Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

kestovaipoista.

taas - 25.09.2009 - 23:26

pesettekö ihan vauvan muun pyykin kanssa samassa koneessa? vaikka olisi kakka niihin tullut? onko teillä kuin monet vaipat käytössä? mietiskelin tässä niiden kokeilua, meillä puolivuotias joka kakkaa kolmekin kertaa päivässä, niin millähän kannattais alottaa?? ja miten käytännössä toimii..? voi selittää ihan "kädestä pitäen"


VASTAUKSET:


ja lisää kysymyksii - 25.09.2009 - 23:51

mistä ootte ostannu?
entä noi koot.. meillä tyttö nyt vähän alle 7 kiloo nii mikä koko olis fiksuin ostaa? kun kattelin noit kokoi nii oli 5-8kg ja 8-14kg...


monstera - 26.09.2009 - 10:00

Alkuun kun vaippoja oli vähemmän pestiin ne muun 60 pesun kestävän pyykin kanssa samassa. Nyt niitä on niin paljon että pestään vaipat erikseen. Kakkatahrat kannattaa esikäsitellä sappisaippualla, ja kynsiharja on hyvä apu kakan poistoon vaipasta. Tosin jos teillä on fleecepintaisia vaippoja niin sappisaippua ei välttämättä oo hyvä juttu, väittävät että fleece menee sappisaippuasta tukkoon, mutta jotkut käyttää sitä siitä huolimatta hyvällä menestyksellä. Meillä on kyllä kakkatahrat lähteneet fleecepintaisista vaipoista ilman sappisaippuaa. Pesuaineen valinnassa pitää olla hieman tarkkana. En muista ulkoa kriteereitä (saippuaa piti olla alle 5%) mutta kestovaippainfon sivuilta löytyy tietokanta kestoille sopivista pesuaineista.

Alkuun kannattaa kokeilla mahdollisimman monia erilaisia vaippoja niin löytyy se itselle sopiva systeemi. Onko teidän lähellä esim. vaippalainaamoa? Kestovaippainfon kirpputorilta voi tehdä edullisia vaippalöytöjä ja jos ne ei sovi niin sitten vaan uudestaan myyntiin. Taskuvaipat on helppoja ja niissä on helppo säätää imujen määrää. Minä tykkään bumgeniuksen yhden koon taskuvaipoista. Ja ylipäätään tarrallisista, nepilliset on kyllä paremman näköisiä mutta tarrallisissa on enemmän säätövaraa. Innostuin myös nauhavaipoista joihin lykkään imuja mukaan ja kuoreksi merinovillapöksyt (hh woolit on kovassa käytössä). Lisäksi meillä on kasa erilaisia sisävaippoja, ja muutama muu taskuvaippa ja yksi AIO.

Meidän vaipoista suurin osa on kestovaippainfon kirpparilta. Ja jos olen löytänyt jonkun vaippamerkin joka "pitää saada", oon googlannut sen ja silleen löytyy vaippakauppoja joiden hintoja voi vertailla.

M-koko on tuon ikäiselle paras ja menee pitkään.

Toivottavasti tästä oli apua! Onnea kestoiluun! Se vie mennessään kunhan alkuun pääsee.


monstera - 26.09.2009 - 10:13

http://www.kestovaipat.fi/

Tuolta löytyy hyvä tietopaketti kestovaipoista. Noi vaippamerkit mitä tossa mainitaan on noitten myynnissä olevia vaippoja eli eivät ainoita mahdollisia.


mie... - 26.09.2009 - 18:13

www.kestovaippainfo.fi
-> Kauppiaiden palvelupisteessä voit kysellä jotain tiettyä/tietyntyyppistä vaippaa!
Kauppiaat myös ilmottelevat tarjoukset ym siellä.

Kirppariosiossa valtava valikoima vaippoja myynnisä/ostoilmot myös


ja
www.kestovaippayhdistys.fi

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|