Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

mansikka, tai joku muu tietävä

tantta - 13.09.2009 - 13:42

Nielurisojeni (?) väliin tulee väh. kerran kahdessa päivässä kellertäviä pieniä möykkyjä, jotka saavat suuhun pahan maun. Joskus niitä on aiemminkin tullu mutta hyvin hyvin harvoin. Nyt lapsen syntymän jälkeen olen saanut lähes päivittäin niitä poistaa. Mistä nämä johtuvat ja miten saan vältettyä niitä?


VASTAUKSET:


NO - 13.09.2009 - 14:07

Kysyppä lääkäriltä äläkä netin kesk.palstalta!


Tepsukka - 13.09.2009 - 14:24

Sul vaan sattuu olemaan samanlaiset, ylimääräistä keräävät nielurisat ku minullakin. Ovat siis bakteerin ja safkan yhteistyötä.
Ärsyttäväähän tuo on mutta helpottaa kun kurlailee vähän useammin. Joskus olen corsodyliäkin ostanut tuohon vaivaan.Mulla ainakin hengitys silloin haisee kun noita on.
Meille kaiketi markkinoidaan tota sb12 apteekki tuotetta vai mikähän se nyt oli nimeltään...

NO voi miettiä onko sallittua keskustella tällä palstalla muustakin kuin vauvoista.Joku rikos kaiketi.... Mitäs sillä on sulle väliä kunhan vaan juttu luistaa.


tirri - 13.09.2009 - 14:32

NO, lääkäriltä ainakin minä olen tottunut kysymään vasta oikeasti haittaavasta asiasta mihin tarvitaan hoitoa eikä neuvoa. Tottakai ap saa ensin kysyä keskustelupalstalta asiasta koska tämä ei minusta todellakaan ole lääkäri asiaa. Tuskin siitä sinulle on haittaa. Ei ehkä tämä puoli minustakaan ole ihan oikea mutta saa täälläkin kysyä.

Muutenkin tällä puolella on ihmeen pienistä hermostuvia ihmisiä.


kohtalotoveri - 13.09.2009 - 15:49

Samanlaisia löytyy minultakin, lääkäri kutsui "propuiksi" Mulla on ollut niitä ihan pikkulikasta lähtien ja aina olen itse niitä poistanut pumpulipuikon avulla, ällöähän se vähän on. Uskon kuitenkin, että sillä tavalla olen onnellisessa asemassa, että nielu puhdistaa itse itseään ja näin olen välttynyt esim. angiinalta lähes kokonaan. Eipä taida olla ainakaan vaarallisia!


ap - 13.09.2009 - 19:18

Kiitoksia NO, soitteletko itse lääkärille joka pienimmistäkin asioista? Mahdat olla valittava persoona.
Pumpulipuikolla minäkin niitä poistelen. Haittaaviahan ne eivät siinä mielessä ole, että ellen kerkeä itse niitä poistelemaan niin parissa päivässä ne nousevat itse pois. Minullakaan ei ole angiina koko elämässäni vielä ollut.


vierailija - 13.09.2009 - 21:08

Minulta poistettiin nielurisat juurikin tuon ongelman ja tulehdusten takia. Patologin lausunnon mukaan olivat onteloiset ja märkäiset muistaakseni. Iso ja kipeä leikkaus näin aikuisiällä, mutta helpotti elämää todella. Jouduin ennen öisinkin hengittämään suun kautta.


nimetön vielä - 14.09.2009 - 09:10

vastauksia tulikin jo ihan hyvin eli proppuja ovat. mullakin kerääntyy niitä nielurisoihin. lapsena sairastin angiinoita mutta enm tarpeeksi monta jotta olisin päässyt leikkuakseen. nyt niissä siten on arpikudosta joka kerää paskaa en lähtis itse leikkaukseen koska aikuisiällä siitä paranee hitaasti. niitä voi painella sormella tms. luulenpa että niitä tulee lapsen synty,män jälkeen tämän takia enemmän: kun lapsi syö yöllä, saatat itsekkin napostella jotain eli syöt enemmän kuin normaalisti. yöllä ei ehkä tule pestyä hampaita ja purskuteltua siten vedellä ja ruoka jää neilurisoihin ja se muodostaa bakteerimassaa. suuvedellä kurlaus voi auttaa

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|