Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Mistä tarpeeksi iso leikkikehä?

Miu - 10.10.2009 - 22:48

Elikkäs etsinnässä olisi leikkikehä mielellään n.200cm x 200cm. Saako näitä mistään? Olen yrittänyt googlettaa vaikkas kuin ja kaikki kehät on vain 100x100... Pitääkö alkaa itse väsäämään vai onko vielä toivoa?


VASTAUKSET:


Vadelma - 11.10.2009 - 09:59

Me ei ainakaan löydetty mistään isompaa, mies teki sit itse


zarpa - 11.10.2009 - 12:29

mä en oo koskaan tajunnu noita leikkikehii. Sori mut mihin niitä tarvii... joo tiedän et sanotaan että muuten ei voi tehä mitään, mut mulla on ainakin tosi vilkas poika enkä oo koskaan harkinnu et sellaiseen hänet laittaisin. Meillä on koti "tehty" niin että ei oo mitään vaaran paikkoja. Ja jos esim laitan pyykit koneeseen poika tulee aina sinne missä minäkin olen. Kyl tulis kova itku ja parku jos hänet sellaiseen laittaisin ja itse menisin muualle. Jokainen tekee tyylillään, HUOM tämä on vain minun mielipiteeni.


vierailija - 11.10.2009 - 13:09

samaa minäkin oon miettiny ku nähny mainoksia. olisko kiva olla ite häkissä ja kattoo mitä muut ulkopuolella tekee.


Piki78 - 11.10.2009 - 13:17

Mä oon kyllä kans miettinyt, mutta nyt kun alkaa tulla realistikseksi se, että vauva lähtee jonkun ajan kuluttua oikeasti liikkeelle, niin onhan sitä täälläkin vaikka mitä, mitä pieni suu ehtii maistamaan tai sormi kokeilemaan ennen kuin äiti ehtii vaikkapa soppakattilan luota estämään... Meillä ei millään näe asunnon jokaiseen huoneeseen vaikka pieni kämppä onkin. Mutta me ollaan ajateltu ratkaisuksi turvaporttia makkarin oveen, jolloin lapsi voi olla hetken makkarissa(joka siis turvallinen huone) esim. jos itse pitää kuoria pottuja, levittää pyykkiä tms. arjen askareita, jolloin huomio helposti herpaantuu. En myöskään halua, että vauva ehtii käydä ottamassa maistiaiset kissanhiekkalaatikosta. Lastentarhanopena tiedän, että toiset lapsista osaavat olla uskomattoman vikkeliä, vaikka ajattelisi, että osaa ennakoida ja hallita kaikki tilanteet, niin luulen, että itse en ehkä siihen kuitenkaan kykene, joten pieni apuväline on toisinaan tarpeen, ettei käy mitään ikävää. Niin ja jälleen kukin tekee omassa kodissaan niin kuin parhaimmaksi katsoo


Samaa kuin - 11.10.2009 - 13:33

edellinen.
Mihin sitä "häkkiä" tarvitsee?
Meilläkin on ERITTÄIN vilkas poika, mutta ei koskaan ole tullut pieneen mieleenkään laittaa poikaa koskaan häkkiin.

Silmän kuin kääntää niin poju on jo kiipeemässä ties missä, repimässä kirjoja alas yms.. Mutta silti..

Jos taas on "syy", että kehä pitää hankkia koska ei pysty tekemään kotitöitä niin mikset ota lasta mukaan?
Hän aivan varmasti mielellään olisi touhuissa mukana.


Piki78 - 11.10.2009 - 13:46

Lisään vielä, että meillä vauva on nyt reilu 2kk ja on mukana kotihommissa ollut syntymästään (tai siis kotiutumisestamme ) asti. Porttia mietimme sen johdosta, että jos osoittautuu mahdottomaksi kotihommien tekeminen ,kun vauva kasvaa eli jos onkin kovin vilkas, ettei sitten itseään vahingoita. Nyt hän tykkää katsella kun vaikkapa tiskaan tai levitän pyykkejä. Toki toivon, että jatkossakin on niin, mutta eiköhän sitten ala olemaan muutakin kiinnostavaa vauvan ulottuvilla... Tilanteen ja vauvan mukaan sitten mietitään. Mutta leikkikehää en kyllä halua(vierailija asian hyvin sanoi...). Eikä tänne kyllä mahtuisikaan


Just joo - 11.10.2009 - 19:35

Leikkikehähän onkin aivan sama asia kuin häkki! Juu, ei taida olla.

Meillä tuli leikkikehä kuvioihin mukaan lapsen ollessa n. 8 kk ja ihan hyväksi jutuksi havaittu. Kehässä on pyörät alla, joten se liikkuu kätevästi ja lapsella on aina näköyhteys vanhempaan.

Eikä lapsi siellä todellakaan paljoa aikaansa päivästä vietä, mutta sen verran juuri, että saa vaikka ne tiskit tiskattua tms. Ei siis puhuta tunneista vaan minuuteista. Eikä satu haavereita, jotka johtuisivat siitä, että äidin huomio on kiinnittynyt esim. niihin tiskeihin.

Joten kaikki, jotka täälläkin häkistä taivastelevat, niin voisivat olla kommentoimatta. Etenkin, kun ap kysyi leikkikehän koosta, eikä siitä, hankkiako sellainen vaiko ei.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|