Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

eroahdistus

Höpsiäinen - 27.09.2009 - 09:41

Voiko 4kk vauvalla olla eroahdistusta? Nyt viikon ajan ihan hirveä huuto, jos olen ollut poissa näköpiiristä ja vauva ollut isillä. Jumpassa kävin (tunti). Sama juttu, kun hävisin saunaan. Rauhottuu, kun otan syliin ja sitten kihnuaa ihan kiinni. Ihan hirmu paha mieli on isin puolesta, kun toinen parkuu heti, jos jää isin kanssa hetkeksi kahden. Isi todella aktiivinen ollut vauvan kanssa ja tähän asti ovat olleet ihan erottamaton kaksikko; nauravat ja leikkivät ja hassuttelevat jne. Olen ihan ymmälläni/ kauhuissani.. muita?


VASTAUKSET:


kaksonen85 - 27.09.2009 - 12:14

Oon huomannut meidän nelikuisessa sen että alkaa vierastamaan oudomman sylissä. Ilme muuttuu heti,että "mihin nyt jouduin?" Isin kanssa menee kyllä ihan hyvin vaikka olisin poissa pari tuntia. Kai se voi olla jotain eroahdistusta, varsinkin jos sä olet vauvan kanssa enemmän.


zera-82 - 27.09.2009 - 13:57

Meillä kakkonen aloitti vierastamisen 3½kk ja se loppu neidin ollessa 7½kk. Oli itsestä ihan uskomatonta että vierastaminen saattoi alkaa jo niin ajoissa, mutta mitä muutakaan se sitten olisi ollut, kun kaikkien muiden sylissä alkoi armoton poru joka lakkas kun äiti otti syliin... Ei kiva, varsinkaan isin kannalta...


monstera - 27.09.2009 - 14:25

Meillä vierastus alkoi vajaan 4 kk iässä ja jatkuu yhä kun ikää on 11 kk. Jos lähden jonnekin yksin, se pitää tehdä vaivihkaa, muuten alkaa kova huuto. Ja kun palaan, vauva on ihan kiinni mussa koko ajan.


Höpsiäinen - 27.09.2009 - 16:01

kaksonen85: noin meilläkin aluksi oli, että parikin tuntia meni hienosti isin kanssa. Ja imetyksen takia olen kyllä enemmän kiinni vauvassa kuin isi.

zera-82 ja monstera: Oliko teilläkin siis niin, ettei isikään kelvannut? Se tuntuu musta niin ahdistavalta ajatukselta, ettei oma isi kelpaa (osaa vaan kuvitella miltä isistä tuntuu!!).


Nallukka - 28.09.2009 - 12:46

Meillä myös tytsy reilu 4kk. Kahtena edellisellä viikolla olen ollu illalla jumpassa ja tyttö huutanut täyttä huutoa sen ajan, sitten rauhoittuu kun otan syliin. Kun olen käynyt esim kaupassa niin tälläistä meteliä ei ole ollut vaikka kaupassakin menee joskus se tunti. Tosi kurjaa lapselle ja sille joka on lapsen kanssa sen aikaa. Ensimmäisellä kerralla oli mummo ammana ja toisella oma isä, silti sama huuto. Olen itse ajatellut asian niin että kun yleensä illat vielä aikamoista tissittelyä ja tuo jumppa on klo 19-20 niin johtuisiko kellon ajasta. Muutenkin toki alkanut vierastamaan. Mutta jumpassa aion jatkossakin käydä, saa omaa aikaa ja ehkä joskus tulevaisuudessa vielä kropankin kuntoon. =)

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|