Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

palstasta ja muistakin palstoista

nimetön nyt - 05.10.2009 - 10:12

hui! karmivaa, en tullut ajatelleeksi mitä tänne olen kirjoitellut ja nyt sitten tulee ilmi tälläistä. ikinä ei voi tietää kuka palstoja ylläpitää ja: ONKO HÄIRIKKÖ OLLUt PORTAALIN PITÄJÄ ITSE. turvallisempia ne joille ei tarvii rekisteröityä. miettikää oikeasti minne annatte tietojanne. kuka on tuo uuden parkin pystyttänyt ihminen? nimi kiitos!
mistä sen tietää jos joku mielenterv. onglemista kärsivä ylläpitää sivustoja vaikka vankilasta käsin. enkä nyt tarkoita tätä ta iuutta palstaa, vaan yleenäs. mihin sitä enää uskalataa kirjoittaa..


VASTAUKSET:


Jep - 05.10.2009 - 10:29

Mua ihmetyttää kans, että eikö tuon uuden parkin ylläpitäjän nimeä mainita missään?? kävin siellä eilen kurkkimassa ja tuli vähän tosiaan kumma fiilis, kun ylläpidosta en löytänyt mitään tietoja... vai enkä vaan osannut etsiä? Ylläpito kyllä tuntuu olevan erittäin aktiivinen ja osallistuu myös keskusteluun, joten ihmetyttää miksei hän voi tuoda julki henkilöllisyyttään?


ettekö - 05.10.2009 - 10:37

te vois mennä sinne toiselle palstalle ihmettelemään toisden palstan asioita. Mitä se auttaa kun täällä nitä pohditte? Vai onko tarkoitus vain mollata ja luoda epäsopua?
Oletteko riemuissanne kun tiedätte tän palstan ylläpitäjän? Mitä te siitä olette hyötyneet? Ai niin, sehän onkin se MURHAAJAeukko. Jospa sen uuden palstan ylläpitäjä onkin vaikka SARJAMURHAAJA?


öö? - 05.10.2009 - 11:28

Et varmaan pelkän nimen perusteella pysty selvittämään istuuko ylläpitäjä vankilassa ja mistä sairauksista kärsii. Tai ylipäätään onko nimi oikea vai tekaistu. Virtuaalimaailmassa voit olla kuka vaan, niin kuin minäkin. Sen sijaan, että mietit mihin uskaltaa kirjoittaa, niin kannattaa miettiä, mitä kannattaa kirjoittaa.


en laita - 05.10.2009 - 11:29

nettipalstoille tai muihin viihdejuttuihin ikinä varsinaista sähköpostiosoitettani, vaan tekaistulla nimellä tehdyn sähköpostiosoitteen. Näin, koska en halua roskapostia enkä luovuttaa tietojani kaikenmaailman palstanpitäjille. IP-osoitteen tietenkin saavat selville jos on tarve, mutta se ei haittaa kun en tee mitään laitonta.


Minulla - 05.10.2009 - 12:55

tuli sellainen tuntuma uudesta palstasta, että sen on tehnyt joku tällä palstalla pörräävä ihminen. Hän tuntee jo meidän kaikkien nikit, joten hänellä on jo mielipide/käsitys meistä. En usko, että hän/he ovat tasapuolisia tai hyvä ylläpitäjä. Antavat henk.koht. jutut vaikuttaa liikaa. Eli jos on saanu vaikka joltain takkiin josku, heittävät he varoituksia, varoituksien perään.
Todella epäilyttävää ja jotenkin sisäpiirin oloista. juuri sen oloinen, että pitää olla tietynlainen, että sopii muottiin.
nää on vaan mun mielipiteitä ja oletuksia....
mieluummin seuraan ny sivusta, ku menen sinne.


no - 05.10.2009 - 15:53

onhan siellä jo yp:n lisäksi 172 kirjautunutta plus ne jotka eivät ainakaan vielä kirjaudu. Elikkäs populaa riittää ilman epäilijöitäkin. Sellanen juttu tuli mieleen, että kaipa se on joku täällä olleista kun tuskin nyt kukaan täysin ulkopuolinenkaan on yhtäkkii perustanut meille sivuston.


Jep - 05.10.2009 - 20:58

Ja kukas sen määrää mitä täällä saa pohtia ja mitä ei, ei ainakaan nimimerkki "ettekö". Onhan tästä aiheesta jauhettu joo, jos on kyllästynyt kuulemaan tästä niin sama ohje kuin niin monesti ennenkin, ei tarvi lukea niitä aloituksia jotka ärsyttävät. Ei ole tarkoitus luoda epäsopua, mollata tms, ihmettelin vain sitä, miksei ylläpitäjän nimeä mainita... mitä pahaa siinä on? jos se sinua ärsyttää niin ärsyttäköön. Muutenkaan kommentissasi ei ole kyllä mitään jarkeä, anteeksi vaan.. ja jos se oli tarkoitettu vitsiksi, niin aika huono.


ei - 06.10.2009 - 09:19

kun oikeesti! turhaa sitä täällä on ihmetellä. menisköhän viesti paremmin perille, jos menisitte sinne pohtimaan. vai luuletteko, että se on joku, joka käy lukemassa perhekerhossa joka ikisen keskustelun? tuskin.
ja missäköhän kohtaa mä määräsin? kirjotin; ettekö....
sisälukutaitoa sais moni täällä opetella ja luetun ymmärtämistä, kun ei se kotimaisellakaan näytä sujuvan.
tuletko autuaaksi, jos tiedät ylläpitäjän nimen? mitä se sulle kertoo? kun ylläpito voi keksiä minkä tahansa etkä sä tiedä onko se oikea vai ei? eli mitä merkitystä sillä on? ja kun tämänkin sivuston ylläpitäjä osoittautui oiekasta n imestään huolimatta aikampiseksi tapauksesksi. niin auttoiko tuo nimen tietäminen jotain?
tyhmä kanalparvi täällä kaakattaa.
ÄRSYTTÄÄ tyhmät ihmiset, ei muu.


Ei - 06.10.2009 - 11:00

kun oikeesti. Sisälukutaito sekä luetun ymmärtäminen on usealla täällä kävijöistä hallussa.

mut siis oikeesti. mikä on kanalparvi? tarkoittiko aikampiseksi siis oikeesti aikaisempaa? siis oikeesti, eksä määrännytkään mitään? oliks se vaan ystävällinen neuvo kanalparvelle? siis oikeesti, mikä se on?
muakin ottaa tyhmät ihmiset päähän!!! voiksää viksuna ja siäsälukutaitoisena näin kotimaiselle suomentaa tän tekstit?


siis - 06.10.2009 - 13:35

haista vittu. kun kiireessä näpyttelee, mulle tulee virheitä. kuten ehkä joillekin muillekin. sulla vaan taitaa olla aivot kutistuneet. yleensä kun on ymmärrettävästi aisat luettavissa virheistä huolimatta. sulle aivoton idiootti laitan uudestaan

kun oikeesti! turhaa sitä täällä on ihmetellä. menisköhän viesti paremmin perille, jos menisitte sinne pohtimaan. vai luuletteko, että se on joku, joka käy lukemassa perhekerhossa joka ikisen keskustelun? tuskin.
ja missäköhän kohtaa mä määräsin? kirjotin; ettekö....
sisälukutaitoa sais moni täällä opetella ja luetun ymmärtämistä, kun ei se kotimaisellakaan näytä sujuvan.
tuletko autuaaksi, jos tiedät ylläpitäjän nimen? mitä se sulle kertoo? kun ylläpito voi keksiä minkä tahansa etkä sä tiedä onko se oikea vai ei? eli mitä merkitystä sillä on? ja kun tämänkin sivuston ylläpitäjä osoittautui oiekasta nimestään huolimatta aikamoiseksi tapauksesksi. niin auttoiko tuo nimen tietäminen jotain?
tyhmä kanaparvi täällä kaakattaa.
ÄRSYTTÄÄ tyhmät ihmiset, ei muu.

ja ärsyttää tollaset pikkusieluiset kusipäätkin.
siis - 06.10.2009 - 14:24

joo, nyt mä tajusin, kun on aisat ymmärrettävästi luettavissa.
siis mä lopetan tähän; kiitos ja moi.
mä olen nauranu tälle päivälle tarpeeksi. mut vielä sanon sen, että älä viitti kritisoida muita, kun itellä ei läheskään ole asiat hallussa. saatikka sä et voi ketään tyhmyydestä haukkua sen takia, kun joku ei ymmärrä mitä sä tarkoitat. ehkä kannattaisi miettiä ulosantia.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|