Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Nyt saa puhua ja antaa pointsit

juu eipä ole - 01.10.2009 - 10:56

turvaistuimelle! Eli meillä hankinnassa turvaistuin tässä ihan lähiaikoina joten nyt saatte puhua mieleisenne istuimen puolesta. Antakaa niin hyvät kuin huonotkin kokemukset!


VASTAUKSET:


eppuliini - 01.10.2009 - 11:05

besafe... tosi kätevä. saa kumminpäin vain kasvot tai selkä mnosuuntaan. sekä sit saa kallistettua makuu asentoon tai sit ihan pystyyn istumaan. suosittelen


pioni - 01.10.2009 - 11:16

tähän väliin: saako nykyaikana istuimen siirrettyä helposti autosta toiseen? Kun meillä käytetään molempia autoja yhtälailla, mitäs suosittelisitte?


--- - 01.10.2009 - 11:44

Onko kenelläkään kokemusta Gracon Cosmic Confort S:stä?

Pionille: Aika monet istuimet tietääkseni kiinnitetään turvavöillä eikä isofixillä, näin ollen on helppo siirtää autosta toiseen. Isofix taitaa tietysti olla turvallisempi...


Marakatti - 01.10.2009 - 12:15

Meillä Britaxin MultiTech ja ainoastaan positiivista sanottavaa. Ominaisuudet saa lukea Britaxin sivuilta, niitä en ala luettelemaan mut todella hyvä istuin, hyvät pääsuojat ja tilava, menee pitkään. Tähän saakka ollut selkä menosuuntaan mut nyt vaihdetaan toisin päin, poika reilu 2v.

Ei se isofix-kiinnitys tee istuimesta vaikeasti siirrettävää, päinvastoin sehän on helppo napsauttaa irti ja siirtää. Suurempi vaivahan se on pelata turvavöiden kanssa ja niitä pujotella ja miettiä et menikö ne oikeasta raosta jne. Turvallisempi isofix-kiinnitys on, pysyy varmasti paikallaan, turvavyöthän saattaa antaa vähän periksi, varsinkin jos ovat väärin pujotettu istuimesta ja jääneet esim löysälle.

Pionille: eikö olisi helpompaa käyttää aina vaan sitä toista autoa kun liikutte lapsen kanssa, niin ei tarttis koko ajan istuinta siirrellä? Kuulostaa vaan hankalalta et koko ajan vaihtais autosta toiseen. Tai sitten kantsis hankkia joku hiukan edullisempi istuin ns. kakkosautoon.


no onpas - 01.10.2009 - 12:19

se vaikeaa joillekkin tuo elämä jos yhen istuimen siirto autosta toiseen on niin suuri kynnyskysymys niin kannattaa ajatella että jaksaako sitä sitten hoitaa muitakaan asioita... Eihä se nyt ole homma eikä mikään...


Marakatti - 01.10.2009 - 12:44

Ei ole kuule kynnyskysymys mut jos istuinta jatkuvasti siirretään autosta toiseen, niin vaarana on et istuin kiinnitetään väärin. Tuleeko sitä joka kerta sitten varmasti varmistettua et turvavyö menee oikeasta raosta eikä jää löysälle jne. Ihan vaan lapsen turvallisuuden kannalta ajattelen, ei niitä istuimia ole tarkoitettu ihan yhtenään irrotettavaksi ja siirrettäväksi autosta toiseen.

Sulle kynnyskysymys oli näköjään nimimerkin laitto, mahtaako sullakaan tulla muiden asioiden hoitamisesta mitään, kun et edes nimimerkillä uskalla kirjoittaa.


KANNATTAA - 01.10.2009 - 12:53

tutustua autoliiton vertailuihin ja törmäysvideoihin ja lopuksi vielä marssia liikkeeseen ja sovittaa vaihtoehtoja omiin autoihin myyjän kanssa ettei tule yllätyksiä.


no onpas - 01.10.2009 - 13:08

kun ei ole mitään vakituista nimimerkkiä niin onhan se vähän vaikea tuohon laittaa

"eikö olisi helpompaa käyttää aina vaan sitä toista autoa kun liikutte lapsen kanssa, niin ei tarttis koko ajan istuinta siirrellä? Kuulostaa vaan hankalalta et koko ajan vaihtais autosta toiseen" noin ainakin kirjoitit, että kuulostaa vähän HANKALALTA, nimenomaan hankalalta


Jane87 - 01.10.2009 - 13:34

Meillä kans tuo Britaxin Multitech. Ei oo mitään pahaa sanottavaa istuimesta. Testejä siitä ei autliitosta kyllä löydy, mutta käsittänyt oon, että paranneltu versio elitestä...jos nyt oikein muistan. Päänsuoja on hyvä ja sitä voi nostaa ylöspäin lapsen kasvaessa. Tuon pääsuojan takia tosin ei ehkä ihan niin hyvin näe ympärille, mutta meillä poika ainakin viihtynyt istuimessa. Poika siis 11kk ja 2kk ollu käytössä turvaistuin selkä menosuuntaan. Siinähän on ne turvavyön "topparit" kummallikin puolella, jos tuorvavyö ei jostain syystä pidä. Ainakin meille oluut hyvä turvaistuin.

En tosiaan kyllä lähtisi tuota toiseen autoon siirtelemään. Mä en ainakaan sitä osaa siirtää...noh en oo kyllä yrittänytkään! Onneks on vaan yks auto.


Meillä - 01.10.2009 - 15:15

on Gracon Cosmic Confort S. Eikä ole mitään valittamista. Lapsen asentoa pystyy muuttamaan vaikka ajoaikana ilman turvallisuuden vaarantamista. Toimiin niin kasvot menosuuntaan että selkä. Meillä kriteerinä pitkä ikäisyys ja turvallisuus. Niin kuin varmasti monella. Ei ollut kyllä maailman helpoin kiinnittää selkämenosuuntaan joten en suosittele jos tarvitsee koko ajan vaihtaa autoa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|