Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

väsynyt itkuun

äippä81 - 05.10.2009 - 13:01

Meillä viisviikkoinen vauva, joka itkee tosi paljon, ei viihdy yhtään yksinään, ja illat ja yöt yhtä tuskaa. En ehdi mitään muuta kuin hyssyttelemään vauvaa.. Tuntuu et oon nyt jo ihan loppu, itkettääkin välillä.. voi olla et on jotakin masuvaivaakin.. cuplatonit ja relat on käytössä. neuvolassa ei vielä puututtu pahemmin asiaan, perjantaina sitten taas mennään, pakko kyllä jotenkin tutkia.. Onko muita kohtalotovereita? Onko kellään kokemusta vyöhyketerapiasta, onko ollut todellista apua vauvan itkuisuuteen?


VASTAUKSET:


Hei! - 05.10.2009 - 13:10

Olen kuullut tuttavani vauvan rauhoittuneen vyöhyketerapiasta.

Kerro rohkeasti uupumuksesta vauvasi jatkuvaan itkuun ja pyydä apua, heidän kyllä kuuluu neuvoa kuinka toimia eteenpäin.

Voimia sinulle hirmuisen paljon! Ja usko pois, kyllä se siitä vielä helpottaa vaikkei nyt siltä tuntuisikaan...


Hei jatkaa.. - 05.10.2009 - 13:11

siis puhu neuvolassa uupumisesta siihen itkuun...


milli - 05.10.2009 - 13:43

meillä poika itki ekat 3kk. melkein koko ajan ja varsinkin läpi yön :/ ei neuvolassa otettu asiaan oikeen kantaa... itse epäilin että mahavaivat.
meillä cuplaton vaan pahensi asiaa joten vaihdettiin disflatyliin, joka vähän auttoi. ja kannattaa kokeilla jättää relat pois, koska nekin voivat tehä mahavaivoja.
jätin myös d-tipat antamatta...
meillä ei vyöhyketerapia auttanut, mutta kannattaahan sitä kokeilla.
tiedän että ei paljoa nyt lohduta, mutta kyllä se siitä ajan kanssa helpottuu


Jaana-87 - 05.10.2009 - 13:55

meillä rela tipat aiheutti vauvana pahoja masukipuja koista seurasi huuto.


villiviikari - 05.10.2009 - 16:23

Meillä myös sama pulma, neiti on 4,5vkoa. Alan olemaan myöskin tosi väsynyt. Meillä myös käytössä rela-tipat, cuplaton ja d-tipat. Pitää koittaa toisia jos nuo eiät sitten helpota. Kuulin myös, että on jotkin toiset tipat rela-tippojen tilalle, alkoi mielestäni I:llä, kokonaan en nimeä muista. Syli on neidille ainoa paikka missä on tyytyväinen.
Olen yrittäänyt ajatella että on vielä niin pieni, että kaipaa läheisyyttä mutta jatkuvasti sylissä kantaminen alkaa väsyttämään ja selkä on ihan mutkalla.


Mami85 - 05.10.2009 - 17:28

Meillä Jekovit aiheutti mahavaivoja, joten jätin ne kokonaan pois vähäksi aikaa, vaikka neuvolassa urputtivat. Pienen tauon jälkeen kokeiltiin Devitolia ja ne eivät aiheuttaneet mitään.. Toinen markkinoilla oleva maitohappobakteeritippa on Idoformin, en ole kokeillut, en huomannut, että Relasta mitään iloa. Kirjastosta lainasin koliikkiopaan (Koliikki-opas), siinä hyviä ohjeita ruokavalioon ja kantamiseen koliikkikohtauksen aikana. Kokeilkaa näitä.
Voimia paljon!


Mimmuska - 05.10.2009 - 17:58

Mekin hakeuduimme 4 viikkoisen vauvamme kanssa vyöhyketerapiaan itkuisuuden ja mahavaivojen vuoksi. Ja jo 3 hoitokertaa on auttanut. Vaihdoimme myös Jekovitit eri d-vitamiineihin joita saimme ostaa terapeutilta, lisäksi maitohappobakteerit ja cuplatonit. Nyt meidän 6 viikkoinen vauva on kuin kuka tahansa vauva, joka joskus itkee hetken, muttei suinkaa kaiken aikaa. Suosittelen, että haet vauvallesi konkreettista apua koska siitä hyötyy koko perhe. On surkeaa, jos vauvalla on niin kipiä olla , että vain itkee ja itse tuntee olonsa neuvottomaksi ja väsyneeksikin kun ei voi auttaa. Mutta kokeilkaa, soita heti vauvallesi aika vyöhyketerapiaan. Ymmärtääkseni kannattaa ajoissa olla asialla. Toivon, että te saatte apua pulmaan.


s - 05.10.2009 - 19:44

meillä loppu kiukut kun vaihdettiin tipat Jekovittiin ja annettin disflatyl tippoja


Heppuli - 05.10.2009 - 21:26

Meillä oli esikoisen kanssa apua vyöhyketerapiasta. Kuukausi kuunneltiin huutoa, mutta ensimmäisen käynnin jälkeen itkut loppuivat. Tässäkin asiassa odottelin liian kauan ja sain itselleni todellisen väsyn palkaksi.


äiti - 05.10.2009 - 21:28

mein itkuisen kakkosen kanssa oli pakko ottaa vuorot iltaisin. Isi töistä kotiin ja sai tunnina omaa aikaa (syödä ja levätä) sitten äiti sai oman kaksituntisen "rauhan" kotitöille. Sen avulla selvisin sekoomatta huutoon, huuto muuten loppui kuin seinään 4kk iässä


Meilläkin - 05.10.2009 - 21:51

loppui n. kuukauden ikäiseltä itkuisuus kun vaihdetiin d-tippamerkki Jekovittiin ja lopetettiin Relatippojen antaminen.


Jos - 05.10.2009 - 22:07

tuntuu aivan mahdottomalta niin riippukeinu kehiin,oman sängyn viereen ja äidiltä tuoksuva rasu vaikka viekkuun.
Näin saa edes hetkisen nukuttua :/


meilläkin - 06.10.2009 - 12:33

auttoi vyöhyketerapia selkeästi!!kannattaa kokeilla..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|