Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

mitä etelänmatkalle vauvan mukaan?

Sintti - 10.09.2009 - 18:25

Elikäs ollaan lähdössä tuossa maanantaina kreetalle vauvan kans (5kk). Onko teillä kokemuksia must-tarpeista mukana? Me syödään jo kiinteitä ruokia, millainen sosetarjonta lienee etelänmailla?

Tuossa alempana olikin jo vinkkiä matkarattaisiin tulevasta varjosta ja kantorepusta, mut mitä muuta olette vauvalle ottaneet mukaan?
Hotellista saa kuulemma matkasängyn.


VASTAUKSET:


Odelia - 10.09.2009 - 21:45

Meillä oli vauvalle omat eväät; soseet, puurojauheet ja maidot mukana reissussa. Mulla oli myös pieni vedenkeitin, jolla sain keitetyä vettä puuroa ja vellin lämmittämistä varten. Sillä vedellä myös tiskasin vauvan astiat. Myös ne oli mukana omat.

Aurinkorasva, hellehattu, aurinkolasit...mulla myös lakana ja PYYKKIPOJAT. Lakanaa pidin rattaiden edessä, kun neiti nukkui. Kiinnitin sen pyykkipojilla. Kuitenkin ilma pääsi kiertämään.

Sit tietty panadolit yms.

Muista, että ainoastaan matkalla tarvittavat vauvan ruoat ja juomat saa olla käsimatkatavaroissa. Eli kaikkea et voi pakata sinne. Eräs perhe joutui toukokuun lopussa turvatarkastuksesta takaisin, kun oli koko reissun eväät käsimatkatavaroissa. Purkkien pitää myös olla kiinni ja maito esim terassa ei tuttipullossa valmiina. Ja kaikkien pitää olla esim minigrip pussissa, koska menevät erikseen läpivalaisuun. Näin siis ainakin vielä touko-kesäkuun vaihteessa.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa! Meidän reissu sujui ainakin yli odotusten.


Sintti - 10.09.2009 - 22:05

Kiitti! Oli hyviä vinkkejä tässä montakin. Nyt sitten vain pakkailemaan


tyy - 10.09.2009 - 23:33

matkavakuutus .


Moiks - 11.09.2009 - 09:11

matkavakuutuksen ehtokohdat kattokaa kunolla läpi, mitä kattaa, mitä ei..

ite suosittelen aigmatkavakuutus sivustoo, sieltä voi itte valita sellaisen paketin, kuin haluaa.


taisto - 11.09.2009 - 15:26

lisäisin vielä maitohappobakteerien oton koko perheelle jotta välttyy varmemmin mahanpuruilta, aloittaa viikon ennen reissunlähtöä. ja vanhemmille imodiumia mukaan. Ite olen kanssa lähdössä portugaliin, neiti silloin 11kk


jellona - 13.09.2009 - 00:10

Tossa tulikin jo suurin osa asioista, mitä ittelle tuli mieleen. Me otettiin myös kaikki vaipat mukaan, vaikka näytti niitä saavan myös paikallisesta marketistakin (Kroatiassa ainakin). Purkkiruokiakin oli jos jonkinlaisia paikan päällä, mutta nekin katsottiin parhaaksi ottaa mukaan kotoa.

Matkasänky kannattaa muuten varmistaa etukäteen hotellista. Harsoliina oli hyvä viilennin, kun sitä kasteli vedellä ja sitten laittoi vauvan päälle.

Niin ja jos haluatte rattaat suojapussiin lentokoneeseen ja haluatte säästää 5 euron maksun lentoaseman pusseista, niin ottakaa vaikkapa jätesäkki tms. mukaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|