Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Lahjoista taas...

Miia - 07.12.2008 - 20:06

Kohta jo liiaksi asti otsikoita lahjan oston vaikeudesta, mutta kestäkää vielä tää.

En ihan oikeesti tiedä mitä laitan miehen siskolle ja hänen miehelle.
Heillä kun on ihan kaikkea ja ovat tarkkoja millaisia esineitä/vaatteita ostavat.

Oma mies ei korvaansa letkauta kun yritän kysellä neuvoja. Olenkin miettiny että jos en laitakaan mitään vaan jätän sen tuon miehen huoleksi...

Kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain ehdotuksia.


VASTAUKSET:


aija - 07.12.2008 - 20:39

niin tylsältä kun tää kuulostaaki niin väsää herkkukori. tai hyvää viiniä.tai oma leipomaa leipää. tai laadukas konjakki/likööri. jotain sellasta et saa kulutettua pois,siis ei tarvi säilöä.


nimi - 07.12.2008 - 20:56

miten ois joku perus juttu.. viiniä, suklaata ja kynttilä ja ehkä vielä jotain servettejä johku kivaan koriin tai vaan lahja pussiin..


adeline - 07.12.2008 - 21:03

mun mielestä niitä ihania pellavaisia laudeliinoja ja saunatuoksuja voi ostaa kaikille, vaikka niitä olisi ennestäänkin.


Miia - 07.12.2008 - 21:41

Ihania ideoita, mutta kun perheessä allergiaa niin ei voi käyttää hajusteita ja alkoholia siellä ei käytetä, sattuneista syistä.

Mutta vois tuota herkkukoria ajatella ilman alkoa...


BadMama - 07.12.2008 - 21:46

Herkkukoria on ehdotettu jo moneen kertaan ja ehdotan minäkin, kuten myös lahjakorttia johonkin liikkeeseen ja perinteistä kauniisti aseteltua joulukukkaa .

Ehkä sinun kuitenkin kannattaa hoitaa asia ihan itse , vai mitä .


BadMama - 07.12.2008 - 21:48

Paitsi että kun on allergiaa, kukkanen jää suosiolla pois listasta .


Iso A - 08.12.2008 - 07:21

Meillä lähtee kaiken omistajille saunaputiikista laudeliinat, käsintehtyjä saippuoita, tervakynttilä ja savinen saippuan pidin jossa IHQ tonttu. Saunattomalle parille jalka/kylpysuolaa, käsintehtyä saippuaa, kynttilä ja selänpesin korissa.


Miia - 08.12.2008 - 11:11

Miialta Miialle:
Ensinnäkin, jos niille on pakko olla jotain niin ei ole yksin sun päänvaivasi, kun kyse on miehesi siskosta ja sen miehestä. Mutta, onko aikuisten lahjoilla ylipäätään pakko enää stressata? Aikuisilla kun kaikkea jo on ja itse tarpeen mukaan kumminkin ostellaan niin musta on älytöntä laittaa aikuisille lahjoja ja etenkin, jos se tuottaa aina kamalasti päänvaivaa. Musta sellanen on todella ahdistavaa tässä joulussa. Tehkää sopimus, että ei enää joululahjoja. Joulun tullessa kun muutenkin joutuu miettiä lahjoja ainakin lapsille, jotka on minusta ne tärkein. Eiks aikuiset toivo pelkästään rauhaa ja rakkautta, eikä lahjoja?!


Anu - 09.12.2008 - 10:59

Jos lahjan saajat omaavat hyvän huumorintajun mulletoi nettikaupasta voi löytyä hyviä ideoita. Esim. veljeni, joka (valitettavasti) polttelee tilasin keuhkojen muotoisen yskivän tuhkakupin;-)


Tintti - 09.12.2008 - 17:51

Herkkukori on aina osuva lahja, miksei vaikka luomutuotteilla täytettynä tällä kertaa! Jos ovat kahvin tai teen juojia, omat kauniit mukit/kupit molemmille, täytettynä vielä vaikka karkeilla. Siitä saa kauniin paketin annettavaksi. Tuolta saa kivoja mukeja ja ideoita: www.hupitupa.fi

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|