Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Miten puette vauvanne ulos?

Satunnainen - 22.09.2009 - 12:40

Meillä vauvalla on vaunuissa sisävaatteiden päällä kevytvanupuku, myssy ja tumput. Vauva nukkuu makuupussissa vaunuissa.


VASTAUKSET:


Sorsa - 22.09.2009 - 13:00

Just tultiin koiran ja vauvan kanssa ulkoo. Aurinko paisteli välillä pilvien raosta, lämpöä +15c.

Vauvalla pitkähihanen body, sukkikset, äippäpakkauksen tumput ja sukat, myssy ja sit sellanen tuulenpitävä "windstopper" fleecehaalari. Rintarepussa matkusti, joka myöskin vähän lämmittää.
Koiralla turkki ja kaulapanta.

Viime viikolla oli yks vaatekerros enemmän (collegehousut sukkisten päällä ja pitkähihanen paita), mut tuntu olevan vähän turhan paljon.
Hengissä tuo näyttää olevan ja onnellisena tuijottelee lelujaan sitterissä.


Sorsa - 22.09.2009 - 13:03

Nii ja vaunujen kanssa jos ollaan oltu ni melkein toi 2-kerroksinen vaatetus ja ohehko fleecepeitto päälle.
*pohtii pitäiskö se äippäpakkauksen makuupussi vihdoin kaivaa esiin laatikosta...*


Neppari - 22.09.2009 - 13:12

parvekkeella nukkuessa olen laittanut bodyn ja potkuhousujen päälle hupullisen fleece-halaarin ja myssyn ja päälle laittanut vielä peiton ja vaunupeitteen. Keskipäivällä partsille paistaa aurinko, joten on aika lämmintä, illalla onkin jo viileempää... näin Espoossa siis.
Vaikea välillä pukea vauvaa kun lähtee vaunujen kanssa kaupoille... Olen käyttänyt ylimääräistä peitettä, minkä voi sitten helposti ottaa pois sisätiloissa.


Sikka - 22.09.2009 - 13:14

Tyttö 11k leikki pihalla päällysvaatteinaa kuratumput, lenkkarit, pipo, kaulahuivi, kurahaalari (joka siis ei lämmitä mitään, suojaa vaan märältä), ja vuorellinen huppari. alla paksut sukkikset, sukat ja pitkähihainen paksu paita. Sattoi olla jopa hiukan liikaa tytöllä päällä tänään.


Meea - 22.09.2009 - 13:15

Meillä pitkähihanen body ja sen päällä college takki. Jalassa yleensä puolipotkarit ja college housut. Tänää vuorelliset samettihousut. Sukat jaloissa ja käsissä. Ohut myssy päässä. Makuupussissa nukkuu ja vaunujen oma "jalkasuoja" kiinnitetty ja sitten harso suuaukolla.

Me ei olla vielä otettu käyttöön fleecepukua. Paitsi jos mennään ulos siten että vauva ei ole vaunuissa.


hobelix - 22.09.2009 - 13:36

vähän päivästä kiinni, millon paistaa, millon tuulee. tänään oli sukkikset,pody,paksu kollari takki ja housut, pipo,tumput ja paksut sukat. vaunujen makuupussissa nukkui hyvin,joten tuntui olevan sopivasti. vauvatkin kun on niin erilaisia,niin on ollu jokaisen kohdalla mietittävä, mitä tarvii. meillä esikoisella oli aina kylmä ja sille piti pukee paljon päälle. muut on ollu tosi lämminverisiä ja nukkunu huonosti,jos liikaa päällä. ovat vielä isoinaki samanlaisia. yhellä takki päällä,ku muilla t-paita


Sorsa - 22.09.2009 - 14:09

Niin siis toi meiän fleecehaalari on sellanen ohut, mutta tuulenpitävä, vettä ja likaa hylkivä. Ei mikään paksu fleece. Tai emmä tiedä onko se edes fleeceä...ei ainakaan sisältä.. päältä semmonen fleecetyyppinen kuiteski. Niinkun on niitä aikuisten windstopper -takkeja yms.


Keijukainen - 22.09.2009 - 14:22

Meillä univaatteina on pitkähihainen paita+sukkikset ja niiden päällä villahousut ja villatakki. Päässä ohut kypärämyssy ja pipo + hanskat ja villasukat. Nukkuu makuupussissa + jalkapeitto päällä.

Hiekkiksella pitkähihaisten sisävaatteiden päällä remun vk-haalari+lenkkarit, päässä kypärälakki+tuulen pitävä pipo.

Viime viikolla oli jo villapukua vk-haalarin alla, kun oli niin kylmä...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|