Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

rintatulehdus

Neppari - 23.09.2009 - 14:17

Miten hyvin olette saaneet paranemaan kotihoidolla?
Olen jo tuolta imetystuki-nettisivuilta lukenutkin aiheesta, ja luulen että alkaa olla varmaan jo paranemaan päin. Ehkä se oli kuitenkin aika pieni tulehdus.
Maanantaina alkoi toinen rinta kipuilla ja ulkoreunaan ilmestyi punainen alue. Illalla oli jo kuumetta ja joka paikkaa särki. Eilen iltapäivällä oli kuumetta 38,2, vaikka otin ne sallitut 3 buranaa päivässä...
Imetin muutaman tunnin välein ja välillä kainalostakin että olis tyhjentynyt sieltä tukkeutuneesta reunasta. Vähän koski tulehduskohtaan imettäesssä, muttei mitenkään pahasti.
Vielä on hieman kipeä tuo rinta mutta onneksi on jo parempi olo eikä ole kuumetta... Eilen en oikein olis jaksanut poikakaan kannella ja pelotti että huippaa kun kannoin sitä syötön jälkeen...


VASTAUKSET:


vierailija - 23.09.2009 - 15:23

Kaalinlehdillä parani mulla. Kaksi rintatulehdusta ollut, toiseen söin antibiootit, kun en noista kaalinlehdistä ollut tietoinen. Kivuliasta on kyllä joo, onneksi meillä mamma hoiti pikkuista ja sain itse levättyä. Toivottavasti oot saanut apua vauvan hoitoon, itse en olisi millään pysynyt tolpillani.


vieras myöskin - 23.09.2009 - 15:33

mulla alkoi yöllä olla toinen rinta hieman kipeä,aamulla oli sellanen olo että on sairas,tuli kylmä jne..en saanut juuri syötyä mitään kun teki pahaa.ennen puolta päivää olin sellainen olo etten halua kokea enää koskaan. Sängyssä makasin,yli 40 asteen kuumeessa,tärisin kuin mikä ja kylmä oli vaikka peittoja oli päällä. Rinta ei ollut edes pahasti kipeä,hieman punoitti ja oli todella arka,mutta ei mitenkää rajusti. imetin vähän väliä,aina ensin kipeästä rinnasta. itse en ois pystynyt tehdä mitään,en pysynyt edes pystyssä,hengästyin heti kun vähä kävelin ja pyörryinkin pari kertaa..siis korkean kuumeen vuoksi varmaan olo oli sellainen. Mutta oli se jotakin kamalaa..
sen jälkeen onkin maidon tulo vähentynyt todella paljon..en tiedä miksi..


ap - 23.09.2009 - 20:47

mulla alkaa nyt olla ihan hyvä olo eikä ole kuumettakaan... kaalinlehtiä ei tullut kokeiltua, pakastimessa olis ollut kyllä kaalilaatikkoa...! Rinnassa ollut tukos ilmeisesti aukes, koska "pahkura" on hävinnyt. Eilenllalla mies hoiti pojanhoidon, ja tänään olikin onneksi jo parempi olo.
Pitänee ostaa taas alkoholitonta olutta jos tuo tulehdus vaikka vähentää maidonmäärää....
vieras myöskin; kuulostipas pahalta tuo sinun tulehdus...varmaan tuo korkea kuume tekee heikoksi.. toivottavasti saat maitomäärän taas normaaliksi.


vierailija - 24.09.2009 - 11:20

Kylmät kaalinlehdet ehdottomasti parhaita!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|