Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TOIVEILIJAT


| Vastaa viestiin | TOIVEILIJAT |

53/28 ja negaa!!!

mona - 06.10.2009 - 15:22

53/28 ja negaa näyttää!!! on ollut säännölliset kuukautiset tähän asti viimeiset 21 vuotta ja nyt ne alkaa temppuilemaan!!! (olen nyt 32 v.) alkaa pinna palaa pikku hiljaa... huomenna saan kai lähetteen labraan... TANA... KELE...


VASTAUKSET:


BlueMoon - 06.10.2009 - 16:02

Aika uskomaton juttu kerta kaikkiaan! Olen kuullut, että menkat saattaa alkaa reistaamaan, jos oikeen kovasti toiveilee. Toisaalta voihan sitä sattua niinkin, että on raskaana kaikista negatiivisistä testeistä ja oireettomuudesta huolimatta. Tai sitten vaan käy niin
Mullakin tosi säännöllinen kierto ja kun viime kuussa oli 3 päivää myöhässä niin meni "elämä sekasin". Tein kyllä muutaman haamupositiivisen testinkin eli olin kait ihan pikku hetken raskaana (oli oireitakin).

Mutta kyllä varmasti kummastuttaa. Toivottavasti syy selviää pian ja mistä sen tietää vaikka alkaisi r-kirjaimella


Aphrael - 06.10.2009 - 16:13

Täällä mennään kp 49 tänään.. Päätin kanssa jo, että jos ei viikkoon ala menkat niin vielä huvikseen raskaustesti vaikka mahdollisuus raskauteen onkin jo nollissa (tai sitten hormoonit noussut tooooooodella hitaasti) ja sen jälkeen lääkärin varaaminen vaikka menossa vasta toinen kierto ilman hormonaalista ehkäisyä. Täytyy joka tapauksessa papassa käydä tämän vuoden puolella vielä ja muutenkin paikat tarkistuttaa niin voin sitten samalla avautua tästä kierrosta


Maijanen - 06.10.2009 - 19:16

Mulla kans kp 58 ja toinen kierto ilman e-pillereitä. Eka kierto oli 37 päivää. Millonkohan kannattais kysyä neuvolasta mielipidettä? Mietin, että voikohan vaikuttaa, että soin pillereitä aina 2 levyä putkeen. Silloinhan oli myös pitkä väli menkoissa..
Varmaan tosin ihan eri tuntemukset, kun on säännöllinen kierto.. Ite ei osaa aatella oikein mitään, mutta päähän ottaa kuitenki..


Emppu - 06.10.2009 - 19:55

Mullakin pitkä kierto menossa.. Nää on aina ärsyttäviä..

mona mitä kautta sait lähetteen labraan, ihan tk:sta vai yksityiseltä? Mä oon kans miettinyt jo että tarsko alkaa miettiin lääkärivisiittiä..


Arkhanta - 06.10.2009 - 23:41

Oletko stressannut viime aikoina paljon tai onko ollut jotain muita muutoksia elämässä? Keho on yllättävän herkkä ulkoisille asioille :S


telpe - 07.10.2009 - 10:23

Arkhanta sanoikin hyvin tuosta stressistä. Tyttöhän sai alkunsa pitkäksi venähtäneestä kierrosta. Ukko lähti kesälomansa kunniaksi mökkeilemään pariksi viikoksi ja minä innostuin pitkästä aikaa reippailemaan, kun jäin yksin kotiin. Tuo liikunnan lisäys sitten viivästytti ovista. Kun ukko tuli reissusta kotiin niin mun liikkuminenkin väheni ja ovis tuli parin päivän päästä kp50+. Eli mun kroppa reagoi ainakin tosi herkästi pieniinkin muutoksiin, etenkin fyysiseen rasitukseen.

Voisko sullakin olla kyse jostain elämänmuutoksesta? Toivottavasti sulla olis ovis tai menkat tulossa ihan lähipäivinä, jotta saatais jotain selvyyttä tuohon sun kiertoon.


Nasu - 07.10.2009 - 12:34

Mun sisko teki monta negatiivisra testiä. Muistaakseni myös labrassa tuli nega testi ekaksi. En muista kuinka pitkällä oli (ehkä 10 rv) kun testi näytti positiivista.


mona - 07.10.2009 - 12:46

Emppu: Kohdunulkoisen varalta sain työterveydestä lähetteen naistentautien polille 21.9. ja silloin raskaustesti oli negatiivinen. Nyt sain terveyskeskuslääkärin soittoajan ja tekee sitten tarvittavat labra-lähetteet.. Lääkärin soittoa odottelen ja työnteko ei oikeen onnistu... Mulla on taustalla 1 kohdunulkoinenraskaus ja yksi keskenmeno ja yksi tytär.. täyttää nyt 3 v.

Stressiä, laihdutusta tms. ei ole ollut. Pillereiden lopetuksen jälkeen on tullut yhdet menkat..

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|