Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

--

-- - 14.09.2009 - 10:02

Internetissä pätee aivan samat säännöt kuin "oikeassa elämässä." kunnianloukkaus ja toiseksi ihmiseksi tekeytyminen(identiteetin varastaminen) on yhtä tuomittavaa. nimimerkin takana on aina joku ihminen ja ip-osoite voidaan jäljittää.


VASTAUKSET:


t - 14.09.2009 - 11:03

Spämmäys ja floodaus on netiketin vastaista, joten voisitko viimein lopettaa sen? Ja nimimerkki ei ole identiteetti.


-- - 14.09.2009 - 12:13

MITÄ TARKOTTAA SPÄMMÄYS JA FLOODAUS?
NIMIMERKKI EI OLE IDENTITEETTI MUTTA IHISELLÄ ON IDENTITEETTI JA HÄN ON SEN TAKANA. OTAPPA ASIOISTA SELVÄÄ


t - 14.09.2009 - 14:11

Jos et tiedä, niin mitäpä jos ottaisit itse asioista selvää. Olen hyvin perillä tuosta lainsäädännöstä, toisin kuin sinä. Tällaisella palstalla nimimerkille kettuilu ei todellakaan ole rangaistava teko.


Millä - 14.09.2009 - 17:58

perusteella täällä ei päde samat säännöt kuin muilla blogeilla? Ai koska ei ole rekisteröityjä nimimerkkejä tai julkisia ihmisiä? Kunnianloukkaus koskee jokaista ihmistä, ja jos esim jotain nimimerkkiä jatkuvasti mollataan ja on syytä epäillä teosta samaa ihmistä/muutamaa samaa ihmistä, voi tämän haukutun nimimerkin omistaja tehdä siitä ilmoituksen ja ip osoitteet voidaan tutkia jossa selviää kyllä kuka on viestit kirjoittanut, vaikka olisi välillä nimellä heh ja välillä kuule ja välillä hahhh jne, ip osoite on silti yks ja sama. Mahdatko tietääkkään itse... Mutta se on sit eriasia että kuka tällaisella palstalla semmosta ilmotusta tekee, kun kuitenkin haukkujia voi myös olla just niin monta kun on nimimerkkejäkin, eikä ole aina varmuutta onko joku mollaus tarkotettu yleisesti vai vaan jollekkin yhdelle ja tietylle. Eikä tällanen asia kuitenkaan mikään maailman tärkeimpien joukossa oleva ole, mutta nettikiusauskin on kiusausta... Ja nykypäivänä paljon kohuttu aihe.


hih entäs - 14.09.2009 - 18:19

jos kirjoitetaan koululta tai kirjastosta.. tai perheessä on useampi lapsi ja aikuinen.. millä sen todistaa kuka sen on kirjoittanut? ja joo, uhkailu tappamisella tai esim. jatkuva huorittelu, menee läpi kunnianloukkauksesta, mutta ei mielipiteen ilmaisu.. "mua vituttaa sun päteminen" ei ole kunnian loukkaus.. ei vaikka miten sitä lausetta kääntelisin.


lopeta - 14.09.2009 - 20:12

jo mansikka. sä olet kyllä melkoisen ärsyttävä tapaus. ja säälittävä.


t - 14.09.2009 - 20:49

Ensinnäkin, jotta jonkun kunniaa voisi loukata, ihmisten tulisi tietää hänen henkilöllisyytensä. Vapaalla keskustelupalstalla nimimerkki on anonyymi, eikä anonyymin kunniaa voi lain mukaan loukata. Tässä on muutamilla ehkä käynyt pieni väärinymmärrys. Keskustelupalstalla voi nimimerkin tai minkä tahansa hih:in tai Heh:in takaa loukata jonkun kunniaa, jos kohteen henkilöllisyys käy ilmi. Mutta minä en pelkkänä t:nä voi mennä nostamaan syytettä, vaikka "t:n" kunniaa täällä loukattaisiinkin. Tai voisin yrittää, mutta syyttäjä nauraisi minut pihalle.


-- - 15.09.2009 - 08:15

olen kyllä ottanut tästä asiasta selvä "t".


siitä - 15.09.2009 - 09:01

vaan voitte ottaa selvää.. sekin on asia erikseen, et jos täällä nyt jonkun kunniaaloukataan, niin kuinkahan nopeesti sä saat asiat oikeuteen asti? voisin piruuttas haastaa vaik mut? SÄ OLET TYHMÄ!!

jään odottelemaan!

rakkain terveisin: siitä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|