Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - VAUVA


| Vastaa viestiin | VAUVA |

Äiti ja vauva kyselee..

Apua kaipaava - 10.09.2009 - 11:20


Eli muutama kysymys jäännyt mieleen pyörimään jos joku voisi auttaa eli aloitellaan vauvaan liittyen.

Neiti 2kk ei syö pullosta sitten millään, olisiko tähän neuvoa pulloja on kertynyt montaa erimallia tutti osia erinopeuksilla jne.. mutta ei kelpaa..

Voisiko osa syy olla siinä kun annan omaa maitoa jääkapissa tai paikastimessa ollutta? jostain luin että se ei kelpaisi.. korvikkeella en ole vielä kokeillut ku omaa maitoa pakastinkin täynnä olisi kiva hyödyntää ne..

ja sitten äiti kysee, jälkitarkastus oli 7 viikkoa synnytyksestä ja papa koe jäi ottamatta kun spekulan sisään laittokin koski niin kamalasti annettiin nyt aikaa sille.. mutta tästä jäikin sitten kammo että en uskalla kokeilla seksin harrastamista koska pelkään että sekin kipeää tekee.. Onko kellään muulla vastaavaa ollut?

Saan lääkäri ajan koska yhdyntä tekee kipuja.. :/ mutta kun ei uskalla edes kokeilla!!

Kiitoksia jos joku jaksoi lukea ja vastaa!!!


VASTAUKSET:


isoM - 10.09.2009 - 12:57

Tuohon pulloasiaan en tiedä osaanko vastata mitään järkevää, mietin vain että miksi pulloa on pakko oppia syömään? Jos pulloruokinta on ainut vaihtoehto, kyllä vauva ennemmin tai myöhemmin maidon siitä huolii kunhan on nälkä Itse en koskaan ole pakastellut tai pumppaillut omaa maitoa joten en tiedä kärsiikö maku pakastuksesta.

Ja noista yhdyntäkivuista: mulla niitä oli monta kuukautta synnytyksen jälkeen vaikken edes revennyt tms. Itselläni myös jälkitarkastus teki kipeää. Kokeiltiin ja totuteltiin rauhassa seksiin miehen kanssa, ja ekat 4kk hommat usenkin jäi kesken juuri siksi että minuun sattui. Vasta puolen vuoden jälkeen paikat tuntuivat palautuneilta ja "omilta", sen jälkeen seksi onkin tuntunut paremmalta kuin koskaan ennen


mie - 10.09.2009 - 14:00

meillä vauva söi ihan pienenä pullosta, sitten kun en enää vähään aikaan antanut niin rupesi hylkimään ja sai hirveitä raivareita. Olen siis tehnyt silleen et annan eka aluks tissiä ja vaihdan vaihvihkaa pulloon, hyvin on onnistunut huijaus.

Edelliselle vastaajalle: täysimetän mutta olen halunnut opettaa vauvan(kohta3kk) pullolle sen takia että isäkin voi syöttää ja olen päässyt yksin uimaan ja kaupoille. Tekee ihan hyvää jokaiselle äidille käydä yksin jossain kun muuten ollaan niin kiinni meidän pikku vauvoissa =) ja saa isäkin kahdenkeskistä aikaa vauvan kanssa =)


isoM - 10.09.2009 - 16:26

mie: ei ollut tarkoitus hyökätä pulloruokintaa vastaan, opetin omankin vauvani alusta asti pullolle samasta syystä vaikka 7kk imetinkin


mie - 10.09.2009 - 17:08

=)


ap - 10.09.2009 - 20:09Samasta syystä minäkin koitan pulloa opettaa että pääsisin kampaajallakin käymään ihan rauhassa.. ei tarkoitus imetystä lopettaa vaan saada välillä itselle aikaa..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|