Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

missä vaiheessa yön pois

nimetön nyt - 03.10.2009 - 09:56

missä vaiheessa olette menneet ulos ts. vauva on ollut yön hoidossa esim. vanhemillasi?
vauvani nyt 2kk ja syyllisyys painaa kun olisi juhlat tänään.. haluaisimme mennä ja mun vanhemmat hoitais mutta, silti..


VASTAUKSET:


monstera - 03.10.2009 - 10:09

Osaako vauva juoda pullosta? Jos osaa, en näe tuossa mitään ongelmaa.

Meidän tyttö oli mun äidillä yöhoidossa kolmikuisena kun oltiin miehen kanssa niin poikki että piti saada nukkua edes yksi yö kunnolla. Olin pumpannut maidot ja aamulla imetin. Hyvin meni. Nyt vanhempana sama ei enää paradoksaalisesti sujuisi, iltatissistä on tullut niin tärkeä. Mutta silloin pienempänä oli pääasia että ravintoa tuli ei väliä mistä. Joten reippaasti vaan juhlimaan, tekee hyvää teille!


ap - 03.10.2009 - 10:30

osaa juoda kiitos kovasti rohkaisusta! taidetaan mennä. siitä on jo melkein vuosi kun olen ulkona ollut ja puolivuotta sitten jätin työt koska jouduin saikulle .


nuudis - 03.10.2009 - 10:32

Mene ihmeessä! Tuulettuminen auttaa kummasti jaksamiseen eteen päin


joku vaan... - 03.10.2009 - 10:57

Näin jälkikäteen ajateltuna minun mielestäni olisi ollut helpompaa jättää yöhoitoon noin pieni kuin tällainen 1-v, joka osaa jo ihan erilailla ikävöidä äidin ja isän perään. Meillä kotona 1v1kk poika enkä ole koskaan raaskinut häntä hoitoon jättää. Nämä on niitä kysymyksiä, joihin ei varmasti oikeaa vastausta olekaan. Kukin jättää lapsensa turvalliseen yöhoitoon, kun kokee lapsen ja itsensä olevan siihen valmiit . Itsellä se hetki taitaa siintää vielä jossain kovin kaukana... .


Miettinyt - 03.10.2009 - 11:21

Meidän vauva nyt 4kk ja ensi viikolla pitäisi ensimmäisen kerran jättää yökylään.. vähän tuo jännittää kyllä itseä että mitenkähän pärjää..


.. - 03.10.2009 - 11:41

ensimmäinen kerta on pahin. meillä oli poika eka kertaa mun vanhemmilla hoidossa kun oli 3kk. itku siinä pääsi äidillä mut hyvin siellä kaikki meni ja sen jälkeen on ollut pari kertaa hoidossa eikä ole enää tuntunut niin pahalta..


--- - 03.10.2009 - 14:01

meidän poika on menossa viikon päästä isomummin luo hoitoon, silloin on kuukauden vanha, kun loppuraskausaika ja tämä vauva-ajan alku on ollut erittäin raskasta, että ajateltiin että jaksetaan itsekin paremmin kun vähän välillä päästään tuulettumaan ja levähtämään. Meillä se on helppoa siinä mielessä, että vain osaimetän, eli poika saa rintaa ja rintamaitoa sekä korviketta pullosta.


--- - 03.10.2009 - 15:17

niin ja jos tuo "isomummin hoitoon" kuulostaa pahalta, niin huoli pois, on ihan virkeä ja vasta kuusikymppinen, kun itse olen vasta parikymppinen

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|