Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

auttakaa

pliis - 04.10.2009 - 10:53

Ongelma seuraavanlainen. Vauva 9kk ja juonut tähän asti pelkkää rintaa, ja tietty siis kiinteitä syö. Mutta ei siis ole koskaan huolinut pulloa, eikä nokkamukista tai tavismukista suostu maitoa (ei minun eikä korviketta) juomaan. No, itselläni alkaa olla pata tosi jumissa. Vauva on ollut tosi kipeä koko ajan ja nyt vielä viimeisenä selvisi, että on sellaista vaivaa, joka vaatii leikkausta. Haluaisin vähän omaa aikaa, koska olen lukuisten yöheräilyjen takia sekä muutenkin henkisen puolen vuoksi erittäin poikki. Myös siis mieheni todella poikki, eikä hänestä ole sen enempää hoitamaan pidempää aikaa kuin minustakaan. Vanhempani ovat luvanneet ottaa hoitoon.

Mutta siis ongelmaan, se on siis se, kun ei sitä maitoa suostu juomaan kuin tissistä. Miten kauan pärjää hoidossa? Ja siis onko muilla samanlaista tilannetta ollut ja miten sen olette ratkoneet? On vieläpä hyvinkin kiinni tississä mielestäni, mutta eikö tässä iässä voi jo ihan alkaa vierottamaan? Pärjääkö esim vuorokauden pelkällä soseella ja vedellä?

Kiitos jos joku auttaa!


VASTAUKSET:


* - 04.10.2009 - 11:10

Jos kokeilisitte laittaa soseiden ja puurojen sekaan vähän rintamaitoa tai korviketta. Juoko vettä pullosta tai nokkiksesta? Jos vaan yrittäisi tarjota samasta pullosta/mukista maitoakin hoidossa ollessa? Jos sinä olet yrittänyt tarjota vauvallesi maitoa pullosta/mukista, niin voihan olla ettei ota kun tietää että sinulta saa tissimaitoakin. Toivottavasti keksitte ratkaisun, jotta saatte levättyä


Mutti - 04.10.2009 - 12:15

Puuroon ja ruokaan kun laittaa maitoa saa siinä jo menemään muutaman desin. Välipalaksi jugurttia. Kyllä varmaan vuorokauden pärjää,voihan kokeilla vaikka maidon hörppyyttämistä vielä lisäksi,vaikkei siinä suuria maitomääriä taida mennäkkään.

Meillä oli sama ongelma,mitkään pullot tai nokkikset ei kelvanneet,kokeiltu on monia erillaisia. Aloin puolivuotiaana hörpyyttää vastiketta,että pääsis makuun,snapsilasista (tulipahan vihdoinkin niillekin laseille jotain käyttöä... ) ja alkais pikkuhiljaa jostain muustakin juomaan kuin rinnasta.Vasta 10kk-iässä joi meillä niin hyvin että pystyin imetyksen lopettamaan.
Voimia & jaksuja.


piitu - 04.10.2009 - 17:20

Meillä poika juo pillillä, kun tuo maito ei pullosta, eikä mukista kelpaa. Pilli on pop!


Tepsukka - 04.10.2009 - 21:35

Hehkutan myös pilliä. Paras meidän tissiritarille oli pillipullo.
Saa ainakin s-marketeista. Ostettiin kakkoselle kesällä ja silloin oli keltaisia kirahvipulloja. Niissä on venttiili ja kaponen, kuminen pilli. Sen voi myös sulkea käytön jälkeen eli reissussakin ok.
Ei se yhdessä päivässä miksikään mene. Olen esikoisen kanssa saman väsymyksen kokenut.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|