Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

kannabis

mia-82 - 22.09.2009 - 14:48

mitä mieltä..
mieheni kärähti juuri kysisestä aineesta.
suututtaa ihan vietävästi, koska meillä on 4,5kk tyttö ja ihmetellytki kun miestä ei tämä perhe-elämä ole pahemmin kiinnostanut pitkiin aikoihin.olen sanonut etten siedä mitään aineiden käyttöä tai lähden, joko ohjaan hänet hoitoon tai jos ei suostu niin lähden


VASTAUKSET:


Keijukainen - 22.09.2009 - 14:55

En hyväksyisi minäkään. En siedä tupakointiakaan, saati huumeita. Kyllä nuo asiat on kokeiltava nuoruudessa, jos siihen on tarvetta... Teillä ilmeisesti ei ole enää kyse kokeilusta?
Pysy tiukkana, tuollainen touhu ei kuulu perhe-elämään!


KUINKA - 22.09.2009 - 14:56

usein käyttää? narahtiko kenelle käytöstä? en suvaitse mitään huumeita, varsinkaan jos taloudessa on vielä pieni lapsi.

kannabiksesta on lyhyt matka muihin huumeisiin. mulla teinivuosien huumesekoilut alkoi pilven 'viattomalla' pössytelyllä, sitten nappailtiin jo lääkkeitä ja viinaa.. sitten essoja... sitten kokaiinia ja LSD:tä. En jäänyt koukkuun enkä ole edes alkoholia viimeiseen 6 vuoteen nauttinut.

Mutta palatakseni sinun mieheesi, tuollaiset jutut on jotenkin suvaittavia jos kyseessä on teini joka tekee kokeiluja, aikuisen miehen ja vielä perheellisen elämään ne eivät kuulu ja PISTE. eivät kuulu millään tasolla.


KUINKA:lle - 22.09.2009 - 15:00

Anteeksi, jos harhaudun nyt aiheesta, mutta mielenkiinnosta kysyisin edelliseltä, että miten on mahdollista, ettet jäänyt huumeisiin koukkuun, jos tosiaan kannabista ja LSD:tä vetelit? Mä olen ainakin käsittänyt, että LSD on sellanen, johon takuulla jää kiinni ja poispääsy on lähes mahdotonta...


ed - 22.09.2009 - 15:01

Siis kokaa tarkoitin, enkä kannabista...


mia-82 - 22.09.2009 - 15:17

löysin aamulla tyhjän säilytysrasian meidän kirjahyllystä.. luultavasti vahingossa unohtanut siihen, missä haisi kyseinen aine ja etsin hänen hukkuneita työAVAIMIAAN NIIN KAMERALAUKUN TASKUSTA LÖYTYIKIN PAKETTI AINETTA. on todela paljon poissa kotoa joten pystyy käyttämään siloi. kaverit ovat käyttäjiä.


eikös - 22.09.2009 - 15:40

kannabis tee ihmisen veltoksi ja välinpitämättömäksi, ainakin jos jatkusvasti käyttää...? En jättäis lasta semmosen hoiviin joka käyttää edes mietoja huumeita!


KUINKA vastaa - 22.09.2009 - 15:46

olin huvikäyttäjä, eli joskus, silloin tällöin, toisinaan, enemmän tai vähemmän kännipäissäni tuli vedettyä. Ehkä joku jää koukkuun, en kai käyttänyt sit tarpeeksi että näin olisi käynyt. Mutta, olen varmaan harvinaisuus!! Tiedän tapauksia joissa kokaiiniin on jäänyt koukkuun kerrasta, ei varmaan tule heti fyysinen riippuvuus mutta henkisen riippuvuuden voi saada jo kerrasta aikaan.

Se jääkö johonkin aineeseen koukkuun riippuu hyvin pitkälti ihmisestä. En usko että mikään aine on absoluuttisesti sellainen että siihen jää välittömästi koukkuun ja eroonpääseminen on mahdotonta. En edes useimmiten pitänyt tunteesta jonka LSD aiheutti.

..AP:lle sanoisin että sinuna laittaisin miehen seinä seinää vasten, eli joko kaverit ja huumehörhöily tai perhe-elämä sinun ja lapsen kanssa. molemmat eivät ole mahdollisia, piste.


et - 22.09.2009 - 17:29

sä sitä miestäs kyllä hoitoon saa jos löysit kannabista joskus sisältäneen rasian. suututan varmasti monia, mutta ihmisestä tuo on kiinni ja pössy on varmasti miedompaa kuin viina.. en pidä pahana. tosin en mieheni antaisi lapsen lähellä ja läsnä ollessa poltella, mutta rillutellessaan.. hhmm, ei haittais! ja mielummin katsoisin pössyissä olevaa miestäni kuin joka ilta tissuttelevaa..

taitaa olla aihe josta ei kannata kysellä täällä, varmasti monia mielipiteitä asiasta ja kohta kaikki sotajalalla


........... - 22.09.2009 - 17:44

Kannabiksen polttelu portti mielenterv. häiriöihin. Mm. psykoosi, skitsofrenia....


Chala - 22.09.2009 - 18:10

Kannabiksen polttelu on portti mielenterveyshäiriöhin jos niihin on muuten alttius. Se ei kylläkään esim skitsofreniaa aiheuta ihmisellä jolla ei siihen ole sukurasitetta ja sitä kautta 'huonoa' geeniperimää.. Kannabispsykoosiin voi joutua, mutta määrät mitkä siihenkin käyttöä vaaditaan ei ole ihan pienet tai sitten pitää olla tooosi heikoilla mielenterveys valmiiksi.

En puolustele, en vaan hyväksy vääristelyä ja turhaa lietsomista myöskään.

Ap: Tosiaan mihinkään hoitoon et varmaan miestäsi ihan noin vaan saa, jo senkin takia että kannabis kuitenkin on suht mieto huume josta harva huvikäyttäjä on oikeasti riippuvainen, siitä vain on tullut samanlainen tapa kuin alkoholinkäytöstä. Monille se tosiaan sopii jopa paremmin kuin viina, mutta paljon käytettynä passivoi tosi pahasti. Enemmän mä olisin huolissani siitä että hänen täytyy tehdä se sinulta salassa, kertoo että hän tietää sun suhtautumisen vaan silti pitää hiippailla selän takana.

Jos mies tosiaan mielummin haluaa mennä poltellen kuin elää perhe-elämää sun ja lapsenne kanssa, sun täytyy tehdä oma päätöksesi asiasta. Mun mielestä mikään päihde ei kuulu perheellisen ihmisen viikottaiseen arkeen vaikka muuten en niin pahasti kannabista tuomitsekaan. Musta vaan niin se kuin alkoholi on sellaisia joiden vaikutukset niin itseen kuin perheeseen pitäisi aikuisen ihmisen pystyä ymmärtämään ja ottamaan vastuu itsestään ja perheestään jos lapsia on tietoisesti kuitenkin hankkinut.

Surullista.. Ei muuta voi sanoa. Toivottavasti mies avaa silmänsä ja haluaa jatkaa teidän kanssanne, jos ei niin voimia sulle todella paljon. Joka tapauksessa hyvä että hän jäi kiinni, asia tulee käsiteltyä eikä salailu voi jatkua ainakaan enää pidempään.


eevis - 22.09.2009 - 20:12

Itsellä kyseinen aine pisti poikki pitkäaikaisen suhteen. Mies ei suostunut lopettaa ja minä lähdin. Ei kyllä ollut lapsia. Mutta siitä meni reilu vuosi ja tapasin nykyisen mieheni, jonka kanssa meillä on nyt pieni poika. Alkuun kyllä tuntui tosi pahalta lähteä, mutta nyt kun mietin niin olen todella tyytyväinen että sain lähdettyä siitä suhteesta. Onni odotti muualla!

Rohkaisen sinua tekemään ehdot että jompi kumpi valittava..siinä näkee mikä on tärkeimmällä sijalla elämässä ja miten paljon se toinen teistä välittää..


Jaana-87 - 22.09.2009 - 20:25

Mun mielipide: jos mun mies käyttäs huumeita niin lähtisin samantien. En voi sietää ihmisiä jotka käyttävät aineita.


kolmannen saanut - 22.09.2009 - 20:44

Surullisia tapauksia seuranneena sanoisin: lähde ennen kuin on liian myöhäistä. Kannabiksen käyttö tarkoittaa liukumista rikollisuuden piiriin. Alussa käyttö voi tuntua viattomalta hupikäytöltä, mutta paitsi että se vaikuttaa melko pysyvästi aivosoluihin (kannabis säilyy aivoissa kolme kuukautta, vaikka sen vaikutus tuntuu vain vähän aikaa), se myös huomaamatta sosiaalistaa sellaiseen elämään, johon kuuluu ihan hyväksyttynä osana rikollisuus, väkivalta ja vastaava.

Olen tavannut muutaman naisen, joka on kamppaillut irti nuoruusvuosien huumeidenkäytöstä, mutta en yhtäkään miestä. En ainuttakaan, ja tunnen ikävä kyllä sukusiteiden vuoksi monta käyttäjää.


todellakin nikittä - 22.09.2009 - 21:17

Hei Ap!

Olen ex-käyttäjän vaimo ja mieheni käytti nuoruudessaan ns "kovia". Olemme olleet yhdessä 3 vuotta ja meillä on 1,2kk ikäinen tytär. Mieheni on vieläkin hoidossa ja elämä meillä on mennyt hyvin. Mies ei ole suhteemme aikana käyttänyt mitään (seulat saan soittaa) ja hän on erittäin hyvä isä lapsellen ja ihana mies minulle. Mies osallistuu perhe-elämään juuri niin kuin kuuluukin, eli valittamista ei ole. Mieheni ei ole missään tekemisissä ns "vanhojen tuttujen" kanssa ja sitä en edes sietäisikään. Mieheni on aikoinaan hakeutunut ihan omasta tahdosta ja halusta hoitoon ja hyvin pärjääkin. Kukaan ei pysty toista pakoittamaan hoitoon ja jos miehelläsi ei ole halua ja tahtoa päästä aineista irti, niin mielestäni sinun pitäisi jo lapsenkin takia jättää se mies.

Eikä sinun tarvitse minnekään kotoasi lähteä, vaan käsket miehesi häipyä.


nimetön - 23.09.2009 - 09:43

Heh no eiköhän ne hoitopaikat oo varattu ihan joillekin muille ku tötsyn polttajille Järki käteen, ei se kannabis oo yhtään sen ihmeempää kun viinakaan..anna miehes nyt joskus ees nauttia!!


joskus käyttäneenä - 23.09.2009 - 12:28

voin sanoa että jätä ukkos jos ei lopeta. Hasis ym tekee ihmisestä velton piittaamattoman paskan. Nuorena poltin ja pyörin porukoissa joissa käytettiin sitä mitä saatiin. Ei mitään järkeä.


................ - 23.09.2009 - 14:25

Todellakin kannabiksen käyttö voi altistaa skitsofrenian puhkeamiselle eikä siihen tarvitse sukurasitetta. Myöskin lyhytaikaisesta käytöstä voi kannabispsykoosi puhjeta.


Mun mielipide - 23.09.2009 - 16:11

Mä oon sitä mieltä, että satunnainen pilvenpoltto ei todellakaan ole yhtä paha kuin esimerkiksi jokaviikonloppunen tissuttelu tai ryyppääminen. itse oon joskus kokeillu, mies on myös kokeillu ja se siitä. ehkä ap:n kannattaa selvittää minkä asteisesta käytöstä on kyse... eri asia jos joka päivä pössyttelee. ja jos vertaa terveysriskejä esim. jatkuvan viinan käytön tai tupakoinnin, ja SATUNNAISEN pivenpolton välillä, niin jokainen osaa päätellä, kumpi on vaarallisempaa.
Eikä todellakaan kannata jättää miestä selvittämättä asiaa kunnolla. ihme skitsoilijoita täällä..


AnnaE - 23.09.2009 - 18:53

Mielestäni kannbiksen ja alkoholin käyttöä ei voi verrata keskenään, sillä kannabis on laitonta ja alkoholi ei. Itse en halua että perheessämme kukaan harjoittaa mitään laittomuuksia tahallaan, joten kannbiksen käyttö kuulluu myös niihin. On aika vaikea opettaa lapselle oikeaa ja väärää, jos kotonakin harjoitetaan laittomuuksia. Alkoholilla on varmasti vähintäänkin yhtä paljon, ellei enemmänkin, suoria ja epäsuoria vaikutuksia ihmisen elimistöön, niin psyykkisellä kuin fyysisellä tasolla, kuin kannabiksella, mutta niin kauan kuin Suomen lainsäädäntö kannabiksen käytön kieltää, niin en minäkään sitä perheessäni hyväksyisi, edes satunnaisesti käytettynä.

Mutta en myöskään ole sitä mieltä että ap:n ainoa vaihtoehto on jättää mies, mies voi myös jättää kannabiksen. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä kodissaan/perheessään oman moraalin vastaista toimintaa, eikä siinä ole mitään hysteeristä...


avatkaa silmänne! - 05.10.2009 - 21:40

ottakaa oikeesti vähän selvää mikä kasvi se on !

ootte niin propagandan uhrei tos koko jutus, pilvenpolttaminen on paljon parempi kuin alkoholin juominen. lukekaa vähän aiheest..

http://emperor.wikidot.com/alkusanat

siin vähän toisenlaist näkökulmaa asiaan...


http://www.alternet.org/media/142815/5_things_the_corporate_media_don%27t_want_you_to_know_about_cannabis

http://www.nowpublic.com/health/new-us-study-affirms-smoked-marijuana-protects-against-cancer

http://www.alternet.org/healthwellness/142271/smoking_marijuana_does_not_cause_lung_cancer/

http://www.redorbit.com/news/health/1742908/marijuana_linked_to_reduced_risk_of_cancers/

http://blog.norml.org/2009/08/18/reuters-pot-kills-cancer-but-dont-even-think-about-using-it/

http://www.philosophypress.co.uk/?p=477

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|