Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

joko kaikki valmiina joulua varten?

kaisu - 14.12.2008 - 22:10

heippa kaikille tasapuolisesti joko jouluvalmistelut tehrynä? minulla ei vielä ihan kaikki huomenna pitää vähän leipoa, ja miehelle jokupv joululahja ostaa.tietenkin pitää siivota vähän ennen joulua matot puistella ja paikkoja puunata.


VASTAUKSET:


Tiuku - 14.12.2008 - 22:38

meillä ei vielä mitään jouluvalmisteluja tehty... jaiks.... ens viikolla ois tarkotus kaikki hoitaa, mutta saas nähdä, kun on iskeny ihan kamala raskauspahoinvointi... ei meinaa tolpillaan pysyä, ja siksi suurin osa ajasta meneekin sängynpohjalla.
anoppi tulee 20.12 ja ois sitä ennen pitäny pistää kämppä siedettävään kuntoon. apua! on eka joulu jonka mä emennöin ihan ite ja tottakai kaikki menee plörinäks.
täytyy vissiin pistää anoppi hommiin.


Katjuska - 14.12.2008 - 23:14

Mulla kaikki lahjat paketeissa, laatikot pakkasessa, piparit paistettu, kuusi odottaa oven ulkopuolella ja hyvä stressitön mieli. Kinkku täytyy hankkia ja paistaa ja siivous tekemättä. Siis Tervetuloa Joulu!


Iitukka - 15.12.2008 - 09:18

eeeeiii todellakaan. Flunssasta toivuttu juuri ja juuri, kaikki iloisesti tekemättä.


Pike - 15.12.2008 - 10:57

Meillä vaihtu just viikonloppuna suunnitelmat, ei lähetäkkään lappiin viettämään joulua miehen vanhempien kans vaan jäädään kotiin kun raskaana tuo 6-7tunnin ajomatka ei varmasti mitään herkkua olis! Joten kaikki on tekemättä! On meillä sentään joulutähti ikkunassa, mutta siihempä se on täällä jäänyt kun luuli ettei tätä kämppää tarvii jouluun niin valmistella


Miinastiina - 15.12.2008 - 12:05

Meillä on lahjat ostettuna, leivonnaiset tehtynä ( viimeinen kuivakakku just jähtymässä kohta ois tarkoitus jatkaa kaappien siiivousta, ens viikolle jätän norm. siivouksen, saunan ja kylppärin. Mulla on tällä viikolla vaan tää vapaapäivä....


Annikki - 15.12.2008 - 12:49

Pike, kuinka pitkällä olet raskaana? Me tehtiin autoreissu Lappiin (15h) viime kesänä kun olin rv32:lla. Ja hyvin meni matka, tukisukat oli vaan jalassa koko ajan niin ei alkanut käymään jalkoihinkaan kipeää. Että jos vaan mahdollista, niin lähtekää ihmeessä Lappiin jouluksi.

Meillä ei ole myöskään vielä mitään jouluista tehtynä, ollaan sairasteltu nyt puolitoista viikkoa koko perhe. Mutta kunhan tästä tervehdyn niin ajattelin tarttua luutuun ja imuriin, ja loppuviikosta jos vaikka leipoisi. En jaksa vielä stressata, onhan tässä aikaa.


Tinttuli - 15.12.2008 - 13:19

Hyvällä mallilla joo. Uuunin pesua vailla. Senkin ehtinee kinkun paiston jälkeen pestä. Muistikirjasta jo karsitaan vähemmän tärkeitä pois. Voi jo alkaa rentoutumaan ja vain hauskat hommat on varattuna viikonlopulle. Torttupohja pitää vielä leipoa pakkaseen aaton uunijäätelöjälkkäriä varten. Illalla ajattelin leipoa torttuja. Hommia on jaettu vähän jokaiselle päivälle tälle viikolle.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|