Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

unijuttuja

tsemppausta kaipaava - 06.10.2009 - 17:27

Onko kenellekään käynyt niin että vauva on ihan itse ilman unikouluja ja muita huudattamisia alkanut nukkumaan yönsä? Meillä vauva nyt 6kk ja vielä herää vähintään sen 3 kertaa yössä, joskus nukahtaa tutilla, yleensä tissillä. Jotenkin toivon että aika auttaa ja toinen oppii nukkumaan... Ja tiedän, viimeistään teini-iässä niitä saa olla patistamassa ylös sängystä . Toivoisin vaan saavani kunnon yöunet ennen sitä... Jatkanko siis toiveikkaana tämän ihmeen odottelua??


VASTAUKSET:


nyt nikittä - 06.10.2009 - 18:39

Tsemppiä sulle,ja jaksamista.En enää vastaa täällä nikillä mihinkään, enkä anna hyväksi koettuja neuvoja, kun ne on tyrmätty niin usein.
Kyllä ne lapset yleensä oppivat,(ainoa, mitä enää tällä palstalla uskallan sanoa)


voi - 06.10.2009 - 18:40

mansikka, miten läpinäkyvää.


Ole - 06.10.2009 - 20:09

onnellinen, että herää vain 3 kertaa yössä..meillä vielä 11kk iässäkin herää noin 6 kertaa, eikä tää oo es pahinta..Hyvin teiilä siis menee


just - 06.10.2009 - 20:42

3krt yössä ihan luxusta siihen verrattuna mitä meil oli puolvuotiaana..huh. Nyt tyttö kohta 1v ja heräillään yleensä 1-3krt yössä ja joskus toosi paljon enemmänkin,ei kyl enää syö mitään muuta kuin tuttia yöllä,mutta tää on ihan siedettävää entiseen verrattuna.Meil ei auttanu muu kuin unikoulu.


Selja - 06.10.2009 - 21:23

Meillä esikoinen ja kuopus ovat olleet ihan eri maata kaikessa.

Esikoinen oli heräilevää sorttia. En nyt muista, että miten tarkkaanottaen nuo heräilyt menivät, mutta kyllä varmaan tuossa 6kk-iässä heräili 2-3 krt yössä. Muistelen, että heräily myös peräti lisääntyi jossain vaiheessa, kun alkoi liikkua tms. Sitten varmaan laantui siten, että heräsi ehkä kerran yössä. Alkoi vähän vajaa 2v-iässä nukkumaan yöt heräämättä. Tämän merkkipaalun muistan tarkasti, koska alkoi nukkua noin juuri ennen kuopuksen syntymään ja muistan tuulettaneeni sitä onnellisena. En olisi jaksanut vastasyntynyttä ja heräilevää esikoista molempia.

Kuopus taas on alusta pitäen nukkunut tosi pitkiä yöunia ja on nyt jo (en siis enää edes muista mistä lähtien, nyt on siis 1v8kk) ties kuinka kauan nukkunut yönsä heräämättä.

Ei pidetty kummallekaan mitään unikouluja, vaikka muistelen, että esikoisen kanssa välillä kyllä tuntui tuskaiselta.


- 06.10.2009 - 21:59

meillä kävi näin..välttelin unikoulua ja uskottelin itelleni että kyllä se siitä kun ikää tulee.... mutta mutta...nyt poika 11kk ja herää n.10 kertaa yössä
eli unikoulu alkaa meillä huomenna ja nyt aattelen kuinka paljon helpompaa se olisi ollut vähän aikasemmin, kun ei vielä omaatahtoa löytynyt niin paljon...
mutta ehkä niitä ihmeitäkin tapahtuu

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|