Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Vauva huutaa

Jenny - 02.10.2009 - 15:28

Siis se vaan huutaa, ei nuku, vaikka on väsy! Hampaita, ehkä niin joo. Mutta ota tuosta nyt selvää, kun ei suussa mun mielestä mitään näy. Se on nyt valvonut jo viisi tuntia, vaikka yleensä haluaa päiväunille jo puolentoista tunnin valvomisen jälkeen. Syö kyllä, äskenkin purkillisen mangoa, maitoa menee myös. Annoin jo nestemäsitä panadolia 5ml, ja nostin sängynpäätyä ja annoin viilentävän purulelun, mutta mikään ei auta HuhHuh... Poika siis reilu 6kk vanha...


VASTAUKSET:


taisto - 02.10.2009 - 15:35

Ihan tutulta kuulostaa joten et ole yksin. Eipä varmaan paljoa lohduta. Epäilen jotain rytminmuutosta ja tietenkin hampaita on helppo syyttää Halit vaan ja olet lähellä ja unohdat hetkeksi kaiken muun. Mene yksin reippaalle lenkille heti kun mahdollista ja anna vauva isälle tai nuku.
Kaikki kikat oletkin jo tehnyt, tsemppiä


nimetön - 02.10.2009 - 15:36

Tuon ikäisellä varmaan voi venyttää jo muutenkin tuota päivää, jos haluaa "jo" puolentoista tunnin hereilläolon jälkeen päiväunille. Eli rytmitystä vaan pikkuhiljaa päiviin, jos ongelmana on tuo. Voi olla että on hermostunut, jos ei uni tulekaan ja väkisin nukutetaan.

Mutta vauvasi voi olla kipeänäkin, joten seuraile tilannetta ja käytä tarvittaessa lääkärissä, jos esim. ei mene ohi. Voi olla korvat, mutta hampaatkin voivat tehdä kipeää puskiessaan ikenistä läpi

Koita itse olla rauhallinen nyt ja hoida vauvaasi parhaan mukaan.

Koita jaksaa, tiedän että väsyneenä se on hakalaa!!!
*tsemppihalaus*


meillä - 02.10.2009 - 16:39

samanikäinen poika ja meillä huudonsyyksi paljastui korvatulehdus molemmissa korvissa. Huuto kun alkoi aina makuulle laskiessa. Sylissä meni ja pystypäin mutta heti makuulle laskiessa huuto alkoi..


Moiks - 02.10.2009 - 17:40

Oletko mitannut kuumetta onko?

jos ikenet "turvonneet", voi kipuilla hampaitakin
jos koskee, niin suppoja voisi kokeilla?

www.sairaslapsi.com suosittelen sivuja!


Jenny - 02.10.2009 - 19:47

Poitsu malttoi nukkua päiväunia puoli tuntia kuuden tunnin valvomisen jälkeen. Ja keinuttiin pihalla ja käytiin kaupassa.. Sitten maistui jo iltapuuro ja nukkumaan kävi nätisti, annoin kyllä panadolia ennen ruokaa. Kuumetta ei ole, mutta nenä vuotaa, voi johtua jatkuvasta itkemisestäkin. Kai ne niitä hampaita on... Kun itkee hän siis sylissä, lattialla, sängyssä, ei siis ainoastaan makuullaan. Kuola lentää, ja kaikki menee suuhun (tosin näin on ollut jo 2kuukautisesta asti). Tämä on niin kamalaa, kun poika ei koskaan ole itkenyt noin paljon.


Veitikka78 - 02.10.2009 - 20:51

Voisko johtua korvatulehduksesta? Kannattaa käyttää lääkärissä näyttämässä korvia vaikka oliskin turha reissu...


Nassi - 03.10.2009 - 10:00

Meillä taidettiin myös karjua tossa iässä, ja ajattelin kans että mikä on, ei oikeen nukkunu kun just 20-40min, valvo vaan ja oli yliväsynyt. Itseä kiukutti ja väsytti myös ja lapsi sen varmasti myös vaistosi, sitä kesti jonkun aikaa,tais olla joku viikko ja sit alkoi homma tasaantua. Kaippa ne kuuluu vauvan kasvuu kaikki tämmöset vaiheet. Mutta voimia nyt vaan jaksamaan tämän vaiheen ohitse.
Ja tietysti kannataa pois sulkea kaikki kipujutut.
Mutta luulisi ainakin että kyllä sen kipuitkun tunnistaa vaikka ei sitä ennen ole kuullut.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|