Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

onko jollain kokemusta...

vierailija - 11.10.2009 - 14:01

Elikkä meillä 8kk tyttö ollut flunssassa yli viikon, kuumetta ei juurikaan ole ollut, silloin tällöin 38-38,5. Toissa aamuna tytön toinen silmänalunen oli turvonnut ja punainen. Ajattelin, että on sen johonkin kolhaissut, etenkin kun päivän mittaan väri silmän alla tummui. Nyt tänä aamuna toiselle silmänaluselle oli käynyt samoin, joten tuskinpa liittyy mihinkään kolhaisuun. Kävimme tänään lääkärissä, joka ei osannut sanoa yhtään mitään, määräsi silmätippoja ja totesi ettei niistä ainakaan haittaa ole. Itse en vain oikein ymmärrä yhteyttä silmätippoihin, koska silmät ovat aivan normaalit, vain aluset (ihan kuin isot silmäpussit vain tummempina) ovat ärtyneet. Olisin kiitollinen jos jollain olisi kokemuksia samaisesta vaivasta, univelasta ei tässä tapauksessa todellakaan ole kyse.

Kiitos kaikille ketkä jaksaa lukea ja kommentoida.


VASTAUKSET:


monstera - 11.10.2009 - 15:17

Meidän tyttö saa silmänalusensa punaisiksi hieroessaan silmiään ja myös flunssan yhteydessä. Saattaa liittyä jotenkin ohueen ihoon, ohuisiin verisuoniin ja flunssan yhteydessä poskionteloiden alueelle kohdistuvaan paineeseen. Minä en ainakaan ole huolestunut asiasta.


Eerinen - 11.10.2009 - 15:34

Meidän 6 viikoisen pojan silmänalunen turposi ja tummui sekä silmän sisemmässä silmäkulmassa tuntui pieni patti. Hänellä syynä tähän oli tukkeutunut kyynelkanava.


Nuppu - 11.10.2009 - 17:37

Veikkaisin myös tukkeutunutta kyynelkanavaa ja siitä aiheutunut silmätulehdus. Meidän tytöllä myös ollut samaa vaivaa, ja sai silmätippoja. Niillä parani parissa päivässä Neuvottiin vielä keittosuolalla putsaamaan muutama kerta päivässä, ja hellästi painelemaan silmän sisäkulmasta, jotta kyynelkanavat tyhjentyy! Ja muista pestä kädet hyvin aina kun olet vauvan silmiin koskenut, sillä tuo tarttuutodella helposti!


ap - 11.10.2009 - 18:34

Kiitos kaikille vastauksista. Toivotaan, että menee tipoilla ohi. Nyt meillä nousi kuume 39,8 ja hieroo/ tärisyttää päätään oudosti. Korvatulehdukselta kuulostaa, mutta aamuinen lääkäri katsoi korvat ja sanoi, että punottavat, mutta se johtuu siitä kun vauva itkee??? Ovatko muut saaneet samanlaisia kommentteja? Kuulostaa kyllä oudolta! Voin olla vähän hysteerinen, mutta kun on toisesta kovasti huolissaan. Käydään vielä näyttämässä korvia, jos se olisi kuumeen syynä.


???? - 11.10.2009 - 18:48

Munkin mielestä kuulostaa oudolta koko juttu. Veisin kyllä uudestaan lääkärille, tosin eri lääkärille.


mona - 12.10.2009 - 08:18

... Korvat punottavat itkusta...? No joo, ulkoapäin ehkä... Mutta sisältä? Kyllä meijän poika ainaki sai kuurin "punottavaan korvaan", kun kiukkunen jne oli.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|