Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Menikö joulu nyt piloille

E82 - 10.12.2008 - 14:58

Taas yle tekee sen!!! Meidän joulupäivän perinteisiin kuuluu ehdottomasti ikivanhan elokuvan, Ihmeellinen on elämä, katsominen. Jo toisen kerran peräkkkäin yle lähettää ohjelman ennen joulua. Viime vuonna elokuva tuli perjantaina (aatto oli maanantai) ja tänä vuonna se tulee tiistaina (aatto keskiviikkona). No, onneksi itse pystyn sen katsomaan tänä vuonna, mutta ei se ole sama kun yksin joutuu katsomaan Viime vuonna jo laitoin ylelle palautetta asiasta (eivät muuten vastanneet) ja tänä vuonna täytyy taas valittaa.

Meillä ei edes ole mitään nauhoitusvehjettä...


VASTAUKSET:


No huh huh - 10.12.2008 - 15:22

Jos joulu menee piloille jonkin ohjelman takia...Meillä ainakin tv joulun ajan kiinni, samoin tietsikat. Keskitymme yhteiseen tekemiseen ja joulun rauhaan.


Osta - 10.12.2008 - 15:30

se dvd:nä ja katsokaa porukalla. En kyllä ymmärrä miksi se on niin tärkeä... Ollaan kotona ihmetelty vuosia, että eikö ylellä oikeasti ole mitään hyvää jouluohjelmaa tilalle. Toisaalta tosi vähänhän se tv päällä on koko joulunpyhinä.

Googlasin puolestasi: Discshop.fi myy leffaa hintaan 7,95e (plus varmaankin postikulut)


E82 - 10.12.2008 - 15:41

Kiitti jälkimmäiselle. Niin, se on meidän jouluperinne, jota on tehty jo vuosia eli niin kauan kuin minä muistan. Se on opettavainen elokuva elämästä ja mikä lopulta on tärkeintä. Lopussa enkelikin saa siivet

Joillakin on jouluperinne mennä saunaan, toisilla katsoa elokuva. Yhteistä tekemistä silti, vaikka kaikki eivät niitä ymmärrä.


Vierailija - 10.12.2008 - 18:24

Minusta on ainakin kiva kattoa lasten kanssa jouluohjelmia,meillä tykätään kovasti lumiukko-ohjelmasta ja se musiikki,aivan ihana.Olen samaa mieltä E82 kanssa.


allu - 10.12.2008 - 19:16

Mun on joka joulu nähtävä Lumiukko!!! Vaikka se on mun mielestä niin älytön ja huono piirretty kun vaan voi olla, mutta ei joulu kyllä tule ilman sitä


sartsa - 10.12.2008 - 19:51

Onneksi mulla on se dvd:nä.Joka kerta itkeä tuhrutan ja katson.

Ihana elokuva.


Minttu - 11.12.2008 - 09:07

Mä ymmärrän sua E82.

Ja meidän perheellä se on se lumiukko justiin mikä on ihana kattoo koko perhe yhdessä, mummia ja ukkia myöten. Toki perinteisiin kuuluu paljon muutakin kuin telkun ääressä töröttäminen, kuten varmaan E82:kin. Että ihan persiistä on heti alkaa siunailemaan toisten perinteitä.


BadMama - 11.12.2008 - 09:37

Aattoaamun "pakollisiin" kuulu meillä se Joulupukin kuumalinja monine piirrettyineen.

Lumiukko kuuluu myös meidän jouluun. Se laulu (Walking in the Air...) saa selkäpiin värisemään joka kerta .


Kettu - 11.12.2008 - 10:26

Karmivaa sinänsä, että perinne on kiinni tv:n ohjelmatarjonnasta...Koska joskushan ne ohjelmat vaihtuu/loppuu, tuskin vuosikymmeniä samoja ohjelmia näytetään. Sauna on sinänsä ihan hyvä jouluperinne, se on kiinni itsestä, siis onko se sauna olemassa ja viitsiikö sen lämmittää. Keksikää parempia perinteitä, niin ei mene joulut piloille, kun yle ei lähetäkään just sitä Teidän ohjelmaanne


E82 - 11.12.2008 - 10:35

No eihän se joulu nyt kokonaan piloille mene yhden leffan takia. Missä on ihmisten kyky ymmärtää sarkasmia??? Huumorintajuttomia ihmisiä täällä välillä

Mutta saunaperinnettä en itse tajua, koska en mistään hinnasta menis jouluna saunaan... kukin elää tyylillään.


sintti - 11.12.2008 - 11:59

kettu painu sinne saunaan!


BadMama - 11.12.2008 - 12:01

Joulu on aina joulu, vaikka telkkari paukahtaisikin ! Saunaan kyllä haluaisin jouluna, mutta meillä ei sellaista ihanuutta ole. Taloyhtiö toki lämmittää aattona saunan, mutta oma olisi aina oma...


Kettu - 11.12.2008 - 15:33

Sauna ei minullekaan pakollinen ole, ei jouluna tai muulloinkaan. Otin sen esimerkiksi, koska siitä tuolla oli puhetta,että toisille se sauna on perinne jne. ja sauna siis siinä mielessä parempi perinne, koska sen lämmittäminen ei ole kiinni ohjelmatarjonnasta ja sen voi lämmittää koska vain, ei tietyllä kellonlyömällä.


*Psst.* - 11.12.2008 - 16:15

Osta se dvd:nä (jos teillä on ko. vehje, jos ei ole, pyydä pukilta) niin voit katsoa vaikka joka jumalan päivä tämän suurenmoisen elokuvan. Hitto että on ihmisillä murheet!


Taru - 11.12.2008 - 20:42

Hei, Ruotsissa katsoo koko kansakunta "Kalle Anka"a (Suomessa Samu Sirkan joulutervehdys) kello 15 jouluaattona. Ja se on siis måste

Juu, mutta en aina ymmärrä näitä ihmisiä, joiden mielestä "meillä telkkari on kiinni, jos teillä ei, eikö olisi aika muuttaa sitä. Muuten ette ole hyväksyttävä perhe"... Antakaa ihmisten tehdä asioita omalla tavalla!


Ketulle - 11.12.2008 - 21:05

Ei kai ollutkaan ap:n tarkoitus kuin kerran katsoa tuo elokuva? Ei ole muuta mahdollisuuttakaan!!

Jos koko pitkien joulunpyhien aikana katsoo perheen kanssa yhden leffan, niin tarkoittaako se sitä, että muita perinteitä ei heillä olisi?

Onhan hyvinkin mahdollista, että ap perheineen leipoo, ulkoilee, pelaa seurapelejä, musisoi, kyläilee, laittaa leffan jälkeen toosan kiinni tai muita mahdollisia asioita!!!

Surkuhupaisa on omaan näppäryyteensä sortuja..hah haa..


Onko - 11.12.2008 - 22:33

*Psst.* sinulta jotain oleellista pois tai muuttuuko elämäsi ratkaisevasti, jos

a) Jos v---ttaa, ni jätät kommentoimatta?
b) Opettelet "uhallasikin" käyttäytymään?
c) Luet viestit sen verran huolella, että ymmärrät
ap:n tarkoituksen? "MISSÄ ON IHMISTEN KYKY YMMÄRTÄÄ
SARKASMIA"?


Kettu taas - 12.12.2008 - 10:56

Miten niin kerran katsoa elokuva oli ap:n tarkoitus...yhden kerran kai se töllöstä tuleekin vaan? En ole missään kohti sanonut, että ap katsoisi elokuvaa useaan otteeseen.

En ole väittänyt, etteikö heillä olisi muita perinteitä. Olen kommentoinut vain tätä asiaa, että ei kannata perinnettä valaa ylen ohjelmatarjonnan varaan vaan luoda tv:stä riippumattomia perinteitä, jos ne kerran ovat tärkeitä, niin ei mene joulut piloille

En väitä olevani näppärä tai muutakaan, ihan normaali realisti, jolla myös tv kiinni joulun ajan. Joka katsoo tv:tä, katsokoon, ei se minulta ole pois. Mutta ei kannata ruikuttaa kuitenkaan, että ylen pitää muuttaa ohjelma-aikojaan yksityisen henkilön takia, kun joulu menee hällä muuten pilalle, leikillään tai ei.


*Psst* - 14.12.2008 - 15:00

Mitäs se "onko" siellä kiekuu? Jos ihmisen joulu menee pilalle siitä ettei näe jotain helkkarin televisio-ohjelmaa, niin sillon on jossain jotain vikaa..
Ai niin, siellä Ylellä on vikaa.. =( JOULU ON PERUUTETTU!!! EN NÄE ELOKUVAA!! KINKUT ROSKIIN! LAATIKOT IKKUNASTA ULOS! POLTTAKAA LAHJAT! SORI LAPSET; SYÖKÄÄ KORPPUJA; ÄITIÄ MASENTAA NYT!


*Psst* - 07.03.2009 - 13:43

Mitäs se "onko" siellä kiekuu? Jos ihmisen joulu menee pilalle siitä ettei näe jotain helkkarin televisio-ohjelmaa, niin silloin on jossain jotain vikaa..
Ai niin, siellä Ylellä on vikaa.. =( JOULU ON PERUUTETTU!!! EN NÄE ELOKUVAA!! KINKUT ROSKIIN! LAATIKOT IKKUNASTA ULOS! POLTTAKAA LAHJAT! SORI LAPSET; SYÖKÄÄ KORPPUJA, ÄITIÄ MASENTAA NYT!


Tiina - 30.09.2009 - 11:13

Nauttikaapas kaikki joulusta älkääkä istuko internetissä lukemassa älyttömiä keskusteluja kenen jouluperinne on perempi kuin toisen... kaikki taplaa tyylillään ja jokainen saa viettää jouluaan kuten tahtoo, eikä kenelläkään ole oikeutta arvostella toisten joulunvietto tapoja! Joulua voi viettää perintein tai jopa ilman niitä, pääasia että on rauha maassa.. niinkuin siinä joulurauhan julituksessakin on ideana ja useissa joululauluissa sanotaan myös rauhan olevan joulun ydin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|