008 - 13:54

meillä rivarin terassin katon reunoilla led jääpuikkovalot ja sit sellanen poro valo seisoo siinä alla.


marika - 16.12.2008 - 15:26

mä värkkäsin pajunrisuista semmosen n 1,70 m korkean kodanmuotoisen värkin (narulla oksat yhteen yläpäästä ja alhalla pajusta väsätty n 30-40 cm levee rinkula johon pajunoksat sidottu kiinni) ja siihen ympärille kirkas ja punainen valoköynnös kierretty ympäri. Koska oksat niin ohuita se kaukaapäin näyttä niinku siinä olis lamppuja vaikka kuinka! Ja risut hain läheisen metsätien varrelta ojasta. Halpaa ja kaunista!


roihu - 16.12.2008 - 18:07

Meillä ei todellakaan mitään jouluvaloja pihalla. Roihut palaa pihassa, ja lyhdyt roikkuu terassilla, missä kynttilät.
Kahdessa ikkunassa joulutähdet. Muuten roikkuu ikkunoillakin noita kynttilälyhtyjä. En tykkää noista sähkövalosarjoista.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|