Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

3-4 kk vauva hoitoon?

mie - 30.09.2009 - 11:43

Hei!

mielipiteitä kyselen, uskaltaisinko jättää vauvan 3-4 kuukauden iässä yöksi hoitoon? isosisko (2.5 v.) olisi mukana. milloin on huonot ajat jättää, eli pahimmat vierastukset ym? imetän, mutta osaa syödä myös pullosta. hoitaja tuttu mutta ei jokaviikkoinenkaan vieras, isosiskolla menee hyvin aina. mikä olisi paras ikä jättää vauva: 1-2 kk/3-4 kk/5-6 kk...?
parisuhdeaikaa kaipailen ja ajattelin jos yllättäisin miehen ja tilaisin meille hotelliyön.


VASTAUKSET:


kai - 30.09.2009 - 11:46

riippuu vauvastakin, mutta itse en ole vielä halunnut jättää yöhoitoon nyt 10kk.


moi - 30.09.2009 - 11:54

Eiköhän tuo onnistu, kun yhdestä yöstä kysymys.


emppu05 - 30.09.2009 - 11:55

voih, ihanaa. itse suosittelen lämpimästi jättämään vaavin hoitoon. sinulle se on vaikeampaa kuin vauvalle Esikoisemme oli ensimmäistä kertaa yökylässä 3kk ikäisenä ja hyvin meni Nyt vauvamme oli ekaa kertaa yökylässä 5kk ikäisenä ja sekin meni paremmin kuin hyvin Meilläkin minä imetän, mutta vauva ottaa myös pullosta. hoidossa annettin siis pullosta soseiden lisäksi ja hyvin meni. itse pumppasin rintoja muutaman kerran ja heti seuraavana päivänä, aamupäivällä vauva tuotiin takaisin tyhjentelemään tisuja Rinnat reagoivat niin, että parina seuraavana päivänä maitoa ei paljoa tullut, tosi vähän, mutta tarjosin tisua tiiviisti, join kovasti ja siitä se taas lähti. maitoa tulee nyt paljon Rohkeasti vaan yökylään, ihana idea mennä hotelliin, nauttikaa. älkääkä murehtiko lapsia, heillä on varmasti hyvä hoito, enemmän teillä on eroahdistusta Itselläni tuli kova itku kun lapset haettiin yökylään, mutta se helpotti pian Ja parin viikon päästä siitä lapset olivat toistamiseen yökylässä ja sekin meni hyvin (oli pakolliset häät). Tiedän, että saat varmasti paheksuvia viestejä myös, mm. lapsia ei pidä viedä hoitoon noin pienenä jne... Minusta on tärkeää opettaa lapset pienestä pitäen olemaan muuallakin yötä kuin kotona, myös vanhemmat tarvitsevat kahdenkeskistä aikaa, enemmän kuin sitä muutamaa tuntia.


Piki78 - 30.09.2009 - 12:14

Meidän vauva menee ensimmäistä kertaa minun vanhempien luo yöhoitoon viikonloppuna ja on nyt vasta 2kk. Katsotaan miten menee. Aiemmin ollut päivähoidossa kerran ja hyvin on mennyt. Osittaisimetyksellä mennään, joten ei ole tississä kiinni ja pakkasessa on maitoa. Me ollaan sovittu, että vauvan on hyvä tottua olemaan isovanhempien luona. Muita hoitajia vauva-aikana hänellä ei kuitenkaan tule olemaan. Eli samat tutut naamat aina. Ihan hyvillä mielin jätän hoitoon


yks vaan - 30.09.2009 - 12:16

Meillä poika kohta 6kk ollut pari kertaa yökylässä ja tosi hyvin mennyt! Suurimmat huolet sitä itsellä on tissiensä kanssa! Suosittelen silti!


--- - 30.09.2009 - 13:17

Tuttava laittoi hiljattain 5 viikkoisen vauvansa yöhoitoon jotta pääsi ryyppäämään.. sitä en osaa hyvällä katsoa, en millään vaikka kuinka yrittäisin. Mutta kyllä 3 kuinen jo menee, ja tärkeetä on hoitaa parisuhdetta. Itse en ole vielä pystynyt laittaa yökylään, tuskin pystyn vielä aikoihin.. iskee eroahdistus. Äitiin siis, ei vauvaan


tanja - 30.09.2009 - 14:21

mukavaa laatuaikaa teille
itse otin kummityttöni yökylään meille hänen ollessaan n.6-7 viikkoa.vanhemmat ei pyytänyt,mutta minä pyysin oli ihana olo itsellä,kun tiesin miten vanhemmat olivat nauttineet kaupungilla kiertelystä,elokuvasta ja NUKKUMISESTA.vauvan yökyläily sujui meillä hyvin ja miksei sujuisi?itse oon huomannut niin omien kuin muiden lasten kohdalla,että pienempänä ne onkin helpompi jättää yökylään.
nyt meidän 11kk tyttö ei ole yökylässä ollut 4kuukauteen,koska ei niin vain jääkkään enää äitini oli tässä meillä sitten elokuussa yön lastemme kanssa.
nyt olisi tarkoitus viikon päästä laittaa tanssikengät jalkaan ja baanalle miehen kans pitkästä aikaaäitini tai anoppini tulee tähän sitten yöksi.no eipähän tarvi lasten kamojakaan raahata mihkään.


Minja - 30.09.2009 - 14:49

Meillä poika oli ekaa kertaa yökylässä (ilman äitiä) 7 viikkoa vanhana... Hyvin meni silloin ja sen jälkeenkin on ollut muutaman kerran yökylässä. Ei koskaan oo ongelmia ollut. Samat rutiinit kun tehdään yökylässäkin kuin kotona.


Pinkki27 - 30.09.2009 - 22:14

Meillä oli likka ekaa kertaa mummilla hoidossa ollessaan kuukauden ikäinen. Tosin oltiin vaan naapurissa pari tuntia synttäreillä Mutta hyvin meni. Ensimmäinen virallinen yökyläily oli 4kk iässä ja likka oppi yhtä sun toista sillä reissulla!Sitä ne serkkupojat teettää
Että itse oon kokenut kyllä hyväksi, niin lapselle kuin äidille ja isällekkin välillä pienet yökyläilyt!Kunhan hoitaja on tuttu ja osaa hommansa

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|