Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Hoitotädin vapaa-aika...

Amelie - 17.09.2009 - 12:37

Mitä saa tehdä?

Pitäisikö näyttää herttaiselta siveydensipulilta myös viikonloppuisin kun töitä ei ole, vai saako heittää vapaalle viikonloppuisin kunhan ymmärtää lopettaa niin että maanantai aamuna on selvinpäin ja mahdollinen krapulakin podettu jo edellisenä päivänä pois.

Tuli vaan tälläinen mieleen tuosta pph-ketjusta ja "Kuinkahan moni pph on kaappijuoppo tai vetää joka viikonloppuna perskännit"-viestistä.

Tuttava piirissäni on niin perhepäivähoitajia kuin lastentarhaopettajiakin ja kyllä vapaalle pitää osata heittäytyä ja lupa onkin heittäytyä, mutta mitä ihmisillä on näiden tätien (niin tai setien) vapaa-illan viettotapoja tuomittemaan.. Ja kyllä veisin lapseni heille hoitoon koska osaavat erottaa työn ja vapaa-ajan.


VASTAUKSET:


Jopu - 17.09.2009 - 12:44

No ite työskentelen päiväkodissa ja kyllä ihan työporukan kanssa aikoinaan vietettiin viikonloppuja yhdessä ja alkoholikin kuului asiaan.Ihan jokainen meistä avasi perjantaina työpäivän jälkeen sen olut/siideri/viinipullon.
Ihmisiähän mekin ollaan!!
Myös työpaikallamme olemme viettäneet PikkuJouluja jne.


kyllä vaan - 17.09.2009 - 13:04

mielestäni jokaiselle kuuluu oikeus rentoutua, vaikkapa sitten vetämällä ne "kunnon kännit", ammattiin katsomatta. nimimerkillä sairaanhoitaja


Raitis äiti - 17.09.2009 - 13:12

Päiväkodissa on töissä monta ihmistä. On korkea kynnys tulla töihin humalassa tai karapulassa. Työkaverit valvovat toisiaan, puuttuvat, jos joku ei ole työkunnossa. Perhepäivähoitaja työskentelee yksin kotona. Jos pph:n alkoholinkäyttö on runsasta, hän voi hotaa lapsia pikku maistissa tai eilen illalla kunnon kännit vetäneenä ja silmät ristissä. Juopottelu ja päihdeongelma voi pysyä pitkäänkin piilossa hoitolasten vanhemmilta ja esimieheltä. Onhan lasten etu, että hoitaja on työkykyinen

Kuuluuko "rentoutumiseen" aina p-seiden veto olalle ja kännääminen? Voiko raitis ihminen rentoutua?


hei - 17.09.2009 - 13:51

vapaa-ajalla voi kukin tehdä mitä tykkää, kunhan töissä sitten ollaan kunnossa! mites sitten lääkärit ja sairaanhoitajat jne. eikö hekään sais vapaalla juoda mitään alkoholia?


** - 17.09.2009 - 13:58

Ja huomatkaa moralisoijat, että jos puolustetaan että alkoholia saa juoda vapaa-aikanaan, ei ole sama asia sen kanssa, että sanottaisiin että sitä pitäisi juoda aina.

Vapaa-ajallaan saa tehdä mitä lystää, oli se sitten pitsin nypläystä tai alkoholin juomista, kunhan työaikana on työkunnossa.


Kaisa_kissa - 17.09.2009 - 15:15

Mä olen kyllä sitä mieltä, että jokaisella on oikeus juoda alkoholia omalla vapaa-ajallaan, jos se ei häiritse työntekoa.
Tietenkin sopii miettiä, tarvitseeko joka viikonloppu känniä stressin poistamiseksi, vai olisiko muitakin keinoja. Mutta periaatteessa eihän oma alkoholin käyttö kuulu kenellekään muulle kuin itselle, JOS se ei häiritse työntekoa tai aiheuta vaaratilanteita.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|