Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Onko kellään kokemusta

tripp trapp - 12.09.2009 - 20:04

tuolista?
Kehut? Haukut?


VASTAUKSET:


Möhkis - 12.09.2009 - 20:12

Ei kaadu sitten millään (tai ei ainakaan meillä ole edes heilunut kertaakaan reilun vuoden aikana). Hyvä kun saa säädettyä just sopivalle korkeudelle, mutta ikävä pestä ja uutena törkeän kallis.


Piki78 - 12.09.2009 - 20:13

Työni puolesta olen testannut ja erittäin hankala tuoli! Pienen hankala kiivetä itse ja pulleampi on juuttua kiinni. Jotenkin ei toiminut ollenkaan En voi suositella mitenkäänpäin. Ja lisäksi vielä törkeän hintainen.


Eemeli - 12.09.2009 - 20:15

Meillä on, tykkään tosi paljon. Mun mielestä se jalkataso on ihan ehdottoman tärkee olla syöttötuolissa. Vauva saa siinä paljon paremman istuma-asennon kun sellasessa tuolissa, missä jalat roikkuu vapaana. Ja kun tota voi säätää isommaksikin, niin lapsi ei joudu istumaan jalkojaan tyhjässä roikuttaen sitten senkään jälkeen, kun ei enää tarvitse syöttötuolia.

Jalkatason lisäks Tripp Trapp on tukeva ja tykkään sen ulkonäöstäkin. Miinuksena olis varmaan se, että siihen ei saa tarjotinta kiinni. Brion Tripp Trapp -jäljitelmään saa, jos pidät tarjotinta tärkeänä. Meillä sitä ei ole kaivattu, koska nimenomaan halutaan, että vauva istuu saman pöydän ääressä ja syö yhdessä meidän kanssa niin, että koko perheellä on yhteiset ruokahetket.


Odelia - 12.09.2009 - 20:37

Meillä myös Tripp Trapp ja kovasti ollaan tykätty. Hinta on varmaan ainoa miinus. Tosi tukeva ja käytännöllinen.

Mun ymmärtääkeseni siihen on mahdollista kyllä saada nykyisin tarjotin. Ainakin olen sellaisen ilmoituksen jossain nähnyt.

Mutta erittäin hyvä syöttötuoli!


--- - 12.09.2009 - 21:08

Pakko kommentoida tuohon Eemelin kommentiin, että ei käytetä tarjotinta, koska halutaan että kaikki syövät saman pöydän ääressä... Meillä on tarjoittimellinen syöttis ja kyllä minä silti koen, että poika syö meidän kanssa saman pöydän ääressä ruoka-aikana, vaikka pojalla oma tarjotin onkin edessään.

Tripp Trappista olen kuullut pelkkää hyvää, ja heti sellainen otettaisiin, jos joku haluaisi lahjoittaa On niin pirun kallis...


Meikkis - 12.09.2009 - 21:09

Meille Tripp trapp on ollut aivan ehdottomasti hyvä valinta. Poju kun yrittää heti kaikki muut tuolit kumoon. Tripp trappia ei ole saanut millään kaatumaan, siellä on seisty , heiluttu, roikuttu, työnnetty pöydästä vauhtia käytetty kävelytuolina yms. Valjailla vielä kun laittaa kiinni niin tosi turvallinen. Muulla syötettäessä joudun aina pitämään tuolista koko ajan kiinni ja selkäänsä ei uskalla sekunniksikaan kääntää.

Miinusksena siinä oli tosi huonot pehmusteet, kun piti irrottaa koko kaari ruuveilta irti, et sai pehmusteen irti ja pesuun. Mut äkkiä jäi sit ne pehmusteet pois käytöstä.


Äiti-76 - 12.09.2009 - 21:18

Meillä ei oo itellä, mutta ottaisin, jos saisin!! Enään en viitsi nuorimmalle ostaa. Mutta ollaan paljon ystävien luona sitä käytetty ja tykkään kyllä tosi paljon!!! Lämpimästi voin suositella!!


mammutti - 12.09.2009 - 21:24

meillä on alpha syöttis, ja se on melkein täydellinen jäljitelmä tripp trapista. Aluksi jopa kaupassa luulin tutkivani tripp trappia, mutta kun katsoin hintaa niin ei se sitten täsmännytkääb. Mikään muu ei ole eriä kuin kaaret hieman ja se remmi mikä tulee jalkoväliin. Yhtä tukeva, saa trendiväreinä, ihan siis sama tuoli muuten. Hinta vaan oli eri, 90 €. Suosittelen siis sitä


mammutti - 12.09.2009 - 21:40

Heh, nyt kun tarkemmin aloin katsomaan tuota stokken tuolia googlesta, niin onhan niissä sittenkin enemmän eroa, jalat erilaiset ja selkänoja, mutta on tuo alphakin hyvä, asiansa ajaa, ja eikä kaadu!


hyvä on - 12.09.2009 - 21:56

ollut ja meillä jo 3v käyttäjä nykyisin eli tietenkin turvakaari on poistettu jo aika päivää sitten ja itse siihen kiipeää. Tukeva ja hyvä ja tosiaan kyllä varmaan käyttöä on vielä vuosi kaksikin tavallisena korotettuna tuolina.


Marbella - 12.09.2009 - 22:05

On hyvä. Ja ollaan kokeiltu monenmoista muuta mallia. Toiseksi paras on Emman pöytään kiinnitettävä. Kunhan laittaa tyynyn pepun alle.

Mutta Tripp Trapista. Miinusta tosiaan hinta ja pehmusteet. Tarjotin eteen voisi olla kiva, mutta en sitä kuitenkaan kaivannut ole. Tosi hyvä tuoli, voin suositella lämpimästi.


leena - 13.09.2009 - 00:45

meidän tytöllä on mummulassa trip trap.. en suosittele ostamaan, sen saa lapsi kyllä kaatumaan, eikä siihen kovin pullea lapsi välttämättä mahdu. ainoa plussa on, et se 'kasvaa' lapsen mukana.. ja se, että ne on ihan kivannäkösiä


amalia81 - 13.09.2009 - 09:08

Meillä on Tripp Trapp, esikoiselle ostin, oli 1v - 4v käytössä, toiselle lapselle ostin nyt puisen perusmallin syöttiksen ja tripp trapp käyttämättömänä. Isomalle lapselle ihan ok, kun ei enää turvakaarta ja pehmustetta tarvi... Se on painava, hankala puhdistaa, ja siihen potkii aina jalkansa..!


Nynny - 13.09.2009 - 09:32

Olen kuullut pelkkää hyvää kavereilta, joten aion itse ostaa. Lähinnä kommentoisin tuohon tarjoitin asiaan. Stokkella myynnissä tarjotin, mutta sitä ei kiinnitetä tuoliin, vaan se laitetaan pöydän päälle lautasen aluseksi. Itse en ajatellut tarjoitinta ostaa, mutta kaikki muut osat. Saa nähdä ompelenko omat pehmusteet, jos ne kerran noin huonot ovat...


Eemeli - 13.09.2009 - 09:56

Joo, Stokkella on myynnissä se ruokailualusta, mikä kiinnitetään pöytään, mutta tarkoitin tuolla tarjottimella sitä, että tuoliin ei saa erikseen kiinni tarjotinta.

Ja nimimerkki --- ei nyt oikein ymmärtänyt lukemaansa. Sanoin vain, että se tuoliin kiinnitettävän tarjottimen puute ei meille ollut ongelma, koska haluttiin lapsi jokatapauksessa syömään saman pöydän ääreen. Silloinhan tarjottimelle ei ole mitään tarvetta. EN missään vaiheessa väittänyt, että tarjotin haittaisi tätä saman pöydän ääressä istumista mitenkään.


papu - 13.09.2009 - 10:37

meillä on myös ja ollaan tykätty kovasti! näyttäis olevan noin tuhat kertaa parempi istuma-asento ku perinteisessä tuolissa. Meillä on myös se "tarjotin" jonka saa siis imukupeille pöytään kii, ihan ehdoton koska tavalliset alustat lentää lattialle heti, ja siinä tarjottimessa on myös pienet reunat joten jos vaikka lasi kaatuu niin ei lennä lattialle asti, ja myöhemmin toimii vaikka muovailualustana..hinta tuolille ja herkuille on kova, mutta voi olla käytössä kuitenkin useitakin vuosia


tappitaara - 13.09.2009 - 15:06

Meillä on mukautuvuuden takia hommattu Triptrap, joka on nyt käytössä neljännellä. Ei kaadu, kestää lapselta lapselle, säädettävä - on tykätty. Puhdistuksesta pieni miinus, mutta toisaalta mikäpä tuoli olisi kovin siisti 12-18-kuisen lapsen käytössä. Hyvä lakkapinta kestää ajoittaisen suihkussa käytönkin.
Jos olisi pulleita lapsia, olisi tosiaan vaikea saada kapean turvakaaren alle. Toisaalta meillä on kaari otettu kokonaan pois tuossa vuoden kieppeillä, kun se on alettu ulosmitata - joka lapsi vuorollaan on kiivennyt istumaan selkänojan päälle ja roikkunut takakenossa jaloilla turvakaareen tukien, jolloin kaari on kiireesti poistettu ja laskettu vähän penkin korkeutta...


Martha - 13.09.2009 - 15:32

En ostais vaikka ois kuin hyvä.. maksaa niin hulluna ja saa senki nurin (omin silmin nähty) Meillä on joku vanha ja ajanu on asiansa


kysymys - 13.09.2009 - 18:59

miten niin triptrap ei kaadu?? en ihan luottais siihen,, mein tyttö ainakin saa keikahtamaan, ja kaatumisiakin on nähty..


papu - 13.09.2009 - 19:27

juu kyllä meilläkin poika on saanut sitä aika kovaa keikutettua, enkä kyllä yksin jättäis hetkekskään kun on tuolissa. Ja meillä on vielä ne lisäläpyskätkin käytössä jalkojen alla, mut silti keikkuu. Ja on siinä jalkatuessa yks miinuskin, meillä ainakin poitsu ponnistaa siitä seisoon ja kerran kömpi tuolista pöydälle, nyt siis valjaat seuraavana hankintalistalla


Ootteko - 13.09.2009 - 20:39

te, joilla tripp trapp on kaatunut, lukenut ne tripp trappin käyttöohjeessa olevat tekstit siitä, millaisella alustalla tuolia ei pidä käyttää?


Martha - 14.09.2009 - 22:25

Ei ollu minun tuoli, mutta ihan paljaalla lattialla oli.. en tiiä sitte mikä on suositus..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|