Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Vaativa vauva vai jotain muuta?

Taustailija - 23.09.2009 - 11:06

Mun poju on nyt jo 7,5kk ja tuntuu että hänellä on tempperamenttia enemmän kuin tarpeeksi. Aluksi vaivasivat vatsavaivat ja koliikki lähes 4kk asti. ja nyt tuntuu ettei se vieläkään ole ohi... vatsavaivat toki jo ohi. Meillä syödään 2 lämmintä ateriaa ja 2 puuroannosta ja korviketta pullosta niiden välillä. Poju syö hyvin ja kasvaa normaalisti. Yöt menee hyvin nukkuu 20-06, herää muutaman kerran ja eikun tuttia suuhun niin yleensä nukahtaa uudelleen. Nukutaan kahdet tai kolmet päikkärit. Ongelmana onkin päivät ei yöt.Tuntuu että kaikki on yhtä taistelua syömiset, pukemiset, päikkäreille meno ym. Kaikki tehdään huudon kanssa. Ei rauhoitu kuin sylissä ja lelu kädessä. Yksin ei viihdy juuri lainkaan. Leikkii leluilla äidin tai isän kanssa. Pitää toista viihdyttää koko ajan. Istuu jo hyvin tuetta mutta vatsallaan tai selällään ei viihdy kuin pieniä hetkiä. Rattaissa viihtyy todella hyvin kun saa katsella ympärillensä. Ulkoillaankin tosi paljon. Osaa kääntyä kun haluaa mutta ei toista voi väkisinkään makuutta kun huutaa kurkku suorana. Iltaisin on todella itkuinen, kiukkuinen, levoton ja välillä tuntuu että se itku muuttuu paniikinomaiseksi huudoksi ja mikään ei ole hyvin. Toki osaa olla välillä itse aurinko mutta ne hetket ovat pieniä. Vauvauinti aloitettiin, mutta poju ei tykkää ja sen kyllä huomaa. Huh, tää äiti on aika neuvoton ja väsynyt. Olen jo alkanut epäillä maitoallergiaa yms. vai onko hän vain ns. vaativa vauva. Hampaita ei vielä ole, mutta en usko niiden olevan syynä koska meillä on ollut tälläista koko ajan syntymästä lähtien. Onko muita kohtalotovereita? Onko tämä normaalia? Esikoinen kyseessä. Kiitos kun sain purkaa...


VASTAUKSET:


Nimetön - 23.09.2009 - 13:01

Ihan kun olisit kirjoittanut meidän arjesta. Meillä poika 6,5kk ja aivan samanlaista kun teillä. On kyllä välillä niin hermot kireellä ja kaikki huonosti itsellä kun ei pysty tekemään mitään ilman että poika protestoi huutamalla. HUOH!


Mona - 23.09.2009 - 13:40

Meillä samanlainen tapaus, ensimmäiset n. 10kk sai koko ajan kantaa ja viihdyttää, muuten karjuttiin kaikkea. Ja meillä oli yötkin yhtä tahkoomista, samoin syöminen, pukeminen, vaipanvaihto, saunominen ym. Mikään ei oikeestaan koskaan ollu hyvä, mut sit 10 kk jälkeen on poika ollu yks aurinko, leikki yksin ja isoveljen kanssa pitkiä aikoja, syöminen on ihanaa, syö jo itekin vähän, ulkoilu on mahtavaa, kaikki on muuttunu, yölläkin nukkuu. Toki vieläkin osottaa mieltään, muttei koko ajan ja joka asiasta! Ehkä se aika teilläkin tekee tehtävänsä, mut tiedän todella mitä tarkotat!


Äippä - 23.09.2009 - 17:15

Meillä samanlaista, saman ikäinen vauva. Yöt ovat myös levottomia. En tiedä mikä on. Vauva nukkuu päikkyjä 30min kerrallaan. Ja tuntuu olevan väsynyt, mutta kun ei nuku enempää niin ei nuku. Olen itse myös tosi väsyksissä.


mitäpä - 23.09.2009 - 20:38

jos vauvasi on kipeä? esim korvat? sinuna käyttäisin lääkärissä... hassua, ettet ole jo niin tehnyt?


äipyli - 25.09.2009 - 07:32

turha syyllistää ketään, tuskin on kipeä.. kyllä äiti varmaan olisi huomannut jos lapsi todella kipeä, toiset lapset vaan on vaativampia kuin toiset... meillä myös aika temperamenttinen tyttö

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|