Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Ilman vaippaa tepastelu kylässä

Nipo - 23.09.2009 - 10:33

Kaveri oli viime viikolla käymässä ja mua vähän ihmetytti, kun vaipanvaihdon yhteydessä antoin poikansa (reilun vuoden ikäinen) kulkea pitkin poikin meidän asuntoa ilman vaippaa (ei siis ollut edes housuja jalassa). Sanoi, että ilmakylpy tekee hyvää ja niinhän se tekeekin, mutta mun mielestä ei kyllä pidä kylässä antaa mennä matoilla yms. jos vaikka sattuu vahinko tulemaan. Lisäksi poika istuskeli lelukopassa ja muidenkin lelujen päällä paljaalla pyllyllä ja kaiveli takapuoltaan eikä kaverini edes pessyt sen jälkeen lapsensa käsiä, hyi.

Mulla on kaksi lasta, joista toinen vauva, ja laittavat todellakin leluja suuhunsa, joten pistinpä osan leluista pesuun tuon kyläilyn jälkeen. En jotenkin osannut siinä tilanteessa sanoa, ettei ole kivaa, kun istuu lelujen päällä ilman housuja. Oonko mä nyt liian nipo?


VASTAUKSET:


todellakin - 23.09.2009 - 10:42

OOT


mun mielestä - 23.09.2009 - 10:45

et..


Nipo - 23.09.2009 - 10:46

todellakin: eli sun mielestä siis on ihan ookoo, jos joku toinen lapsi vaikka pissaa sun lapsen lelukoppaan etkä sitten edes niitä pesisi, vai? Tarkoitin vaan sitä, että jos oma lapseni olisi kylässä ilman vaippaa, niin kyllä mä hieman varoisin, ettei nyt liiemmin mattojen päällä istuskelisi eikä varsinkaan toisten lelujen päällä.


No - 23.09.2009 - 10:50

et oo nipo. Outoa käytöstä kaverilta kylässä. Se miten omassa kodissaan tekee on tietty oma asiansa.


no - 23.09.2009 - 10:54

todellakin ajattelematonta käytöstä. Teepä sama temppu heidän luonaan ja katso miten reagoi


et ole - 23.09.2009 - 10:54

liian nipo!! kotona annetaan ilmakylpyjä, ei kylässä. tosiaan mitä jos olisi sattunut vahinko, äiti olisi varmaan tokaissut vaan että OHO. Vauvan pissa nyt ei ehkä maata kaada jos sitä lirahtaa jonnekin, mutta itse en kyllä myöskään tykkäisi jos joku tepastelisi meillä ilman pöksyjä, sanoisin kyllä asiasta!!! huomaamatonta käytöstä!!!


todellakin - 23.09.2009 - 11:00

joo en pesis tossa sun edellisessä kirjoituksessa ei nyt kyllä ollut mitään puhetta että poika olis pissannu...
mutta jos näin olis käyny tottakai olisin pessyt lelut, maton ym... mutta näin ei käynyt!? ja vaikka kaverini lapsella sattuisikin vahinko meillä niin en siitä niin isoa asiaa tekisi. itse kysyit että ootko liian nipo ja mun mielestä oot ton kirjoituksen perusteella. koska itse en tekis noin suurta numeroa asiasta.


Nipo - 23.09.2009 - 11:04

todellakin: siis pissavahinkoa tosiaan ei käynyt, mutta olisi voinut käydä, koska lapsi istuskeli lelukopassa. Ja kaikkia leluja kun ei voi kunnolla pestä, niin olispa harmittanut, jos vahinko olisi käynyt. Ja vaikka lapsen pyllystä onkin kyse, niin ei sekään nyt niin puhdas ole...en omaakaan lastani tarkoituksella lelujen päälle pistäisi pylly paljaana istumaan. Kuten aloitukseen kirjoitin, niin mitään meteliä en siis kaverilleni nostanut, mutta toki täällä nyt sitten kyselen, että nipotanko ja toki siihen voi vastata myös kyllä


papu - 23.09.2009 - 11:06

et oo kyllä, tosin tuskinpa mäkään osaisin siinä tilanteessa mitään sanoa. Mutta eipä oo kyllä kukaan lapselleen ilmakylpyjä meillä antanut, eikä mekään meidän lapselle jos kylässä ollaan. Juurikin sen takia että lähes aina tulee pissa kun on ilman vaippaa. Ja yäk, aika iljettävää jos ilman vaippaa istunu lelukopassakin ja toi käsien pesemättömyys, iyyyh..
en tod oo mikään hygieniahirviö itsekään mutta rajansa kaikella. Onneks kuitenkaan ei vahinkoa sattunut, mutta ymmärrän kyllä..


K - 23.09.2009 - 11:46

Et ole liian nipo. Noinhan ne just vatsataudit ja esim. kihomadot pääsee kivasti leviämään...


danielle - 23.09.2009 - 12:57

Et oo nipo!!!!


Et - 23.09.2009 - 16:11

todellakaan ole liian nipo. Itse olisin kyllä jo sanonut että jospa poika ei istuskelisi lasteni lelujen päällä kun laittavat niitä vielä suuhunsa... Jos tuollaisesta loukkaantuu niin siitä vaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|