Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

joululahjoista

turhake - 21.11.2008 - 16:29

Elikäs ostatteo lahjaksi yleensä jotain hyödyllisiä juttuja vai ihan vaan jotain kauniita turhakkeita? Entä te jotka vaihtelette paljon lahjoja sukulaisten ja tuttavaperheiden kesken, millaisia lahjoja yleensä vaihdatte?

Meillä lapset saa paljon leluja, pelejä ja kirjoja mutta myös ihan tarpeellisiakin juttuja kuten vaatteita, harrastustarvikkeita emme osta pukinkonttiin.

Kavereille lähtee usein punkkupullo ja suklaatia.

Isovanhemmille perinteisesti kirjat.


VASTAUKSET:


MINNI - 21.11.2008 - 16:42

Yleensá minulla on ollut periaatteena ettá ostan yhden
tarpeellisen,yhden turhakkeen ja yhden hassun/kivan lahjan
omalle perheelleni.

Sukulaisille láhtee pullo viiniá tai Baileys viskiá ja
joko juhlakeksi rasia tai suklaa konvehti rasia.


maatsi - 21.11.2008 - 17:02

Yleensä ostan tarpeellista, mutta kuitenkin jotakin joka on myös kivaa. Vaikka nyt äitini, joka tykkää marimekosta, niin ostan vaikka tyynyliinoja..

Ns. kauniita hörhellyksiä ostan kans. Mutta yritän ostaa kuluvia tavaroita.. Servettejä, kynttilöitä, viiniä jne..


Suhveli - 21.11.2008 - 17:16

Tuonne alemmas jo kirjoitinkin, että sellaisia tavaroita tai asioita, joita lapsi ihan oikeastikin tarvitsee, en osta lahjaksi (vaatteet, sukset, pyörä,..), ne ostetaan silloin kun tarve ilmenee.

Aikuisten paketteihin menee itsetehtyjä herkkuja, arpoja, eettisiä lahjoja, kirjoja,...


meil - 21.11.2008 - 18:09

taas nimenomaan paketteihin tulee jotain tarpeellista. Lelukin voi olla sellainen. Tavaraa tursuu nyt jo joka paikasta. Aikuisille ei suklaarasioita kummallisempaa ostella...


pupunen - 21.11.2008 - 21:58

Myös alemmas jo vähän aihetta sivusinkin, mutta lapselle ja miehelle ostan oikeasti tarpeellisia juttuja. Lapselle tosin näitä voi olla sellaiset lelut, joita 'puuttuu' ja jotka olisivat kuitenkin kivoja ja hyödyllisiä. Ihan roina roinaa en ostele kenellekkään. Aikuisille yleensä jotain hemmottelujuttua, mitä eivät itselleen muuten ostaisi, mutta tulevat varmasti käyttöön kuitenkin.

Vaatteita jos lahjaksi ostan, niin ne on usein astetta parempia sitten. (tosin miehen karmeita pitkiäkalsareita ei lasketa, ne on puhdasta kettuilua )


E82 - 22.11.2008 - 13:14

Mä ostan sekä että. Aikuisille sellaisia, joita luulen heidän tarvitsevan sekä myös ns. huumorilahjoja, kuten viime vuonna mammalleni jauhelihapihvipuristimen Lapsille ostetaan heidän toivelistastaan, mutta myös hyödyllisiä lahjoja.


kaisu - 23.11.2008 - 19:08

ostan sellaisia juttuja mitä ville toivoo olen jo aikapaljon ostellut mutta vielä jotakin tuleepi ostettua.


roihu - 24.11.2008 - 12:03

MIetin kyllä tarkkaan, mitä ostan. Mitään hetken mielijohteen rojuja en paketoi, vaan jotain sellaista, mitä voisin ostaa ilman jouluhössötystäkin. Lapset ei meillä onneksi mitään älyttömiä ole toivoneetkaan. Usein liittyy kyllä meillä harrastuksiin noi toiveet, esim poika soittaa bändissä, toivoi uutta bassolaukkua.
Tytär pelaa jalkapalloa aktiivisesti, toivoin erästä treenikirjaa. jne....
Toki lelujakin meillä pukki tuo, nekin on vain sellaisia kestosuosikkeja, esim legoja, tai bratz-juttuja, millä leikkivät todella paljon.
Vanhimmat toivovat jo pyyhkeitä ja lakanoita, siihen tulevaan omaan kotiin, mihin suunnittelevat kai jo muuttoa.Heh.
Meidän suvussa ei ostella lahjoja serkuille eikä tädeille/sedille, joten päästään siinä vähän helpommalla. Miehelle ostan mitä tarvitsee...laitan korvan taakse pitkin vuotta muistiin.
Omat vanhempani saavat yleensä jotain itse tehtyä, samoin ystäväpiirimme. Ruokaherkkuja, käyttötavaroita itse tehtyina jne.


Joyeux - 25.11.2008 - 19:46

Tarpeellista tavaraa tai lahjakorttia johonkin kivaan juttuun. En haluu rahojani tuhlata turhaan roinaan ja sitä tuntuu jo kaikilla muutenkin olevan tarpeeksi. Onneksi tarpeellinenkin voi olla samalla kaunista

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|