Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Ensiaskelkengät

Lily - 15.09.2009 - 12:33

Minkä merkkisiä ensiaskelkenkiä olette ostaneet ja mihin hintaan? Meillä alkaisi olla tämä hankita edessä ja kunhan tässä kartoitan tarjontaa.


VASTAUKSET:


Mettiäinen - 15.09.2009 - 13:38

Me ostettiim Eccon sandaalit. Oli K-kengässä alella 39,90 (normi n 55 e). Ne on aivan ihanat ja kevyet. Koko on meillä 20.


Mettiäinen - 15.09.2009 - 13:42

Ai niin ja meillä niissä on tarrat, kun tarrat on mun mielestä nauhoja kätsymmät noilla pikkuisilla. Yhdet nauhakengätkin meillä on, ja ne on ostettu kirpparilta ja niitä pidetään kylmemmillä ilmoilla ulkona pikkuisten jalkojen suojana.


Jaana-87 - 15.09.2009 - 14:22

Anteeksi tyhmä kysymys tähän väliin, mutta missä vaiheessa ne kannattaa ostaa? kun oppinut jo kävelemään?


papu - 15.09.2009 - 15:08

meillä eccot ja kavat-merkkiset. Eccot on kalliit, mutta vaikuttaa tosi hyviltä. Ja me ostettiin sillon kun seiso tukea vasten koska ulkonakin nousi seisoon eikä se kovin kiva ois ollut sukkasillaan seisoskella sepelillä..


jaana85 - 15.09.2009 - 16:10

Me ostettiin eilen superfit merkkiset. Oli K-kengässä jotkin lasten ale päivät ja sai vielä -15%, olisikohan hinnaksi sitten jäänyt n.45 €. Sopi tosi hyvin meidän tytölle ja on kevyet ja helpot laittaa jalkaan. Meille eilen myyjä suositteli juuri nauhakenkiä ensimmäisiksi kengiksi, koska ne saa kiristettyä juuri oikean kokoisiksi pieniin jalkoihin. Eccojakin mietittiin, mutta nuo sopivat paremmin meidän tytön jalkaan. Mulle neuvolantäti sanoi, että siinä vaiheessa kannattaa ostaa kengät, kun lapsi nousee seisoskelemaan ja alkaa ottaa ensimmäisiä askeleita. Toisaalta sanotaanhan niinkin, että jaloille on parasta, kun kävellään mahdollisimman kauan ilman kenkiä... Tiedä näistä sitten.


jupa - 15.09.2009 - 20:13

käytää omaa järkeä milloin haluaa alkaa kenkiä pitää. meillä ne jo pihaleikeissä kun konttaili muttei osannut seisoa.
pionit meillä tällähetkellä


tyy - 15.09.2009 - 21:00Itse kävin isommalle katsomassa kenkiä urheiluliikkeestä.

Huomasin siellä ihania nike ja adidas tossuja pienille.

Nyt meillä pioni, superfit käytössä. ( jesper junior: pari alessa n 28e)

Sen olen huomannut, että esim. cittarissa ym. talouskaupoissa merkittömät ( ei testattu niin hyvin) maksaa n saman kuin alella kunnon lasten kengät. Vähittäistavarakaupan omat merkit saattavat maksaa alella 22 e (ale 3e) ja lasten liikkeestä pionit tai superfitit ym. n 30e (ale 40%).

Kengän pohjan tulee olla taitettavissa, jota se ei ole esim anttilan omassa merkissä. Näin minulle opetettu.


meillä - 15.09.2009 - 22:11

meillä on toistaseks ollut mm. Eccot, richterit, tepsut (nämä niitä parempina pidettyjä merkejä), ovh noin 60, alesta löytynert 40-25 euroa.
Meillä on ollut myös cittarin naperoa ja prisman ciraf-sandaalit, alesta noin kympillä. Kaikkiin olen ollut tyytyväinen, mutta kyllä laatu erottuu mm kengän kestävyydessä ja kulumisessa. Niitä halpiksia on sitten tarjolla myös todella tönkköjä, ett kannattaa pyöritellä ja väännellä...
Juhla- ja lopulta kesäkenkänä robeetz trezit. Ne on sen amerikkalaissuosituksen mukaiset pehmeällä ja joustavalla pohjalla. Ihan sikahintaset,mutta suloiset.

Kengän pohjan pitää taipua päkiän kohdalta ja kengän pitää olla sopivan kokoinen, ei liian pieni eikä liian iso. Suomalainen suositus sanoo, että pitää tukea nilkkaa ja uusin tutkimus että ei pidä olla liian tukeva.... Mä ratkaisin käyttämällä molemman tyyppisiä vuorotellen. Ite oon suosinut aitoa nahkaa keinomatskujen sijaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|