Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

1-vee nukkuminen

Piitu - 15.09.2009 - 09:26

Meillä on yöt yhtä hulirumbaa. Poika nukkuu sinne neljään saakka pääsääntöisesti hyvin, jolloin alkaa itkuttaminen ja kituuttaminen. Viime yönäkin rauhoittui kyllä itsekseen suurimmaksi osaksi, oli hiljaa (yritti nukkua) n. 20-30sek, ja jatkoi taas mesoamista. Puolitoista tuntia jaksoin käydä tyynnyttelemässä ja kuunnella, kunnes otin viereen tiukkaan kainalo-otteeseen ja siihen sitten jätkä sammui. Itku alkoi taas puoli seiskan aikaan, tosin nukahti pian. Lähde siinä sitten reippaana työmaalle seitsemältä, huoh...

Millaista teillä muilla on tämän ikäisten kanssa? Tätä itkuttamista on nyt jatkunut jo toista kuukautta. Päivisin poika on reipas ja hyväntuulinen, syö hyvin, tissitellään vielä iltaisin ja aamuisin. Miten ihmeessä päästään paremmille unille, alkaa olla mammalla jo burn out likellä...


VASTAUKSET:


Äiti myös - 15.09.2009 - 09:52

Tuolla alempana on muutama ketju aiheeseen liittyen! Käy tutustumassa!


Peikkis - 15.09.2009 - 09:55

Meillä ollut ain 8 kk asti tosi, tosi rauhallinen tyttö nukkumaan, mutta nyt viimeiset kaksi kuukautta kanssa aika lailla herkkä unissaan. Heräilee noin 4-5 kertaa yössä ja viimeistään klo 6 viereen nukkumaan Kaikki lohduttavat, että on ohimenevää ja pitäisi jo pian rauhoittua. Sitä siis odotellessa!


MM - 15.09.2009 - 10:00

Voiskohan hampaat vaivata? Ootko kokeillu antaa särkylääkettä?


Odelia - 15.09.2009 - 10:34

Meillä on ihan samanlaista. Tosin jo aiemmin yöllä. Nyt on taasen siirtynyt puoli kahteen. Viime yönäkin pitkään rauhoittelin, mutta ei. Sitten, kun otin syliin ja lähdin kantamaan meidän makkariin, niin nukahti melkein syliin. Yleensä kyllä siis vasta kainalossa. Arkisin en kyllä jaksa valvoa öisin, koska päivisin olen töissä. Ja toinen meistä nousee viideltä ja lähtee aiemmin töihin, että ei tule älyttömän pitkiä hoitopäiviä.

Mutta musta ei siis taida olla apua.. Itse uskon ja toivon, että helpottaa ajan kanssa. Tsemppiä!


Sonja - 15.09.2009 - 11:33

Meillä myös poika heräilee yöllä. Rauhottuu vasta maitopulloon. Nyt viikonloppuna oiskin unikoulu edessä. Oon nyt yli vuoden valvonut ja tämä äiti tahtoo jo nukkua Jospa tuo tassuttelu rauhottas yöt.


Maarit - 15.09.2009 - 14:10

Meillä tyttö on nyt 1v2kk ja aina ollut huono nukkuja. Yöstä riippuen hän herää itkemään tai lähtee vaeltelemaan 2-10 kertaa yössä. Meidän kaikki neljä lasta olleet huonoja nukkujia ensimmäiset 1,5-2 vuotta, joten tämä ei ole uutta. Kokemuksesta voin sanoa, ettei se jatku ikuisesti Tsemppiä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|