Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

G: Kävelytuolista...

Galluttelija - 15.09.2009 - 10:14

Minkä ikäiselle olette hommanneet, jos teiltä kyseinen kapistus löytyy? Onko lapsenne viihtynyt siinä ja osannut liikkua sen kanssa?
Onko vain edessä kääntyvät pyörät, vai kaikki 4/8 kääntyviä pyöriä?
Me ostimme pojan ollessa 6kk 3 viikkoa, tykkää mennä vauhdilla eri huoneisiin ja viihtyy hyvin, otan välillä sen lelujutun irti, jolloin siinä on pieni pöytä ja laitan muita leluja jyrsittäväksi.(Sitä musiikkia ei jaksa joka päivä kuunnella )
Meillä on vain edessä kääntyvät pyörät ja hienosti poika osaa kääntyä oviaukoista ym.


VASTAUKSET:


Joyeux - 15.09.2009 - 11:02

Ei koskaan hankittu ja hyvin on pärjätty ilman


KaNitaco+bobo - 15.09.2009 - 11:35

Meillä on, se on sellanen "koiramalli", eli siinä on koiran naama tarjottimen tilalla. Luusta pyörii silmät, tosin se luu män poikki. sit siinä on ne musiikki napit ja koiranhaukunta äänet.

Esikoinen(nyt 4v) sai joululahjaksi ja oli tuolloin seitsemisen kuukautta. Ja heti koottiin ja viihty mielettömän hyvin. Toinen lapsi(nyt 2v) peri sen sillon siskolta ja tykkäsi myöskin. Ja nyt sen perii sitten tämä kolmas, mutta siihen on vielä aikaa.

Meillä oli sillon myös lainassa molemmille lapsille hyppykiikku, mutta siinä eivät viihtyneet ollenkaan niin hyvin kun kävelytuolissa. Eli onneksi ei tullu ostettua ite hyppykiikkua nurkkiin. Tuolissa on kaikki pyörät pyöriviä, eli joka suuntaan pääsee sinkoileen. Istuin"pussi"kangas on helposti irrotettavissa, joten se on myös helppo pestä.


meillä - 15.09.2009 - 11:56

käytössä taaperokärry,jonka koen ite kyllä paljon paremmaksi vaihtoehdoksi kuin tuo kävelytuoli. liian aikaisin ,eli jos lapsi ei itse ole valmis tai näytä kiinnostusta kävelyyn niin ei saisi tuollaseen tuoliin edes laittaa..voi vain haitata kehitystä!tuo taaperokärry on siitä hyvä,että sillä oikeasti lapsi itse kävelee lähes tuetta ja kävelyn oppiminen on paljon helpompaa siitä sitten..tässä minun kokemukset ja ajatukset!


Ei - 15.09.2009 - 13:06

ole kävelytuolista mitään haitta kehitykselle! Jollei lapsi siinä 12h/päivä kökötä! Ihan on lastenlääkärin mielipide.


Satu - 15.09.2009 - 14:01

Meillä oli esikoisella kävelytuoli&tykkäsi kovin&itelläkin oli vähemmin vahdittavaa kun poika siinä istu&meni.. Tyttö nyt 8kk&olen miettinyt ostamista, mutta luulen että jää kuitenkin ostamatta..


KaNitaco+bobo - 15.09.2009 - 17:07

Niin tuosta kävelytuolista sen verran, että siinä, kuten hyppykiikussakin on tärkeää laittaa lapsi niin alas että koko jalkapohja on lattiassa kiinni. Näin ei tule sitä varvistamis meininkiä, mistä on haittaa lapselle. Ja se on myös ikävä korjata lapselta, kun akillesjänne on kiristinyt varvistusasentoon, niin sitten se sen venyttely takasin normiin asentoon.

Ja meillä muksut on lähteny varhain liikkeelle muutenkin. Ja kävelytuolissa pääsivät välillä istumaan ja sitten oman meininkin mukaan kävelivät. Mut ei meilläkään siinä tunti tolkulla oltu. Lähinnä sillon kun muksu halusi mennä siihen itse, eli konttas sen lua ja kiipes vasten. Siinäkin opettelivat monasti kävelemään tuen kanssa, kun työnsivät tuolia.


m - 15.09.2009 - 20:30

meillä otettiin kävelytuoli n.6kk iässä käyttöön ja päivittäin oli käytössä, kun poika tykkäs tosi paljon.
n.8kk. iässä vaihdettiin taaperokärryyn ja 9kk. iässä lähti itse kävelemään.


kuutamo - 15.09.2009 - 22:32

me hankittiin kirppikseltä tuo koiramallinen, poika oli sillon 9kk... hyvin on mennyt, heti oivalsi sen tarkoituksen... nyt ei olla käytetty toviin, poika opettelee nyt tukia pitkin kävelyä... nyt on poju 11kk.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|