Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

vauvan juhlavaatteet+Helistinnauha???

Meea - 15.09.2009 - 19:06

Missä myydään vauvoille juhlavaatteita???
Ikää lapsella on noin 6viikkoa. Eli tartteis löytää semmossii 60-62 senttisii taikka 64 senttisii. Riippuu vaatteenmallista...

Meillä kahenviikonpäästä ristiäiset ja tummansininen kravaatti jo hommattu. Vielä pitäisi löytää jonkunäkönen valkonen siisti kauluspaita taikka kaulusmallinen body. Sekä tummansiniset juhlahousut.

Mistä voisi ostaa vaunukuomuu semmoi helistinnauhasydeemin? Mikä tulee kuomun toisesta laidasta toisee laitaa. Yleesä siinä vissii on jotain helistin palloja taikka vastaavia.


VASTAUKSET:


... - 15.09.2009 - 19:11

Vauvojen juhlavaatteita myydään lastenvaateliikkeissä ainakin. Mutta ne on hintavia ainakin mun mielestä, jotain 40-60e vähintään esim semmonen body just missä on kauluspaita ja housut + liivi.. Helistinnauhaa oon itekkin etsinyt mutten oo löytäny.


Ap - 15.09.2009 - 20:03

Lähinnä tarkotin että kaipailisin niitten liikkeiden nimiä?????

Cittarit ja prismat on koluttu ja muitaki vaatekauppoja mutta kaikissa vaan jotain ihme vaatteita.

Isommille lapsille kyllä löytyy juhlavaatteita ja varsinkin tytöille, mut poikavauvoille ei meinaa löytyy..

En tiedä tarkoittaako toi "kauluspaita ja housut+ liivi" jotain yhditelmäpukua vai onks noi eriksee puettavissa.
Mitää liiviä en meinaa taho kerta meil on kravaatti.


helpommalla - 15.09.2009 - 20:11

pääsette kun hommaatte vaan sen kastemekon


jesperjuniorissa - 15.09.2009 - 20:12

oli aivan iiihania juhlavaatteita ainakin...


Siis - 15.09.2009 - 20:15

eihän Cittari ja Prisma oo mitään vaatekauppoja vaan ihan ruokayleisrojumarketteja. Mene ihan kunnon lastenvaateliikkeeseen. Missä kaupungissa sijaitset? Tampereella esimerkiksi Koskarin alakerrassa on yksi lastenvaateliike, jonka nimi ei nyt pullahda mieleen, ja sitten Prince & Princess ja Miraakkeli. Myös Stockmannin ja Sokoksen lastenvaateosastoilla on ihan takuulla vauvoillekin juhlavaatteita.


Ilona - 15.09.2009 - 21:23

minä ostin helistinnauhan just ideaparkin oiskohan ollu br lelu...maksoi muistaakseni 10,95...


mikä - 15.09.2009 - 21:25

on helistinnauha?


KaNitaco+bobo - 15.09.2009 - 21:36

Tiedän tunteen kun ei meinaa löytyä. Mä etsin pari vuotta takaperin meidän alle 3kk vanhalle pojalle juhlatamineita häihin. Mulle ainakin sanoivat tuolla Nicki&Nelli-lastenvaateliikkees et niin pienille ei taideta edes tehdä juhlavaatteita. Tai ainakaan pojille. Tosin mä etin juurikin liiviä, mirriä, valkosta kauluspaitaa ja housuja.

Sit mä marssinkin viereiseen kangasliikkeeseen ja tein ite. Valkosen kauluspaita bodyn taisin itseasiassa löytyy sattumalta sitten prismasta. Että kyllä niistäkin joskus löytöjä tekee. Mut onnea metsästykseen. Toivottavasti löydät etsimäsi.


Ap - 15.09.2009 - 22:47

Meillä on kastemekko ja se on kirkossa päällä. VAnhemmillani on sitten kahvitilaisuus ja siellä ei sitten enää pidetä kastemekkoa enkä kyllä uskalla pitääkkään koska se on yli 50 vuotta vanha kastemekko. En luota täysin vieraisiin enkä itteeni etten menis sitä sotkemaan.

Tiedän että cittari ja prisma ei oo vaatekauppoja mutta oon käyny myös joissakin lastenvaateliikkeessä mut tosi harvassa on juhlavaatteita ja saatikka näin pienille. Toiseksee suurin osa juhlavammista vaatteista mitä kaupasta löytyy on tytöille taikka isommille pojille.
Kaikki kaupat myy vaa talvihaalareita ja talvivarustuksia.
Lastenvaateliikkeet ym vissii luulee että lapset ei käy missää juhlissa ollenkaa talvisin ku ei oo mitää järkeviä siistejä vaatteita...

Toi stokka ja sokos täytyyki käydä tsekkaamassa ne onki päässy jotenki unohtumaan...
Nii ja Espoossa asustetaan, unohtu viimeks kertoo. Lahtee ollaa myös menossa viikonloppuna et jos sieltäki osaatte jotain tiettyjä liikkeitä kertoo..trioo, sokoksee ja sykkeesee ainaki meen käväsee..mut jos triosta tiedätte jonkuu hyvän liikkeen ni nimeä tänne kiitos...en oo siel oikeestaa kauheesti meinaa shoppaillu remontin jälkee...vähän kaupat hukassa.

Mä en tiedä mikä sen helistinnauhan virallinen nimi on mutta siis mä kuvailisin sitä sillee että on pyöree kuminauha mikä menee esim kolmen helistinpallon läpi. Sitten sidot jossei siin oo mitää kiinnitystä ni ne kuminauhan päät kuomun reunoihin (suuaukonreunat). Meillä ainaki kuomun reunassa on pienet kuminauhat ommeltu molemmille puolille joihin uskon että semmoi helistinnauha olis tarkotus kiinnittää.
Ken tietää mikä ton virallinen nimi on ni saa kertoa?!?!


hhh - 15.09.2009 - 22:58

nikky ja nelly:ssä ainakin myynnissä puku, jossa "kauluspaita,liivi ja tummat housut" yhdistettynä, olisko ollut 35€. mä ostin saman puvun kirpparilta 3€ ja oli kuin uusi!


hhh - 15.09.2009 - 23:01

tuommone liike
http://www.nickyjanelly.fi/etusivu/vauvat.php


minusta - 16.09.2009 - 10:03

lastentarvikeliikkeessä oli juurikin noita helistin nauhoja ja olin näkevinäni myös ihan lelukaupoissa vauva puolella.


Piki78 - 16.09.2009 - 12:16

Omenassa on kiva lastenvaateliike, joskin kallis, mutten muista nyt nimeä. Se on H&M:n vieressä. Oliskohan ollut joku pikkukippari tms.??? Jos budjetti on tiukka, kannattaa tsuumata myös HM:n tarjonta. Sielläkin saattaa olla juhlavaatteita


ap - 16.09.2009 - 12:30

hyvä piki..oonki omppuu just huomen menossa...täytyy tutkailla...

Täytyy metsästää...toivotaa et jotain löytyis...täytyy käydä kysyy sitä helistin nauhaaki...

kiitos kaikille...


Piki78 - 16.09.2009 - 12:36

Tsemppiä juhlatamineiden metsästykseen! Toivotaan, et löytyy


jaana85 - 16.09.2009 - 17:45

Jos haluat nostalgisia muistoja niin meillä ainakin on sellainen aarikan vanha vaunujen helistinnauha...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|