Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Täällä on otettu ensimmäinen askel

jellona - 28.09.2009 - 13:10

Heipparallaa!

Tosiaan, meidän poitsu 10 kk alkoi viime torstaina nousta ekan kerran pystyyn ilman tukea - ja saman päivän iltana jo otti pari hapuilevaa askelta! Nyt päivät kuluu tyyliin kyykkyyn-ylös-kyykkyyn-ylös ja silloin tällöin on tullut niitä yksittäisiä askeleitakin. Ihanaa katsella pojan riemua uudesta taidosta!

Missäs vaiheessa muiden palstalaisten vauvat ovat alkaneet seisoa tuetta, entäpä kävellä?

Terkkuja kaikille marraskuisille-08!


VASTAUKSET:


Töppönen - 28.09.2009 - 13:17

Meidän esikoinen nousi seisomaan 9kk, käveli tukea vasten 10kk iässä ja otti askeleita 11kk iässä. Juoksi jo täyttä vauhtia 1vuotiaana.
Kuopuksen kävelyä odotellaan vasta ensi keväänä.


Mettiäinen - 28.09.2009 - 13:20

Moi jellona ja onnea tirriäiselle uudelle taidosta!

Meillä tuossa muutama viikko sitten noustiin joitain kertoja ylös itse ilman tukea, mutta enää ei tuota ole tehnyt! Askeleita ottaa vain tuen kanssa, tosin sitäkin taitavammin, mutta ilman tukea kävely ei siis meidän poikaa näytä kiinnostavan pätkääkään. :/ Seisoo kyllä ilman tukea tosi tukevasti, mutta aina kun koittaa houkutella kävelemään esim luokse, niin tää menee kontilleen ja viuhahtaa siten määränpäähänsä. No kaikki ajallaan, eiköhän tuo konttaaminen jossain vaiheessa vaihdu askeleisiin. Ennemmin tai myöhemmin!


Keijukainen - 28.09.2009 - 13:22

Moikka! Meillä tyttö on kävellyt jo viikon verran . Seisomaan noustiin 7kk iässä ja 9kk alkaen on ottanut askelia ilman tukea. Mutta nyt viikko sitten lähti kunnolla kävelemään
Välillä näyttää, että ottaa kädestä kiinni, mutta välillä huitoo käden pois, että "minä itse". Todella hyvin pitää tasapainonkin jo ja osaa korjata, jos horjahtaa. Tämä kehityksen vauhti on ihan mieletöntä...


sheila - 28.09.2009 - 13:25

meillä poika otti ensiaskeleet viikko sitten ja nyt kävelee metrin mittaisia matkoja ilman tukea. Lisäksi oppi kiipeämään sohvalle ja sänkyyn. Poika täyttää perjantaina 10kk.


Betty - 28.09.2009 - 13:33

Moi ja vauuu! Onpas täällä vauhdikkaita ja osaavia lapsia

Poika täytti eilen 10kk ja tänään oli neuvola pitkästä aikaa. Kaikki oli hyvin ja tärkeät mitat oli, Pituus 76,5cm ja paino 9,670g. Täällä on 7kk asti kävelty tuella, ja nyt seisotaan tuetta ja kyykkyillään ylös alas, mutta askelia ei vielä otettu.

Poika on ottanut tavaksi roikkua kiinni mun jaloissa, ihan koko päivän.... eli kun minä liikun se tulee hiihtäen perässä ME ollaan aikamoinen näky Terkkuja kaikille! Meikäläinen lähtee nyt hiihtelemään kun sivussa olija kaipaa seuraa


jellona - 28.09.2009 - 14:32

Betty, voin kuvitella, miltä teidän touhu näyttää!


monstera - 28.09.2009 - 14:42

Meidän 11 kk tyttö alkoi vasta viime viikolla nousta seisomaan tukea vasten ja nyt ei hereillä ollessaan mitään muuta teekään. Nyt on entistäkin vaikeampaa löytää turvallinen väli omille vessareissuille . Varmaan tossa vielä aikaa menee ennen kuin seisominen onnistuu tuetta puhumattakaan kävelystä, on tuo sen verran huteran näköistä touhua vielä.


manta - 28.09.2009 - 17:24

meillä poika ei nouse ylös vielä kun tukea vasten, mutta on n. viikon kävellyt. ekat askeleet tuetta otti n. kuukausi sitten ja nyt tuli 10kk. täyteen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|