Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Mikä nyt on?

Jaana-87 - 15.09.2009 - 08:30

voi luoja että tätä mammaa väsyttää nyt. Poika siis jo kauan aikaa söi vain kaksi kertaa yössä, hyvällä tuurilla vain kerran, 6kk kun tuli täyteen, ovat yöt olleet ikäviä, poika heräilee vähän väliä ja tyyntyy/nukahtaa vasta kun saa 20ml velliä. Noh nyt on muutama yö menty sit viel huonompaan suuntaan. Viime yökin herättiin 23:30-01 välillä 5 kertaa ja sen jälkeen 30min välein. Kolmelta luovutin ja otin pojan kainaloon sohvalle nukkumaan. Mikä pojalla on? Mitä voin tehdä että saisin itsekin nukuttua useita tunteja enemmän?
Kiitos jo etukäteen.


VASTAUKSET:


vierailija - 15.09.2009 - 09:02

Ettei siellä vaan tehdä hampaita, se pistää monesti vähän valvottamaan.


ap - 15.09.2009 - 09:04

tuota mieltä ne olivat tuolla äitiparkinkin puolella, ja olisi aivan mahtavaa jos tämä olisi se syy


Maalisäiti09 - 15.09.2009 - 09:04

Ensinnäkin jaksamisia sinne hulinaöihin!

Oletteko selvittäneet tai pohtineet, mistä yöhulinat saattavat johtua?

Onko opittu uusia taitoja?

Onko tulossa hampaita?

Eihän vaan ole korvat, jotka vaivaa?

Pystyykö teillä mies valvomaan yöllä? Voisitteko valvoa vuorotellen, että toinen nukkuu esim. korvatulpat korvissa ja sitten vaihdatte "vahtivuoroa"?

Ja nuku päivällä silloin kun poikakin nukkuu. Meillä poika kohta 6kk ja vielä yöt menee hyvin. Ja enää ei syö yöllä kuin harvakseltaan, mutta aamupuolella vasta. Menee kyllä myös aikaisin nukkumaan, joten joskus menen itekin sitten melkein heti pojan nukahdettua sänkyyn.

Tänään heräs poika kylläkin jo 5.15 ja hetken sai touhuta omassa sängyssä kunnes otettiin meidän viereen sänkyyn. Mies kultaisena nousi pojan kanssa sitten ja mä sain vielä vähän aikaa pötkötellä.

Meillä oli tuossa jokunen aika sitä, että saattoi herätä joskus yhden aikaan yöllä ja annettiin sitten maitoa tietysti. No saattoi syödä just tuon 20ml tai 50ml, joten todettiin, ettei ole nälkä herätyksen syy. Muutama yö tutiteltiin ja siihen loppui yöheräilyt ja -syönnit. Rauhoittuuko teillä tutilla, ettei laita valoja päälle ja on ihan vaan hiljaa. Meillä poika saattoi ähistä siellä sängyssä sellaset 20minuuttiakin ja sitten yhtäkkiä nukahti itsekseen.


Jaana-87 - 15.09.2009 - 09:07

Mies käy töissä ja herää jo ennen kuutta yleensä joten häntä en pakota heräämään arkisin kun hoittaa yösyötöt ja aamuheräämiset viikonloppusin jolloin minä saan nukkua.
Hampaat on tehnyt tulojaan jo pidemmän aikaa joten voi olla että niistä johtuu, toivottavasti tulisivat jo pian läpi


Maalisäiti09 - 15.09.2009 - 09:08

Ja tosiaan noista hampaista; minäkin vähän odottelen niitä, kun poika välillä todella äkäinen ja kuolaa sekä puree kylmäleluja kuin viimeistä päivää Saas nähdä, ekat hampaat taitaa kestää.

Voimia sinne!


Eevis - 15.09.2009 - 09:09

Moikka! Meillä kans alkoi sama juttu 6kk iässä Mutta se meni kyllä sit nopsaan ohikin paitsi että nyt on valvottu nuhan takia vielä toinen viikko. Nyt se ohi ja viime yö meni jo suht hyvin. Saattaa olla vaan joku kausi, ei välttämättä sen kummempaa. Meillä lähdettiin ryömimään niin voi olla että sekin vaikutti tai se että oltiin reissussa melkein viikko. Palautuminen siitä tuntuu joskus vaikuttavan.

Oon kans aikas väsyny ollu, mutta nyt alkaa helpottaa Toivottavasti sielläkin helpottaa! Tsemppiä!

Neuvolatäti sanoi mulle että pitäisi lisätä vielä yksi lämmin ateria mielellään iltaan, joten ei pitäisi nälkä ainakaan olla. En tiedä miten teillä kiinteitä syödään, mutta meillä yritetään nyt sillä.

t.maalisäiti myös


ap - 15.09.2009 - 09:23

no onhan meitä maalisäitejä vielä täällä pörräämässä maalismasuissa olin mutta poika tulikin sit jo helmikuun puolella. Kiinteitä syödään, niin lihaa kun hedelmiäkin/marjojakin, mutta musta tuntuu että vaikka poika syö purkin sosetta tai puuroa niin on nälkä aikasemmin kun se että se söis velliä.

Ja tosiaan, toissapäivänä opittiin ryömimään tai liikkumaan sammakkoasennossa onkos tyo nyt sit ryömimistä, ennemmin ehkä ryömimisen ja konttaamisen väliaste. Ensin nousee suorille käsille ja laittaa jalat sillee hassusti allensa ja siitä nytkyttää itteensä eteenpäin ja heittäytyy sit mahalleen lattialle.


Satu - 15.09.2009 - 09:33

Meillä tyttö tänään 8kk&yöllä herää 5-8 kertaa.. Hampaita ei vielä ole yhtään, mutta nyt luulen että tulossa&sen takia uni tosi katkonaista..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|