Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

vaunuissa???

ulkona - 05.10.2009 - 09:09

Suojaako koppa hyvin tuulelta?? siis voiko vauvan nukuttaa ulkona tuulisella säällä
ja mitä ihmettä sinne vaunuihin puetaan päälle???
ikää 4 kk
miten voi pukeminen ollakkaan näin hankalaa?


VASTAUKSET:


Piki78 - 05.10.2009 - 09:19

Meidän peikko oli eilen myrskyssä vaunulenkillä ja nyt nukkuu ulkona vaunuissa. Päällä on body, legginsit, sukat, villasukat(neidin varpaat on usein viileät), tumput, kypärämyssy ja vuorillinen teddyhaalari. Sitten on fleece-huopa ja peitto sekä jalkapeitto ja kaiken huippuna sadusuoja Ei palele.
Ja meillä ollaan ulkona lähes tulkoon säällä kuin säällä. Peikko ei nuku näitä aamupäiväuniaan sisällä. Mutta heti kun laittaa vaunuihin, uni tulee silmään


Eikö - 05.10.2009 - 10:21

teidän vauvat ole ihan tulikuumia kun otatte ne pois vaunuista tuollaisen toppauksen jälkeen? Meillä vaunut ovat itsessään karvapohjaneen niin kuuma että tuntuu että vauva on aina kuuma vaikka mitä pukisi päälle. Tosi vaikea arvioida.


Piki78 - 05.10.2009 - 10:30

Ei ole. Käyn kokeilemassa välillä. Fleece on aika ohut ja peittokin sellainen kesämalli. Ja ulkona on nyt tosi kylmä. Eikä meillä ole mitään karvoja
Talvella sitten toppaa, villaa ja makuupussi.


marja - 05.10.2009 - 11:32

mä pidin aluksi sitä äippäpakkauksen lämpömittaria siellä vaunuissa makuupussin sisällä, että vähän tiesin mikä lämpötila. Ja tiesithän sen niskajutun, eli siitä kannattaa kokeilla miten lämmin vauva on. Meillä ulkona päällä nyt body+puolipotkari, ruskovillan villahaalari ja fleecehaalari, pipo, tumput, makuupussi ja jalkapeitto. VAuva 6 kk. Vaunujen koppa suojaa hyvin tuulelta, ei kai teillä mitään reikiä siinä ole? , lisäksi harso aukon eteen, kun nukahtaa niin suojaa tuulelta sekin.


vieras - 05.10.2009 - 12:31

kovin yksilöllistä on tuo pukeminen, kun tuntuu että meidän vauva hikoilee kovin helposti jos on noin paljon päällä mitä aiemmin muut mainitsivat.. Parhaiten sen tietää kun kokeilee, ja mieluummin sillä periaatteella että parempi liian lämmin ku kylmä. Seuraavalla kerralla sitten vähemmän päälle jos on liian kuumissaan!


Aapeli - 05.10.2009 - 12:32

Tuuli tuivertaa täälläkin ja ulkona vanuissa uni maittaa Poika 6kk ja päällä oli aamulla sukkikset, body, collarit, trikoopaita, villasukat, kypärämyssy, tumput ja vk-haalari. Makuupussiin ja jalkapeitto päällä sekä lisäksi sadesuoja, joka siis suojaa myös tuulelta. Eipä ollut yhtään hikinen, vaan juurikin sopiva herätessään. Eikä meidänkään vaunuista kyllä mitään karvoja löydy, joten meille tuo makuupussi on jo näille ilmoille ihan ehdoton!


kai - 05.10.2009 - 13:28

vauvakin jollain tapaa ilmaisee jos on kylmä tai ainakin meillä aletaan kitistä jos on liian kuuma?! tuskin nukkuu tyytyväisenä vaunuissaan jos on huono olla, vai olenko nyt jotenkin väärässä?

niskasta lämpö. niin kovin yksilöllistä tosiaan tuo vaatetus, meillä huudettais välittömästi kans jos pakattais vauva noin täyteen vaatteita

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|