Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

perse!

niin morkkis - 28.09.2009 - 08:37

tyttö tippu sängtltä otin viereen kun heräsi ja annoin tissiä, no nukahdin sitten, sellaiseen koiranuneen ja sillä aikaa tyttö oli kieriny reunalle ja kops laitoin kyllä tyynyjä eteen mutta ei näyttäny riittävän :/ on niiiin huono äiti fiilis nyt ja piti itkeäkkin, tosin enemmän ku tyttö ite. Tytsy itki ehkä minuutin verran ja nyt on täysin oma itsensä, enmmän vain tarvii syliä nyt ja saakin sitä. Oisko siis syytä soittaa päibystykseen?? Selälleen oli kun nousin ottamaan syliin ja sänky noin 50 cm korkea...voi että sitä pitää olla tyhmä :`(


VASTAUKSET:


BadMama - 28.09.2009 - 09:07

Lasten kanssa sattuu ja tapahtuu ja osaat sitten seuraavalla kerralla laittaa vielä vaikka peiton valliksi siihen reunalle . Jos lapsi ei aristele mitää vartalossaan ja on tosiaankin iloinen oma itsensä, ei hätää ole .


Vadelma - 28.09.2009 - 09:09

Kaikille sattuu ja tapahtuu välillä, se on sitä elämää ja sullakin varmaan ylirasitus melko kova. Älä oo huolissas, vauvasta kyllä huomaisi jos jokin olis vinossa. Suna seurailisin itse kotona vauvan tilannetta ja soittelisin vasta jos on tarve (eli ei varmaankaan ole jos kerran oma itsensä on)


marja - 28.09.2009 - 09:30

meillä on sellainen kieriskelijä tuo tyttö, että laitan nykyään aina tyynyt petauspatjan alle niin että tulee kunnon "ylämäki", näin meillä on ainakin toistaiseksi estetty tippumiset. www.sairaslapsi.com, siellä on mun mielestä ihan hyvät ohjeet kans.


vieras - 28.09.2009 - 12:08

meillä ei ihan riitä tuo yks kerta että ois tippunut sängyltä tai jostain muualta..varmaan 50 kertaa tähän mennessä tiputtu,en ymmärrä miten se aina sattuu tippumaan,mutta nukahdan aina väkisillä kun annan tissiä. herättelee pitkin yötä todella monta kertaa niin olen kai niin väsynyt..ainahan se tuntuu pahalle,mutta niillä näkyy kestävän kroppa lähes kaiken..


öö - 28.09.2009 - 13:19

ethän sä ole vieras tosissasi? kannattaisko vähän miettiä miten estäisi sen tippumisen..


vieras - 28.09.2009 - 14:56

arvasinkin että tulee kommenttia että kannattas miettiä jne..niin mä mietinkin,mutta niin se vaan on käyny että useaan kertaan on sängyltä tiputtu,viimeksi tänä aamuna,onneksi tyynyjen päälle lattialle.usein laitankin jotain pehmeää lattialle varulta. eli siis yöllä haen viereen syömään ja lapsi nukkuu loppu yön vieressä,mutta kun olen nukahtanut,niin minkä mahdan. vaikka sängyn patjankin alle laitan tyyynyjä että kohottaisi reunaa. meillä tuo vaavi niin nopea että saman tien kun se herää niin kierähtää ja lähtee liikkeelle.en ehdi herätä siihen..joo tiedän,pitäis syötön ajan olla hereillä ja nostaa takaisin sänkyyn. mutta teeppäs se kun olet yli väsynyt juoksemisesta toisessa huoneessa kun lapsi herää noin 10-20 kertaa yössä. meillä kuitenkin siis jo yli 8kk lapsi


marja - 28.09.2009 - 16:28

entä jos laittaisit sängyn nurkkaan ja lapsi olisi aina seinän ja sinun välissä, tai sit joku unikoulu, jos kerran noin monta kertaa heräillään.


ap. - 28.09.2009 - 17:02

marja, osoitit tuon varmaan "vieraalle"? mekin tosiaan voitas kokeilla tuota sänky seinän viereen juttu kiitti vinkistä!


pinnis - 28.09.2009 - 21:39

Meillä ei pysty laittaan sänkyä seinän viereen, mutta yöksi vedän aina pinniksen "reunaksi" isoon sänkyyn kiinni, että voi rauhallisin mielin vaavin nostaa yöllä viereen sängylle.


djfsdohg - 29.09.2009 - 00:50

juu, tosiaan kannattais varmaan keksiä jokin keino jos vauva noin useesti on tippunut..en siis tarkoita ap:n kirjoitusta nyt. Meillä tyttö jo vuoden, eikä ole tippunut sängystä koskaan. Kerran jos olis vahingos tippunut olisin kyl keksinyt kunnon viritelmät tai en olisi imettänyt makuultaan sängys ollenkaan etten vain nukahda.


karin - 30.09.2009 - 11:47

Tuskin se lapsi siihen kuolee vaikka joskus tipahtaa.Tiedän tapauksen, jossa vauva putos niinkin korkealta kuin hoitopöydältä, ja säikähyksellä oli selvitty. Ja ite oon lentäny vauvana vauhissa isoveljeni sylistä,ku hän oli kompastunut, ja tässä ollaan - kait suht terveenä!Nooh, kaikkea siis sattuu. Vahinkoja siellä täällä. Mut ilman muuta niitä kannattaa yrittää välttää - keinoja on!Kolhut kuitenkin kuuluu elämään ja eiköhän ne vahvista itse kutakin!


Meilläkin - 30.09.2009 - 17:05

laitettiin pinnis kiinni meidän sänkyyn sen jälkeen kun vauva yhden kerran jälkeen tippui tissiltä lattialle minun nukahdettua. Suosittelen!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|