Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

sanokaapa rehellisesti

mitä mieltä - 29.09.2009 - 13:01

olette? Meidän tyttö tulee 8 kk ja neuvolaanhan kuuluis lääkäri. Eli neuvolalääkäri pitäs olla nyt edessä. No, käytiin viikko sitten yhden syyn takia lääkärissä, pituuskasvun takia. Nyt neuvolantätimme ei suostu laittamaan meitä 8 kk neuvolalääkäriin koska olemme vasta käyneet. Asioita jäi paljon selvittämättä koska oletin että voin käydä ne läpi meidän oman lääkärimme kanssa (viime kerralla oli siis sijainen) kun hän tulee 8 kk neuvolan tekemään. No, nyt ei sitten saada siis! Nyt kysynkin siis että kuuluuko se neuvola meille ns "lakisääteisesti" vaikka oltaski käyty ihan vasta ns "ylimääränen lääkäri"...


VASTAUKSET:


emppu05 - 29.09.2009 - 13:12

tutkiko lääkäri lapsen miten hyvin kun viimeksi olitte lääkärissä? ...tekikö hän ns. kunnon tarkastuksen? jos teki niin tietysti hoitaja voi vedota siihen, ettei uutta käyntiä tarvita. toisaalta jos teiltä jäi asioita selvittämättä, tärkeitä sellaisia niin sinuna vaatisin päästä lääkäriin!! -kyllä hoitajan tai lääkärin olisi pitänyt mielestäni selvittää, ettei 8kk lääkäriä ole kun viimeksi olitte tohtorilla... pidä puolesi vaan!!!


neiti90 - 29.09.2009 - 13:14

no mulla oli tollalailla toisen odotusajan neuvolalääkärin kanssa.mulla oli ultra ja siihen kuuluva lääkäri vähän ennen ku olis kuulunu olla tuo neuvolassa nii ei aikaa laitettu sitte ollenkaa.se ei kyllä tosin haitannu koska samat asiathan siellä katotaan.

kyllä jos asioita on jääny selvittämättä nii vaatisin saada sen neuvolalääkäri ajan.koska eihän se neuvolatäti välttämättä osaa samoja asioita selittää mitä lääkäri osaa.


ap - 29.09.2009 - 13:28

tutki perustarkastuksen. Hän oli siis sijainen niin en hänen kanssaan sitten alkanut selvittämään kaikkea mitä sen vakituisen kanssa on selvitetty.


mie - 29.09.2009 - 14:17

Olennaista asiassa on se, mitä vastaanotolla on selvitetty. Jos siellä on katsottu ne samat asiat kuin lääkärineuvolassakin olisi, niin silloin asia on selvä. Jos taas on esim. pelkkä korvaulehdus hoidettu, niin siinä tapauksessa on aivan asiallista vaatia myös varsinainen lääkärineuvolakäynti.


meillä - 29.09.2009 - 15:15

ei ole edes ollut 8kk lääkärineuvolaa?kysyinki sitä neuvolassa mutta ei sitä kuulemma kuulu olla..


Ei meilläkään.. - 29.09.2009 - 17:42

..kyllä 8 kk iässä ollut lääkärineuvolaa!

Mutta eipä kait tuosta mitään "lakia" ole..mutta voithan varmasti soittaa suoraan ajanvaraukseen ja varata sille lääkärille sitä kautta ajan, jos haluat!


ap. - 29.09.2009 - 20:05

tää on niin pieni paikka että lääkäri tulee 120 kilsan päästä joten ei voi varata omaa aikaa. Täälä paikkakunnalla käydään lääkärineuvolassa 8 kk iässä... Eikö teilä ole mitään vakituisia lääkärineuvoloita? no, jokaisessa paikassa on omat käytäntönsä ja meillä näin...


vieras - 29.09.2009 - 21:09

No ei kyllä meilläkään ole ollut, kun 3kk ikäisenä lääkäri ja seuraava vuoden ikäisenä. En ole kyllä kaivannutkaan koko lääkäriä. Normaali neuvolakäynnillä käydään läpi kaikki tarpeellinen


ap. - 29.09.2009 - 21:24

meillä onkin asioita joita meidän juoppo neuvolantäti ei osaa käydä läpi, enkä kyllä haluakkaan. harmittaa muutenkin kun meidän neuvolantäti on sellainen tapaus, kyselee asioita, unohtelee, ei tiedä mikä rokote pitäisi pistää, tuulettaa huoneen kylmälläkin ennenkuin päästää asiakkaita sisään, menee vessaan ja suihkuttelee dödöä purkillisen ja mikä "parasta" menettää korttinsa puhaltaessaan promilleja liikaa aamulla mennessää autolla TÖIHIN, pienten lasten pariin.! no onneksi huomenna menemme valittamaan sosiaali ja terveysjohtajalle...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|