Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Talvihaalareista - taas

Miu - 25.09.2009 - 21:49

Aion ostaa pojalle Lassien Supratec (tai jotain sinne päin, siis sellainen missä alaosa sellaista kuraasukangasta...) haalarin ja arvon tässä kokoa.
Toisena vaihtoehtona on Reimatecin haalari.

Poika on n. 83cm pitkä ja painoa n. 12kg, ihan "normaali" vartaloinen jässikkä. Liikkuu kovasti, kiipeilee, juoksee ja möyrii. Sisävaatteita käyttää 80 ja 86 cm ja välikausihaalari on 80cm (Reimatec) ja haalari alkaa olla jo ihan siinä rajoilla onko liian nafti vai just sopiva.
Mietin siis että ostaakko 86cm haalari vai jääkö se jo kevättalvella pieneksi??
Asutaan etelä-Suomessa, joten ihan kamalia pakkasia ei toivottavasti ole, eli puvun alle tietty pitää normaalit "vällyt" mahtua, mutta ei kamalaa kerrosta...

Apuja??


VASTAUKSET:


heip - 25.09.2009 - 23:02

Jaa-a. Samaa mietin mäkin tuon koon kanssa, saman pituinen mut hoikempi likka meillä.

Eipä kai tuota kukaan osaa sanoa riittääkö 86 koon haalari enää kevättalvella. Mut kun kokeilin kokoa 92 nyt, niin kyllä siihen pieni ipana hukkuu aika pahasti toi kurahousu-alaosa taitaa vielä olla aika jäykkää tekoa.


tuunu - 26.09.2009 - 00:45

Samoja miettinyt itse. Ostin juuri vedenkestävän välikausihaalarin kokoa 80cm (75cm tytölle). Eli paljon pienempi tyttö kyseessä. Ihan saumoja vertaamalla Reimatecin haalarissa oli todella lyhyet hihat. Ostin siis Lennen 80cm haalarin ja siinä oli yhtä pitkät hihat kuin Reimatecin 86cm haalarissa. Ja tuossakaan ei kasvuvaraa kummoisesti jäänyt. Täältä olen lukenut, että Reimatecit olis reilun kokoisia, mutta oman kokemuksen mukaan ainakin meille hihat on ihan liian lyhyet.


hmm - 26.09.2009 - 23:26

Mulla ihan samoja kokemuksia Reimatecistä kuin edellisellä. Vaikka kaikki sanovat että ovat reilunkokoisia, niin eivät sovi meidän pitkäkätiselle ja -sääriselle lapselle yhtään. Eli se reilukoko löytyy sitten ehkäpä siitä niska-haaralinjasta. Meille ovat istuneet paremmin mm Jonathanin vaatteet. Reimatecit ovat ehkä enemmän tehty suomalaiselle "persjalkaiselle" vartalotyypille.


wilma* - 27.09.2009 - 13:26

Just ostettiin pojalle LassieTec-talvihaalari ja aika reilua mitoitusta tuntuu olevan. Meillä 1 vuotias poika on 81cm pitkä ja aioin ostaa 86cm haalarin,mutta meinasi koko poika hukkua ko.haalariin!Joten 80cm ostettiin ja siinäkin on vielä jonkinverran kasvuvaraa. Lassien nettisivuilla on suuntaa-antava kokotaulukko ja siellä koot menevät niin, että 74-80cm 1-2vuotiaille ja 80-92 2-3vuotiaille.Mutta kannattaa kokeilla ja antaa lapsen istua ja pyllistellä haalari päällä kaupassa, että näkee miten haalari istuu päälle touhutessa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|