Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

unikoulua kerrostalossa

uneton - 28.09.2009 - 15:29

Pelkäänpä että kohta olisi aika ryhtyä harkitsemaan unikoulua meidän tytölle. Kuitenkin vähän kauhistuttaa se yöllinen "huudattaminen" kerrostalossa. Meillä täällä äänet kuuluu tosi hyvin enkä itsekään saa iltaisin unta jos yläkerrassa jutellaan vähän voimakkaammalla äänellä. Voinko mä tosta vaan päättää että nyt alkaa unikoulu ja meidän talossa ei nuku kukaan muukaan???


VASTAUKSET:


monstera - 28.09.2009 - 15:35

Heh, meillä on kohta sama edessä ja lisänä hyvin uteliaat naapurit ! Ei siinä muukaan auta, ellei sitten ole mahdollisuutta hoitaa paria ekaa yötä jossain muualla. Oonkin miettinyt, että kannattaako koko unikoulu pitää kotona vai onko teho yhtä hyvä jos sen alottaa mummolassa. Eli assosioiko vauva jotenkin nukkumapaikkaansa sen että saako yöllä ruokaa, jolloin vois käydä niin että kun mummolassa homma alkaa toimia, opit unohtuu heti kotiin päästyä jolloin on sama ruljanssi edessä.


ap - 28.09.2009 - 16:02

Itse olen miettinyt ihan samaa mummola-vaihtoehtoa. Kuitenkin niinä kertoina kun vauva on ollut mummolassa yökylässä ilman minua, on yöt mennyt paljon vähemmillä heräämisillä kuin kotona. En usko että meidän tapauksessa ainakaan toimisi... Harmi...


mammutti - 28.09.2009 - 17:00

ei muutaku unikouluilemaan vaan. Vauvan äänet on elämää, ja jos jotakuta ei kiinnosta/jaksa kuunnella niin muuttakoon sellaiseen taloyhtiöön missä ei vauvoja ole Meillä unikoulun teho alkoi näkymään jo toisena yönä, vähän alle viikko meni ja nyt muutamana yönä nukuttu ilta ysistä aamu kuuteen-seiskaan Tsemppiä, ja olkaa vaan lujana


Selja - 28.09.2009 - 17:08

Näissä asioissahan yleensä auttaa ennakointi: laitatte ala-aulaan lappusen, jossa jo etukäteen pyydätte anteeksi mahdollisia yöllisiä mellakoita.

Yleensä tuollainen tekee ihmisistä myötämielisempiä.


Piksu - 28.09.2009 - 17:11

Meillä aloteltiin unikoulu nimenomaan mummolassa. Neljässä yössä poika alkoi nukahtaa itse ja nukkua koko yön heräämättä. Kun tuli kotiin, otti takapakkia, mutta huutoa kesti vain yhden illan pitemmän aikaa. Toisena iltana nukahti jo 10 minuutissa. Eli mä ainakin kannatan mummolaunikoulua!


K - 28.09.2009 - 18:18

Mie toimisin samoin kun Selja ehdottaa. Eli rappikseen vaikka ilmoitustaululle viesti, jossa kerrotte että sinä ja sinä päivänä aiotte aloittaa unikoulun ja että häiriötä varmaankin tulee jokunen ilta. Pahoittelut perään ja jotenkin vielä, että tarkoitus tässä on, että pidemmällä tähtäimellä yöhuudot jäisivät kokonaan pois.

Yks kaveri teki kerran tosi suloisen viestin, kun otti koiranpennun. Viestiin ylisöpö kuva pennusta ja teksti meni jotakuinkin että "Hei, olen vielä ihan vauva ja harjoittelen vasta yksinoloa kotona. Olethan ymmärtäväinen, jos minua lähipäivinä itkettää." Samaa voisi varmaan soveltaa ihmisvauvaankin?! Veljeni taas kerran isoja bileitä järkkäillessään laittoi ilmoitustaululle viestin: "Juhlimme tänä iltana tupaantuliaisiamme. Pahoittelemme jo etukäteen mahdollista häiriötä. Tästä suut makeiksi!" Ja lapun alle nastalla kiinni avattu Marianne-pussi. Hyvin oli namut maistuneet eikä valituksia tullut.


Sonja - 28.09.2009 - 19:57

Mimä kävin ilmoittamassa naapureille, että pidämme unikoulua ja itkua kuuluu normaalia enemmän. Asumme rivitalossa.


Miu - 28.09.2009 - 20:20

Me asutaan kerrostalossa ja huutoa on kuulunut varmasti muutenkin ilman unikouluja. Korvatulehduksien yhteydessä nimittäin meillä ei nukuta yhtään eikä varmaan nuku naapuritkaan. Mut minkäs teet? En mä ainakaan lähde evakkoon joka kerta kun korvatulehdus iskee.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|