Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Kysymys Huhtiksille09!

Mymmeli - 19.09.2009 - 21:18

Moiks.

Luin tuota aiempaa listaa, ja pari teistä antaa jo paljon kiinteitä. Kääks.
Meillä vasta maistellaan eli tyttö syö kasvissosetta vain kerran päivässä ja silloinkin vain puoli purkillista eli ei kovin paljon.
Muuten mennään vielä imetyksellä, öisin herää max yhden kerran.
Tajusin just, että viime aikojen kitinä voikin olla nälkää! Jotenkin olin vaan tuijottanut sitä puolen vuoden paalua, että vasta sitten lisätään kiinteitä kunnolla...

Eli: Kuinka moni teistä antaa jo useamman kerran soseita ja/tai puuroja?


VASTAUKSET:


Henttu - 19.09.2009 - 21:54

meillä syödään puuroa aamulla ja illalla ja päivällä menee yks purkki lihaa/kasviksia ja toinen hedelmää välipalana iltapäivällä..noiden lisänä ja välissä annan pelkkää maitoo et saa sitäkin tarpeeksi.. esim. näin: aamulla n. klo 6 velli/maito sit jatkuu unet klo 9-10 puuro sit jos tulee nälkä maitoo..ip:llä 13-14 purkki kasviksia/lihaa, klo 15-17 hedelmäsose klo 19 iltapuuro ja sen jälkeen vielä maito/velli ja klo 20 nukkumaan..


Myyrä - 19.09.2009 - 22:04

Meillä tyttö syö aamu-ja iltapuuron.Lounaaksi syödään purkki lihasosetta,välipalaksi 1/2 purkkia hedelmää ja päivällinen on 1 purkki hedelmä/kasvissosetta.Lisäksi maitoa välissä.


minttu - 20.09.2009 - 09:24

meillä menee aamupuuro. lounaaksi puoli purkkia lihasosetta ja purkki hedelmäsosetta. päivälliseksi puoli purkkia lihaa ja puoli hedelmää. sit illalla vielä puuro ja nukkumaan mennessä velli.
tyttö on ihan ite vaatinut näin paljon ruokaa
tota lihaa menisi vrmaan kaksikin purkkia
maitoa saa sitten aina välipalaksi ja kerran syö yöllä maitoa.


Hylamansikki - 20.09.2009 - 14:24

ei mitään kiirusta kiinteiden kans. Meillä lääkäri sano että pikkuhiljaa alotella, helpompi opettaa kuin että yhtäkkiä 6kk ikäsenä alottaa, kun jo oikeesti tarvii.
Meillä tissiruokinta pääsääntösesti, yks herätys yöllä. iltapäivällä 3"jääpalaa" perunaporkkanasosetta, yks kukkakaalia. Päivällä tai illalla (riippuen unista) luumua ja jotain herkkua omenapäärynää tai jotain muuta. Banaaniaki kokeiltu.


sini - 20.09.2009 - 15:46

meillä kiinteitä : aamupuuro + lounaalla kasvissose 1 purkki+ päivällisellä 1 hedelmäsose + illalla puuro. lisäksi maidot. lisäsin kiinteitä kun tyttö alkoi vaatiin yöllä maitoa 2h välein. nyt taas alkaa menee siihen, siispä lisätään kiinteitä taas..


emu - 20.09.2009 - 17:00

Viime viikolla aloitettiin aamupuuroilu, mikä tuntuukin maistuvan hyvin, ihan tavallista 4 viljan Nalle-puuroa ja vähän banaania tai marjoja seassa. Sitten päivällä vähän jotain kasvissosetta, pari kertaa on maistellu lihaakin ja illalla ehkä vähän velliä tai hedelmää.
Nyt on yöt alkaneet olla vähän levottomanpia, peitot lentää ja pientä kitinää vähän väliä, kuvittelisin sen johtuvan siitä, että päivällä on niin paljon uutta opittavaa, että pitää sitä kaikkea sitten yölläkin työstää. Mutta aika aurinkoinen tapaus noin eimmäkseen.


sappe - 20.09.2009 - 18:12

Ei meillä syödä ku päivässä yks purkki soseita.. Alussa se puol purkkii, mut nyt menee päivässä se yks purkki(peruna-kukkakaali/maissi + päärynää maisteltu). Suurimmaks osaks imetyksellä mennää. Yöllä se yks herätys tissille.


tweety87 - 20.09.2009 - 19:17

Täällä syödään aamu- ja iltapuuro, 1 kasvissose ja 1 hedelmäsose. Lisäksi juo vielä noin 600-800ml maitoa päivässä.


Mymmeli - 20.09.2009 - 22:35

Kiitti! Luinkin vielä opaskirjasesta, että korvikkeella oleville aloitetaan kiinteät aiemmin ja isommin. Joten relasin ja vedin henkeä. Kun ei tyttö kerran itse vielä isompia määriä vaadi, niin totuttelu ja tisuttelu riittää. Olipa taas muistutus, että täytyy nauttia imetyksen helppoudesta nää muutama viikko. Ja läheisyydestä. Hirmu nopeesti aika on tosiaan mennyt, wauwa valloittaa jo maailmaa....

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|