Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

kaikenkarvaiset "ystävämme"!

Mimmu - 17.09.2009 - 15:58

IHANAA!!!

Lähdimme tytön kanssa kauppaan n.tunti sitten.
Ihana, Rakas koiramme oli sillä välin tehnyt meille ihanan yllätyksen!

Vaipparoskis oli tyhjenetty (ei niin kuin olisin halunnut).
Niille jotka eivät tiedä mitä pampersin vaipat sisältävät...-->
ihanaa geelimäistä sisälmystä, vihreää, keltaista ja väritöntä, tuli vastaan heti eteisessä... eteenpäin käveltyäni löysin samaista kamaa ja vähän isompia vaipanpalasia +pyllypyyhkeitä ja suorastaan sanottuna paskaa, pitkin olohuoneen lattiaa, mattoja, sohvaa, sohvatyynyjä, vilttejä...jatkanko???

Parasta koko yllärissä oli se, että olin hetki ennen lähtöä imuroinut ja pessyt lattiat no eipähän tällä äipällä tekeminen lopu tänään kesken...Tais tuoksua koiran mielestä liian puhtaalta kotona, NO EIPÄ TUOKSU ENÄÄ

Nyt "YSTÄVÄMME" makaa hyvin hiljaa ja katuvaisena sängyssä, korvat luimussa ja häntä koipienvälissä... tais raukka pelästyä kiljahdusta, kun tajusin että se ei olutkaan tsunami.

Sain ikuistettua kameralla tapauksen ja kai sille voi joskus nauraakin, mutta....P**KELE!!!

Parempia ylläreitä muille...VASTAUKSET:


Heidi M - 17.09.2009 - 16:13

Kuulostaa..... "ihanalta"...... Näiden tarinoiden jälkeen aina muistuu mieleen, että miksi meidän karvaiset ystävämme asuvatkaan ulkona..


Lily - 17.09.2009 - 16:47

Voi ei. Kuulostaa "ihanalta" vastaanotolta. Meillä oli aikoinaan koira (poika), jolla oli pakonomainen tarve tyhjentää vessan roskiksesta kaikki terveyssiteet yms. pitkin lattioita, jos ovi oli joskus jäänyt huonosti. Siinä ei paljon naurattanut, kun kotiin tuli ja näki sen sotkun.

Ajattele positiivisesti; koiralla on ainakin ollut kivaa.


jemoo - 17.09.2009 - 17:11

Juu, meillä sama homma ! Ja vihaan sitä geelimöhnää, joka ei lähde sitten millään irti, ei niin mistään !

Tää meiän koira hakee myöskin pyykkikorista likaiset sukat ja alusvaatteet ja riehuu ja heittelee niitä ympäri kämppää. IHANAA.


mimmu - 17.09.2009 - 17:17

mullakin aikas monet alushousut kokenut kovia. Meidän koira ei tyydy heittelemään niitä, se syö haaravälin lähes joka kuukausi saa ostaa uudet, ku vanhoista on enää kuminauha jäljellä=)


sini - 17.09.2009 - 17:46

tuttua...niitä ne himoitsee yli kaiken..
oon jo oppinut vahtimaan et kaikki roskikset ovat kaapeissa ja ovet kiinni etteivät pääse käsiksi.

mä kans menettänyt hermóni sen sata kertaa noiden karvajalkojen tempauksiin...


Arpa - 17.09.2009 - 18:18

Voi kääk! Mä aluksi pelkäsin et koira tyhjentää vaipparoskiksen ja me ollaankin säilytetty sitä siitä syystä parvekkeella.... Siis roskista, ei koiraa

Mulle on tullut tavaksi ihan automaattisesti varmistaa lähtiessä, että esillä ei ole mitään koiria houkuttelevaa. Mutta, mies ei suinkaan omaa tällaista "tutkaa" ja muutaman kerran olen soittanut et mitäköhän tää on syönyt kun koko kämppä on täynnä sellaista-ja-sellaista oksennusta.... Vastaus on yleensä ei mitään, kunnes tulee mieleen et ai niin jotain oli jäänyt esille.... Arghh!

Mutta ilmankaan ei vois olla, joten koirien tekemiset on vaan kestettävä.


Neppari - 17.09.2009 - 18:28

Auts. Kiva ylläri pylläri...
ei tuosta meidän kissasta olekaan niin paljon harmia mitä välillä ajattelen, tänään just sain sitä ajaa vauvan leikkialustalta ja tyhjästä vaunukopasta, mutta sehän on pientä..!
Tuli huono omatunto kun annoin luunapin korville... En vaan halua kissankarvoja ja likaa vauvan tavaroihin, kun kissa kuitenkin käy mm. hiekkalaatikolla ja sen jälkeen tepastelee likakäpälillään kielletyissä paikoissa. Kissa ei saa olla pöydällä, sängyssä eikä sohvalla, vaikka välillä huomaa että yöllä se niitä harrastaa kun ei ole kukaan vahtimassa...


Neppari - 17.09.2009 - 18:32

Niin ja joskus kun on jättänyt vaikka munakaspannun pesemättä hellalle, niin olen huomannut että kisu on käynyt putsaamassa sen.... eli kaikki pitää vaan hoitaa pois ulottuvilta!


sappe - 17.09.2009 - 18:38

♥♥♥ Koirat on ihania Meillä niitä 2 kappaletta ♥ haha.


jemoo - 17.09.2009 - 18:42

mimmu: mulla kyllä toi sama ongelma ja kaikista ärsttävintä on se, että jos mies pesee pyykkiä, niin se oikeesti pesee ne rikkinäiset alusvaatteet ja laittaa kaappiin ja sit onki kiva huomata päällelaittaessa, kun haaraväliä niissä ei olekaan.


annis - 17.09.2009 - 18:43

tämmöset jutut parantaa kummasti koirakuumeen (vaikka koirat ovat useimmiten ihania)


juu - 17.09.2009 - 20:38

Kuoli koirahaaveet täälläkin joksikin aikaa En taidakaan haluta vauvan hoidon lomaan enää koiran sotkujen siivoamista. Tuli mieleen ajat, jolloin meidän koiravanhus oli vielä elossa. Oli aika usein kotiin tullessa matot vuorattu ..askalla toisella oli herkkä masu.


ja - 17.09.2009 - 20:56

meiltä lähtee yks karvakuono heti kun joku älyäisi sen ottaa!!!!!!!!!!!!! Uutta ei tähän taloon tule, ei!


Kukkis - 17.09.2009 - 21:58

Ihana juttu Meillä kävi kerran samoin, silloin ei tosin yhtään hymyilyttänyt. Koirakaksikkomme oli iloisina tutustunut uuden tulokkaan jätöksiin ja erityisesti ne kkkavaipat oli kiinnostavia, koska ne oli huolellisemmin tongittu. Nythän tuo jo naurattaa, mutta silloin otti pattiin. Ja pelkäsin kuollakseni, että mitähän se geelimöhnä tekee koiran ruuansulatukselle. Mutta eipä tullut oireita. Mammalle kyllä siivottavaa senkin edestä


- - 17.09.2009 - 22:10

Noh täytyy muistaa että koiraa voi melkein verrata lapseen, saman olisi voinut tehdä lapsi itse
Jätä vaikka täytetty ja jäädytetty Kongilelu koiralle seuraavaksi niin siinä on joksikin aikaa muuta tekemistä


Hylamansikki - 18.09.2009 - 14:34

jemoo: sun miehellä on huumorintajua

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|