Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

joulu kahden vauvan kanssa

lillukka - 13.12.2008 - 13:26

Mitenkähän sitä sais joulun tunnelmaa vauvan kanssa aikaiseksi.Tuntuu ettei mitään isompaa jaksa järjestää mutta ois kiva jotain pientä ja jouluista tehdä omaksi iloksi!Vauva on vielä niin pieni ettei ymmärrä koko joulusta mitään mutta lahjoja on hänelle vaikka kuinkaJa itelle pitäis keksiä jotain kivaa lahjaksi mutta ihan on tyhjä pää!


VASTAUKSET:


E82 - 13.12.2008 - 14:12

Saako udella, miksi oot kahdestaan vauvan kanssa? Mulle joulussa tärkeintä on aina se, että kokoonnutaan yhteen. Eikö sulla ole perhettä (muuta siis kuin vauva), vai onko yksin olo oma valintasi?


ap - 13.12.2008 - 14:26

Mies on reissutyössä ja on vielä ainaki kuukauden poissa kotoa.Oma suku on niin kaukana ettei viitsi lähteä matkustamaan eikä tässä lähellä oo ketään.Ei mua haittaa hirveesti olla vain vauvan kans kun oon kumminki erakkoluonneEnsi jouluna pitää sitten mennä sukuloimaan jotta vauva saa oikean joulun


Tinttu - 13.12.2008 - 16:54

Tee sitä mikä tuntuu kivalta Eihän sitä tarvise erikoista, sitä vaan mikä itsestä tuntuu mielekkäälle. Kun ei ole muita "vaivoina" voit vaan olla niin kuin sinä haluat. Osta mieleistä hyvää ruokaa (vaikka valmiina) ja juomaa, himmeät valot, vauvan kanssa seurustelua ja lahjojen aukomista, joululaulut taustalla. Muutama kynttilä palamassa, ehkä joku joulukukka tuoksua tuomassa.


hei - 13.12.2008 - 17:02

laitat kynttilöitä,jotain hyvää ruokaa,ostat itsellesi jonkun ihana yökkärin lahjaksi. jos tykkäät katsoa elokuvia niin vuokraat vaikka ärrältä elokuvan,syöt suklaata ja nautit rauhasta.


ap - 13.12.2008 - 18:08

Kiitoksia vinkeistä!Olen pari vuotta ollut joulun töissä ni ei meinaa ees muistaa mitä se joulu on


Wera** - 14.12.2008 - 01:10

Ihanaa joulumusiikkia... Lumiukko teeveestä... Jouluruoka itselle ja vauvalle sitä mitä nyt syö... Himmennetyt valot ja kynttilöitä... Jouluinen kävely... Saunominen yhdessä.. Pakettien aukominen... Ja kun pieni nukkuu niin äiti vaan nauttii.

Itselle lahjaksi? Jotain yllellistä mitä ei tule muuten ostettua: ihana vaate, ihonhoitotuotteita,lenmpimusiikkia, joku ihana kirja/elokuva...


Jopu - 14.12.2008 - 10:22

Jotenkin tuntuu aika kivaltakin ajatukselta olla vaan vauvan kanssa kahdestaan.Tokihan sitä jokainen varmaan tietyllä tavalla kaipaa Jouluna toisten seuraa ja oman miehen varmaan,mutta teeppä unohtumaton kokemus tuosta kahdestaan olosta.
Eli jotain juuri mistä Wera ja muut edelliset puhui.
Mukavaa Joulua teille kahdelle!!


linalaura - 14.12.2008 - 11:49

Kirjoita vauvalle kirje(kuvia mukaan!), siitä millainen oli hänen ensimmäinen joulunsa kahden sinun kanssasi. Voit antaa kirjeen joululahjan mukana sitten kun lapsesi on tarpeeksi iso.

Tee piparkakkutalo, siinä kuluu aikaa ja lopputulosta on ihana ihailla


Baba - 16.12.2008 - 21:29

Älä kulta jää yksin jouluna vauvan kanssa. voitko olla jouluna vaikka äitisi kanssa, ja vauvan.
joulufiilis syntyy yhdessäolosta, puhtaudesta, rauhasta, lämmöstä,rakkaudesta..

Minä pidän punaisesta väristä jouluna,tekstiileissä. ja kynttilöissä. koti puhtaaksi, ja se joku siihen seuraksi, minä en osaa olla yhtään koskaan yksin,itsekseni, olen todella seuran kipeä!

jouluna saa olla kotipesässä pyjamassa ja villasukissa, ja katsoa telkkaria ja popsia jotain joulun antimia.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|