Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

ristiäisten pöytäkoristeet

arie - 30.09.2009 - 07:57

Onko kenelläkään hyviä vinkkejä ristiäisten pöytäkoristeiksi? Meillä on ristiäis kahvit kirkon tiloissa ja paikka on aika kolkko.Huonetta hallitsee yksi iso pöytä, jonka ympärillä kaikki vieraat istuvat. Nyt tahtoisin tälle pöydälle pöytäkoristeita.. Pää lyö tyhjää. Meillä oli häissä pahvista leikattuja sydämiä pöydillä ihan vaan kasoina, mutta nyt en jaksa piirtää ja leikata.
Mietin sellaista paperista kaitaliinaa. Oisko neuvoja mistä sellaisen voisi ostaa?


VASTAUKSET:


Piki78 - 30.09.2009 - 08:58

Moi! Meillä oli pöydissä kapeissa v.punaisissa maljakoissa pinkit ruusut ja askartelin paperista pöytiin myös kukat. Tarjoilupöydässä oli kaunis v.punainen kimppu ja laakeassa lasivadissa kelluvia kynttilöitä. Pöydissä oli myös valkoiset liinat.
Jos et jaksa askarrella niin liinoilla, kukilla ja kynttilöillä saa paljon aikaan Seuakunnan tiloissa on useinmiten maljakoita ja liinatkin saa paikan päältä sovittaessa, joten itse ei oikeastaan tarvitse hankkia kuin kynttilät ja kukat


jos - 30.09.2009 - 09:02

ristiäiset on nyt lähiaikoina, käytä hyväksesi luonnosta saatavia värikkäitä lehtiä, oksia ym. Kynttilät tuo aina tunnelmaa..Paperisia kaitaliinoja saa vaikka prismasta ja muista isommista marketeista.


jossin - 30.09.2009 - 09:06

kanssa samoilla linjoilla; koristele pöytä syksyisillä lehdillä ja vaikka omenoilla


Inger - 30.09.2009 - 10:19

Minä laittaisin pariin maljakkoon kauniita kukkia. Esim. Reilun kaupan ruusuja saa K-kaupoista 10 kpl n. 6 eurolla ja ne ovat todella kauniita ja kestäviä.

Lisäksi laittaisin pöytään sävyihin sopivia tai valkoisia kynttilöitä.

Kannattaa kysyä, onko tilassa kynttilänjalkoja/tuikkukuppeja ja sen mukaan valita kynttilät/tuikut. Tai pyydä vaikka mummoja tuomaan mukanaan kynttilänjalat ja maljakot, jos niitä ei ole.

Lautasliinat vielä sopivaa sävyä ja siinä on mielestäni juhlapöytään riittävästi koristeita. Pahvit ja tilpehöörit ei juhlaan mielestäni kuulu.


Inger - 30.09.2009 - 10:20

Niin ja vielä lisäys, että yleensä seurakunnan tiloihin saa valkoiset pöytäliinat, jos pyytää. Pesulamaksun voi joutua maksamaan, mutta se ei muutamasta liinasta ole montaa euroa. Jos srk:lta ei saa liinoja, niin löytyy vanhemmiltanne perus valkoisia? Tai valkoiset uudet lakanat käy myös ja niille on jatkokäyttöäkin. Valkoinen liina on juhlakattauksen perusta.


arie - 30.09.2009 - 13:51

Kiitos vinkeistä. Taidan laittaa noita ruusuja muutamaan eri maljakkoon tai sitten kellumaan laseihin.

Ite kun aristelen vähän kynttilöitä ja vielä kun on pieniä vieraita tulossa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|