Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Emma hyppykiikku

Arggh!! - 28.09.2009 - 19:55

Ostettiin sitten Emma hyppykiikku. Mallia on näköjään muutettu niin että lapsi on siinä luonnottomassa asennossa kädet taivasta kohti, koska käsiaukot ovat todella ylhäällä ja kiikun roikkuessa katosta kiristävät inhottavasti käsivarsia!
Laitettiin kädet sitten kaula-aukosta ulos ja sekin on parempi. Kukahan insinööri tuonkin on taas suunnitellut?! Ekalla lapsellani oli 8v sitten tosi hyvä malli, jossa sivuilla kiristysremmit ja hyvät käsiaukot. Kiinnityssysteemikin oli paljon parempi.
Hauskaa tuossakin kuitenkin vaikutti olevan, kymmenisen minuuttia pomppi.
Älkää ostako tuota, vaan joku toisenmerkkinen!! Googletin tuossa kiikun ja 80% lukemistani keskusteluista oli haukkuja. Ei toimi.
Kaikenlisäksi lastentarvikkeen tukkusivulle ei voi suoraan kirjoittaa sähköpostilla reklamaatiota vaan pitää ottaa yhteyttä liikkeeseen. Lähdimme vielä vartavasten ostamaan tuota vekotinta 100 km päähän! Harmittaa!!!


VASTAUKSET:


Myy-80 - 28.09.2009 - 20:48

Olen kanssasi täysin samaa mieltä.
Meillä kyseinen hyppykiikku lainassa ja en ikinä ostais moista. Sillä ei tee yhtään mitään.
Olen kanssa pitänyt käsiä kaula-aukosta.


RITU - 28.09.2009 - 21:47

Meinasin huomenna käydä ostamassa just tuon emma-merkkisen hyppykiikun, mutta taidan vaihtaa merkkiä ja katella muita malleja.
Kiitän ja kumarran vihjeestä


kannattaa - 28.09.2009 - 21:56

ratkoa niitä käsiosia vaikka n. 2cm. Meillä tuo auttoi ja ei ollut paha homma. Muuten on oikein hyvä kapistus


tai - 28.09.2009 - 22:06

kannattaa jättää täysin turha hyppykiikku ostamatta, niin ei tuut moisia ongelmia


zen84 - 28.09.2009 - 22:47

Meilläkin operoin itse noita käsiaukkoja isommiksi!
Esikoinen rakasti siinä hyppimistä!
Muuten oli hyvä hyppykiikku!


pikkupiian paras - 29.09.2009 - 00:46

Mä ostin emman kiikun ensin, mut onneksi saimme en vaihdettua pikkupiian kiikkuun. En kans käsitä tota emman kiikkua..eipä se taida sopia kenellekkään..


Nanna07 - 29.09.2009 - 08:13

Täällä myös hiukan ratkottu käsi aukkoja ja hyvä tuli


Solina - 29.09.2009 - 08:38

Kuin myös yhdyn edellisiin, siihen mahtuis joku yli 1-vuotias varmaan helposti Joo, siis tilaa on, se on plussa, mutta kädet tosiaan kattoa kohti, eikä poju ole ihan lyhimmästä päästä. Ratkoin myös isommiksi käsiaukkoja, toimii. Aika harvoin käytössä, mutta anoppi sellasen kerran meille roudas, niin.. käytetään edes joskus


nitzku - 29.09.2009 - 10:20

täällä kans se emman hyppykiikku lainassa pojalla ja meillä joutuu kans pitämään käsiä kaula-aukosta. tosi tyhmästi suunniteltu! poika kyllä tykkää olla siinä mut käsien kans on aina vähän taiteiltava. joskus kädet on melkein kokonaan sisälläkin kun ei ne kokonaan ulos tuu kaula aukostakaan.. seuraavan mahdollisen lapsen kohdalla en kyllä sitä kiikkua taida enää ottaa lainaan vaan ostan mieluummin oman ja ehdottomasti eri merkkisen..


kiinnostaa - 29.09.2009 - 10:52

Mihin tarkoitukseen hyppykiikku on? Ei ole kokemusta siitä, niin en oikein osaa ajatella, että itse tavitsisimme sellaista.


ap - 29.09.2009 - 11:48

kiinnostaa: Kai tuo on lähinnä lapsen huvittamiseen, tosin nykyään kuulee paljon kommentteja miten ei saisi lasta laittaa ollenkaan tuommoiseen, jalkojen virheasennot kuulemma kasvaneet tms.. ja varvistamiset. Meillä esikoinen oppi tuon myötä pian seisomaan eikä mitään virheasentoja tullut.. samaa päätin kokeilla kuopuksellakin. Tykkää hyppimisestä sylissäkin ja innostui kovasti ko. laitteesta. Tarkoitushan ei ole pitää tuntikausia lasta hyppykiikussa vaan pieniä aikoja kerrallaan. Me pidämme 10 min. päivässä. Jalat tuntuvat vahvistuvan ja hauskaa on Pakollinenhan tuo ei suinkaan ole.


RITU - 05.10.2009 - 15:46

Meidän tyttö on tuossa hyppykiikussa 10-15 min. päivässä, ja on asennettu niin, että koko jalkapohja on reilusti lattialla, ettei varvasta. Eikä oo kyllä kertaakaan varvastellu, koko jalkapohja on tukevasti lattiaa vasten.

Harmittaa se, että väärin käytettynä tämä kyseinen kapistus on saanut niin paljon negatiivista palautetta.

Meidän mutsikin kauhistui, kun näki piikan hyppykiikussa eka kerran, mutta hänkin oli kuullut vaan niitä huonoja uutisia hyppykiikusta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|