Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Kertokaahan...

Utelias - 28.09.2009 - 11:09

Mitä asioita/tavaroita ym. juttuja haluaisitte myymälään mikä myy lastentarvikkeita. Semmosia mitä varmasti ostaisitte ja mitä ei välttämättä muualta saa. Netistähän löytyy kaikkea, mutta nimenomaan suoraan myymälästä.
Niin lapsellenne kuin myös koko perheelle.
Entä minkälainen liikkeen pitäisi olla. Helppo kulkea vaunuilla/rattailla, lapsille puuhaa, ehkä pieni kahvila tai jotain??
Kiitos jos viitsit vastata.VASTAUKSET:


Piki78 - 28.09.2009 - 11:26

Ihanaa!!! Sellainen olisi kiva, missä olisi pieni LAPSIYSTÄVÄLLINEN kahvila, helppo liikkua vaunujen kanssa, puhdas ja siisti vauvanhoitohuone, mahdollisuus lämmittää ruokia.
Rakastan persoonallisia lastenvaatteita ja kestäviä esim. puisia ja kankaisia leluja. Hinnat eivät kuitenkaan saa olla pilvissä, mutta laadusta olen kuitenkin valmis maksamaan enemmän kuin ns.markettien hinnat. Itse siis ostaisin leluja ja vaatteita. Ja erityisesti pienten leluja. Eli vauvoille ja taaperoille.


minusta - 28.09.2009 - 11:49

helsingin Bebes on hyvä esimerkki lastentarvikeliikeestä, hyvä valikoima tuotteita, kaikki on laadukasta jne... tietty aika kallistakin on.. Siellä on myös hyvä lastenhoitohuone-wc.


maisa - 28.09.2009 - 11:52

Täällä on pari lastentavaraliikettä ja kaipasin sinne odotusaikana myös äitiysvaatteita, ne kun muutenkin on tässä kaupungissa kortilla. Oisin varmasti ostanut, jos ois sopivia löytynyt. Nykyään myös kestovaipat kantsis ottaa valikoimaan. Ehkäpä myös kirjallisuutta liittyen lapsen saamiseen ja perhe-elämään yleisesti. Ottaisin myös ilmasia esitteitä eri palveluista, mitä kaupungissa on tarjolla, kuten esim. MLL:n esitteitä. Siinä nyt äkkiseltään, mitä tuli mieleen.


Utelias - 28.09.2009 - 11:58

Kiitos vastanneille. Kuulosti hyvälle. Itse haluaisin semmosen paikan missä olisi koko odotusajan "tarvikkeita" ja siitä lapsen syntymiseen, kasvamiseen tarvittavia juttuja laidasta laitaan. Ja se että sinne on helppo tulla. Ja tietenkin suht. halpoja hintoja. Ja just toi esitteet ja kirjallisuus kuulostaa hyvälle.
Tässä olen jo pitkän tovin miettinyt oman yrityksen perustamista ja siksi halusin vähän tietää mitä me vanhemmat haluamme
Mihin vetää se raja palvelun määrässä


marsu - 28.09.2009 - 12:11

Mihin päin suomea olet liikkettä harkinnu perustaa? Kuulostaa kivalta idealta!


Emma - 28.09.2009 - 12:16

helppo kulkea vaunuilla, ehdottomasti. ja sisään helppo päästä. en mene sisälle myymälään jos sisälle meneminen on semmoista änkemistä, niin ovesta kuin myymälässä.

mun mielestä näitä on tosi vaikea löytää
- söpöjä/ hauskoja ruokalappuja
- puklurättejä eriväreja/ kuoseja, ei aina sitä vaal. pun/ vaal.sin (itse en halua ostaa pojalleni mitään sinistä, ärsyttää kun poikien vaatteet on aina sitä sinistä)
- kipsi mihin painetaan pojan jalat tai kädet
- kylttejä lastenhuoneen oveen (erityylejä)

siinä mitä nyt tuli mielee.


Utelias - 28.09.2009 - 12:29

Marsu: keskipohjanmaalle olen suunnitellut yritystä.

Muistelin tässä omaa raskausaikaa. Joka paikkaan piti "juosta" kun mitään ei saanut yhdestä paikasta. Tai sitten jos sai niin älyttömän kallis hinta. Sitten sitä juostiin kaupasta toiseen. Samoin kun vauva syntyi. Toisessa paikassa oli sitä ja toisessa tätä.
Ainahan on kiva kierrellä kauppoja, mutta toisaalta kiva olisi jos kaikki löytyisi saman katon alta.
Ainakin tämmöset "pienet" söpöt jutut.


meikkis - 28.09.2009 - 13:29

hyvä hyvä!!! perusta kokkolaan se liike niin tuun het shoppaamaan ite oon kans heikkona kaikenlaiseen söpöön "sälään". täällä kokkolassa on citymarketissa semmonen ihana kauppa vauvoille mutta en oikeestaan ikään käy sielä. syitä on parikin. sinne ei pääse sisään rattailla (ja joutuu itekin kulkemaan sivuttain kun pelkää että vahingossa tiputtaa jotain jos kulkee normaalisti). ja toinen syy on hinta!! ei hirveesti tee mieli käyä hipelöimässä semmosia kapistuksia mitä ei kuitenkaan malta ostaa. musta ois ihana jos löytyis lapsille sellasia hassuja pipoja/hattuja. ite tykkään hirveesti esim. pipoista jossa on jonkunlaiset "korvat".


MM - 28.09.2009 - 13:36

Mä kaipaisin enemmän pojille värikkäitä ja persoonallisia vaatteita, ei aina sitä tummansinistä ja mikkihiiriprinttiä.


Shallot - 28.09.2009 - 13:36

Joo, kirjallisuus odotuksesta ja kasvatuksesta olis tosi kiva. Ja nuo kivat värikkäät puklurätit! Ja kestovaipat! Ja kauniit pienet sisutustavarat. Ja siihen liikkeen oveen olis tosiaan kiva jos vois vaikuttaa, että olis vaikka liukuovi, ettei tartteis itse aina ruveta änkeemään. Ja tosiaan tilava iso lastenhoito huone, jossa imetystä varten sohva tai pari nojatuolia, ja iso lavuaari pepun pesua varten ja paljon tilaa.


Shallot - 28.09.2009 - 13:40

Ah, joo totta, sitten olis hyvä että hyllyjen välissä mahtuis kulkemaan vaunujenkin kanssa ja vielä niin että jos tulee vaunut vastaan niin samalla käytävällä mahtuu menemään vieretysten, ettei tarvitse aina peruutta jonnekkin. Yleensä jos joutuu väistämään, niin sitten sitä samalla toteaa, että no jaa en mä nyt taidakkaan jaksaa mennä kattomaan sitä hyllyä enää ja jotain kivaa saattaa jäädä meikäläiselle myymättä sen takia.


reppuilija - 28.09.2009 - 15:10

Mä ainakin juoksin koko tampereen läpi etsimässä kunnon kantoreppua. Valikoima oli surkea! Lopulta päädyin tilamaan netistä.


cheyenne - 29.09.2009 - 12:56

Kaipaisin jotain todella mageita MUTTA EDULLISIA hoitolaukkuja - ei "vauvamaisia" eli vaal.pun. nallekuvioituja, koska eihän se vaavi sitä kanniskele vaan minä... siis aikuisten naisten olkalaukkuja joita voisi sitten käyttää myöhemminkin mutta vauvankamojen kannalta suuniteltuna (jenkkiläisistä nettikaupoista saa sairaan hienoja)

"Helppo kulkea vaunuilla/rattailla, lapsille puuhaa, ehkä pieni kahvila tai jotain??"
--> joo loistavaa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|