Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

Askartelu - Etusivu

ART JOURNAL TAIDE

Art journal aloitus

Taiteen tekeminen ihan vain omaksi iloksi on arkipäivän ylellisyyttä, joka ei välttämättä edes maksa mitään - perustarvikkeet löytyvät jokaisesta kodista. Jos intoa riittää, voit hankkia lisää tarvikkeita taiteen tekoon myöhemmin. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota oman Art journal -harrastuksen aloittamiseen ja kehittämiseen.

Suurin osa videoista on äänitetty englanniksi, mutta löydät täältä tarvikelistat ja ohjeet suomeksi.

Taide kuuluu kaikille - ei vain lapsille. Aloita sinäkin!


GALLERIA: Art journal -sivuja

Helpoin tapa aloittaa art journaling -harrastus on ottaa käyttöön ihan tavallinen, kierreselkäinen luonnoslehtiö. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota harrastuksen aloittamiseen ja linkin videoon: Art journal luonnosvihko - Ideoita aloittelijoille


Art Journal 10: Halloween-yllätys

Katso Youtubesta hauska ja hirvittävä idea Halloween-askarteluun akryylimaaleilla ja roskapostikuvilla. Pelästytä myös ystäväsi lähettämällä 5 minuutin video eteenpäin: Halloween-yllätys
Art Journal 9: Pastelliliidut ja akryylimaali

Kesä, kukkia ja polkupyörä! Art journal -sivu tiiliseinäsabluunalla, akryylimaalilla ja pastelliliiduilla, leimasimet askartelulehdestä. Tarvikeluettelo suomeksi kokonaisuudessaan sekä video-tutorial.
Ohjeet: Art journal -sivu pastelliliiduilla ja akryylimaalilla


Art Journal 8: Suomi 100 vuotta

Talvinen art journal -sivu sinisissä ja kullan väreissä Suomen 100 v. itsenäisyyspäivän kunniaksi - katso prosessivideo:
YOUTUBE: Suomi sata vuotta

Kannesta kanteen selailu: Mini Art Journal 1

Katso minikokoisen art journalin kaikki sivut 10 minuutissa.
YOUTUBE: Art Journal Flip Through

Art Journal 7: Pastelliliidut

Liitupastellit ovat peittävämpiä kuin vesivärit ja niillä on mukavaa ja rentouttavaa väritellä. Tämä sivu syntyi leimaamalla kukkia, piirustelemalla ja värittämällä.
Ohjeet: Art journal -sivu pastelliliiduilla värittäen


Art Journal 6: Ihan vain siksi

Joskus on kiva tehdä jotain "ihan vain siksi". Tämä sivu syntyi akryyliväreillä, värityskirjasta leikatuilla kuvilla ja washi-teipillä - kalliita taidetarvikkeita ei tarvita!
Ohjeet: Art journal -sivu värityskirjan kuvista


Art Journal 5: Lyijykynäpiirustus

Tämä Art journal -sivu sai alkunsa lyijykynäpiirustuksesta. Hyvä alku voi joskus mennä pilalle sitä mukaa, kun se peittyy uusiin kerroksiin, mutta tässä tapauksessa sivun alkuperäinen ilme säilyi loppuun asti. Katso prosessi alusta loppuun videolta.
Ohjeet: Art journal -sivu lyijykynäpiirustuksesta


Art Journal 4: Valitse omat värisi

Tämä mixed media teos luotiin silkkimatta akryyliväreillä, efektipastalla, Balzer designsin sabluunalla ja kultafoliolla. Inspiraation lähteenä oli laatikolinen huokeita akryylivärituubeja, jotka innostivat kokeilemaan jotain uutta ja värikästä. Ohjeet: Taidetta silkkimatta akryyliväreillä: Valitse omat värisi


Art journal 3: Still loving you

Tämä purppuran ja kullan värinen Art journal -sivu on tehty Dylusions suihkutettavilla musteilla, valkoisella ja kullan värisellä tekstuuripastalla ja Balzer Designsin sabluunalla, jonka nimi on "Mini tiny circles". Käytin myös aitoa ja alkuperäistä Dymo-kirjoitinta, joka on luultavasti peräisin 70-luvun lopulta ja jolla siis on ikää jo noin 40 vuotta. Ohjeet: Art journal -sivu: Still loving you


Art journal 2: Helppoa ja hauskaa

Tämä hyväntuulinen art journal-sivu syntyi Tigerin akryylimaaleilla, vesivärillä, sydänsabluunalla ja värityskirjasta leikatulla kuvalla - helppoa, hauskaa ja yksinkertaista! Katso videolta, miten sivu tehtiin.
Ohjeet: Art journal akryylimaalilla


Art journal 1: Kotia etsimässä

Tämä kerrostettu mixed media sivu luotiin käyttämällä läpikuultavia akryylivärejä, gessoa, vesiväriä ja omaa kuulakärkikynäpiirustusta.
Ohjeet: Art journal -sivu: Kotia etsimässä


Aiheeseen liittyvää:


© Auer Media

Muista lisätä Perhekerho
suosikkeihisi!

Askartelu - Etusivu


Web
Analytics Made Easy - StatCounter