Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Kesäkuisia vielä linjoilla?

K - 22.09.2009 - 22:56

Onkos täällä vielä muita kesäkuisia pyörimässä? Mitens teillä menee, mitä kuuluu?

Meidän tyttö täytti tänään 3kk ja viikon. On oikein aurinkoinen pikkuneiti ja hurja meno päällä jo! Kovasti kaikki sanovat ikäistään vanhemman oloiseksi, mä en ite oikeen osaa sanoa ku tää on ainoa vauva mistä on kokemusta. Mut 2-kuisena jo oppi kääntymään selältä mahalleen ja nyt jo sätkyttelee siihen malliin että pikkusen säkällä välillä pääsee jo eteenpäin... Kovasti yrittää sylissä ja sitterissä pyngetä istualleen! Hymyilee kovasti ja naureskeleekin ääneen jos oikein hulvattoman hauskaa on. Ja jutustelee niin, ettei välillä meinaa suunvuoroa saada!

Arki on lähteny rullaamaan hyvin ja oon kyllä paljon enemmän tykänny olla kotosalla ja hoitaa vauvaa, kun mitä olisin kuvitellu. Olin ihan varma et tässä vaiheessa viimeistään oon jo ihan loppu kotona oloon... Mut enpä olekaan! Paljon on kyllä tytön kanssa käyty vaikka missä, kyläilemässä ja tallilla ja joka päivä käydään kuitenkin metsässä lenkillä kantoliinassa yms. Ja onneks on ollu näin ihana ilmatkin edelleen.

Mut kertoilkaahan muutkin mitä teille kuuluu?


VASTAUKSET:


Höpsiäinen - 22.09.2009 - 23:22

Täällä ollaan ! Mein tytteli nyt 4kk. Ja aikas lailla sun teksti voisi olla omaani. Kova "puhumaan" on nykyään tuo neiti. Ihan jatkuva pölpötys ja nyt viimeisimpänä on huomannut, että hänestä lähteekin myös kimeitä ääniä. Kiljahtelee jokeltelun lomassa ja nauraa ääneen kun se on niin kivaa . Eipä siinä oikein osaa itsekään nauramatta olla. Mein neiti on hurrrjan pitkä, ja myös siis jo kooltaan ikäistään vanhemman oloinen. Istuminen on ihan pop, eikä siihen paljon enää punnertamiseen apua tarvi, kun jo nököttää suu messingillä istuallaan. Neuvolaan jo hädissäni kyselin, että mitä teen, kun ei istuttaa saisi ennen 6kk:ta. Täti totesi kuitenkin, että sen verran on pimulla jo halua ja taitoa, että saa antaa myöden. Eteenpäin pitäisi myös päästä, mutta kädet ei vielä oo mukana toiminnassa. Jalat jo hienosti menee pepun alle, mut sit se on semmosta naama maassa "kyntämistä" .

Kääntyilemisen lopetti hyvän alun jälkeen. Kaipa hän jossain vaiheessa taas innostuu kierimäänkin. Yön jäljiltä on ainakin möngertänyt miten sattuu, kun joka aamu jännityksellä kurkkaan pinnikseen, missä pää mahtaa milloinkin olla!

Semmosia tänne.


Putte - 23.09.2009 - 09:58

Täällä ollaan kans. Tytsy tuli just 3kk ja eilen oltiin neuvolassa. Tosi hyvin on täälläkin lähteny rullaamaan ja samoin kuin K, itse oon kans ihan yllättyny kuinka hyvin sitä vauvan kanssa on kotona viihtyny. Toki tuleva töihin paluu ressaa jo ny, mut yritän olla ajattelematta koko asiaa.

Kovasti on täälläkin tytöllä asiaa ja vajaan viikon kans harjoiteltu äänirekisteriä eli kuinka korkeaa ja kovaa sitä voikaan huudella. Vielä ei neiti kääntyile. Hyvin toki päätään kannattelee, mutta jostain syystä ei yhtään viihdy mahallaan. Kova yritys on täälläkin istumaan Missä sitten liikuskellaanki niin ei kyllä tyydy vain olemaan, vaan pitää päästä kattelemaan joka paikkaa. Pää vain pyörii niin, että omia niskoja särkee jo myötätunnosta, kun niin kovin kiire on ihmetellä maailmaa.

Sunnuntaina aloitetaan vauvauinti, jota odotan kyllä innolla. Navetassa lomituksen järjestyminen on ollu aikamoista takkua, mut joinki tässä on pärjätty. Tosin harmittaa, kun ei ihan täysin voi heittäytyä vapaalle, vaan ressaa mieltä sekin asia. Olis vain niiin helppo olla ihan perusduunissa, jonka hyvillä mielin vois antaa sijaisen hoidettavaksi eikä omaa päätänsä tarttisi asialla rasittaa. Mut nämä on näitä ammatinvalintakysymyksiä, joten ei parane valittaa.

jokos on vauvakuumetta muilla ilmassa? ite vähän väliä havahdun ajattelemasta pikkukakkosta, mut kyllä me pidetään ihan reilu tauko tässä kuitenki. en vaan koskaa aikasemmin oo potenu varsinaista vauvakuumetta, mut nyt vasta on tajunnu kuinka ihania nämä pienet onkaa. mut kovasti toivon että meille vielä pikkukakkonen jossain vaiheessa suodaan.

Aurinkoisia syyskelejä vaan kaikille!!


danielle - 23.09.2009 - 13:01

Kyllä mäkin täällä käyn silloin tällöin lueskelemassa, harvoin kommentoin mitään
Ja itse asiassa nytkin on kyllä mentävä vaihtamaan kakkavaippa Pitää yrittää myöhemmin tulla uudelleen..


zen84 - 23.09.2009 - 15:50

Täällä ollaan!
Käyn täällä aina silloin pyörähtämässä ku nurkat on siivottu ja mukulat nukkuu!
Meillä on jo iso poika! Huomenna tulee 3kk täytee ja voin sanoa että elämä kahden lapsen ja miehen kanssa on ihanaa!
Jännitin aluksi et mitenkä pärjään kahden pienen lapsen kanssa, mutta todella hienostihan tämä arki on lähteny rullaamaan! Pikku mies jokeltelee jo kovasti ja masullaankin tykkää olla jo jonkin aikaa. Ei osaa viellä itse kääntyä selältä masulleen, mutta ei se kaukana ole... kovasti pyörii päänympäri selältään ku on! Yrittää kovasti nauraa, mutta ei viellä "osaa"... mutta hauskan kuulosta se kyllä on!!!
Perjantaina vasta neuvola, mutta hyvin on ruoka maittanut ja pituutta tullu!
osittain juodaa korviketta ku rintamaitoa tulee liian vähän...
Yöllä herää vain yhden kerran (koputtaa puuta), joten äitikin saa levätä

Meillä ei vielä vauva kuumetta ole, mutta kova talokuume on tullu!!! Mies ei ole viellä niin innostunut taloprojektista, mutta eiköhän se lämpene sit jossain vaiheessa!


Indy - 26.09.2009 - 12:51

Linjoilla edelleen ollaan Meillä menee tytön kanssa mukavasti, ollaan saatu koti asuttavaan kuntoon.
Lenkit koirien kanssa tuottavat välillä äiteelle tuskaisia hetkiä, kun tyttönen on ruvennut protestoimaan pukemista, mutta onneksi rauhoittuu suht nopeasti vaunuun. Jos näin ei kuitenkaan käy, niin sitten mennään haukkujen kanssa pikkuinen pissityslenkki. Pyritään kuitenkin niin, että ainakin kerran päivässä mennään yksi kunnon kävelylenkki, yleensä aamuisin
Kovasti "juttelee" ja seurailee äidin touhuiluja, viihtyy onneksi itsekseenkin niin saa tehtyä kotosalla
Alussa ajattelin, että kuinka osaan oikein hoitaa tuollaista pikkuista, mutta luonto opettaa Ihanaa seurata miten toinen kokoajan kehittää ja "oppii" jotain uutta. En vaihtaisi mistään hinnasta pois tätä elämää, vaikka monet ovat, että voivoi yksinhuoltajaa :/
Oikein mukavaa syksyä kaikille ex-kesämassuille

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|